Maca tabletit

Vitalisoiva Maca estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorituskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.


Gluteeniton, laktoositon, makeuttamaton, lisäaineeton. Maca ei sisällä testosteronia tai muitakaan hormoneja.

Sen sijaan se stimuloi kehoa tuottamaan ja sääntelemään hormoneja saavuttaakseen terveen hormonaalisen tasapainon. Maca -jauhe on energisoiva ja suorituskykyä vahvistava - siksi se onkin suosittu urheilijoiden keskuudessa. Maca sisältää runsaasti aminohappoja, kalsiumia, rautaa ja vitamiineista mm. Maca on yksi harvoista kasvikunnan B12- lähteistä. Maca tabletit 1g (n.


3tabl) - Leader. B1-, B2-, B12- ja C-vitamiineja. Yks toinen fiiliksennostattaja on kyllä mun jo aiemminkin hehkuttama maca -jauhe Aloitin taas Joulun jälkeen käyttämään sitä säännöllisesti ja huomasin sen vaikutukset heti – se on itseasiassa yksi ainoista superfoodeista, joka vaikuttaa muhun niin selkeästi. Se on tietyllä tapaa kuin huumetta nostattaen .

Perun Macan hyödylliset ominaisuudet johtuvat rasvahapoista. Perun maka sisältää runsaasti alkaloideja, joilla on anti-toksiini vaikutus kehoon. Macaa on käytetty terveyttä edistävänä ruokana jo monta tuhatta vuotta.


Tässä artikkelissa käymme läpi Macan ajankohtaisimmat käytöt, hyödyt, terveysvaikutukset ja haitat. Onko kellään samanlaisia kokemuksia maca -jauheesta kuin minulla? Aloitin maca jauheen syömisen nesteeseen sekoitettuna aina aamuisin,suurensin pikku hil.


Latinonaisilla onkin yleensä paremmat muodot ja esim. Brasiliassa, maca on yleinen paikallinen ruoka eikä niinkään mikään mystinen superfood jota vain jotkut hipit käyttävät. Tunnetusti brasilialaisilla naisilla on seksikkäimmät muodot ja planeetan parhaiten muodostuneet takapuolet, . Pakkauksessa tablettia , nettopaino 51g. Tuotetta ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ainesosat: Paineen alla tabletiksi puristettu maca jauhe.


Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Se on sekoitus kolmea eri maca -lajiketta: Keltaista, Punaista ja Mustaa macaa , siinä missä kaikki muut ovat yleisintä eli keltaista lajiketta.


Siinä missä keltainen lajike on yleislajike, punainen maca sopii ennen kaikkea naisille ja musta miehille.

Macan terveysvaikutukset ovat huimat! Käyttämällä tasaista seosta. Mun maca ainakin maistui ihan helvetiltä D: ehkä se oli jotenkin pahentunutta satsia sitten, joku amerikkalainen oranssireunainen pussukka se oli. Vieläkin hieman puistattaa.


Spirulina on ihan kamalan makuista. Siks syönki tabletteina ku en vaan kykene nielemään sitä litkua ilman oksennusta. Valikoimiimme kuuluvat monipuoliset superfoodit kuten esimerkiksi spirulina ja chlorella –leviä sisältävät jauheet ja tabletit , maca -jauhe, raakakaakao, goji- marjajauheet sekä pakurikääpää sisältävät tuotteet. Aloittelijalle on saatavana myös superfood-aloituspaketti, johon kuuluu viisi suosituinta superfood-raaka- aineetta: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto