Laattamaali kokemuksia

Vessan seinät on harmaata laattaa, värissä ei sinänsä mitään vikaa mutta kun tyylitajuton laatottaja laatotti tiilikuviotyyliin on tode. Sanokaapa rehellisiä kokemuksia kaakelimaaleista? Maalasin kylppärin seinälaatat Ronseal- laattamaalilla. Itse voin kokemuksesta (maalannut maakelimaalilla useampia kylpyhuoneita, wc tiloja ja keittiön välitiloja) kertoa tuotteen toimivan ja täyttävän sille asetetun tavoitteen - edullinen ja nopea . Viime kesänä ideoimani kylpyhuoneen facelift on valmis. Kylpyhuoneen ilme uudistui kaakelimaalin avulla.


Lue vinkit ja kokemukset kaakelimaalista! Putkiremontti on edessä viiden vuoden sisällä, mutta kylpyhuone kaipaisi päivitystä. Kaakelimaali on yksi vaihtoehto kylpyhuoneen edulliseen pintaremonttiin. Itsellä ei ole vielä kovin pitkää kokemusta , mutta muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella voin vilpittömästi todeta olevani itsekin yllättynyt kestävyydestä.


Maali kovettuu 14vrk ja ennen tämän ajan täyttymistä pintaan tuli jälki pudonneesta haarukasta. Laitetaanpa tänne kommenttipalstalle omia kokemuksia , kun tätä blogia itsekin luin ennen ko. Nyt alkaa olla hiukan pitkäaikaiskokemusta, tein oman lattiani . Nyt on saatavilla vlaattamaalilla jolla voisi maalata kylpyhuoneen (märkätila ja vesikiertoinen lattilämmitys) ja wc (kuiva tila, ei lattiakaivoa) kauttaaltaan ja näin saada miellyttävämpi tila ennen parin vuoden päästä tulevaa putkiremppaa.


Kyseessä -valmistunut rivari. Kysymys onkin voiko koko tilan . Kaakeleiden vaihtaminen ei ole ainoa vaihtoehto silloin, kun kylpyhuone kaipaa uutta ilmettä. Markkinoilla on jo kymmenisen vuotta ollut kaakeleiden maalaamiseen tarkoitettu maalisarja. Hei, onko kellään kokemusta uudesta(?) kaakelimaalista ja saumakynästä? Onko kestävää, kallista, vaivan väärtti, jne.


Miten hyvää jälkeä saa aikaan kaakelimaalilla? Onko se edes järkevä tuote ja pysyykö kaakeleissa kunnolla? Haiseeko kuinka pahalle maalatessa ja kuivatteluaikana? Näin Bauhausin mainostavan sellaista sekä spraymaalina että siveltävänä. Lupailin tarkempia työohjeita lattialle tarkoitetun Vkaakelimaalin käyttöön, joten tässäpä niitä nyt tulee.


Tarvitset: Maalipesu (alkalipohjainen) Vesikäsittelyaine lattiakaakeleille. Kaupat tehtiin elokuun puolessa välissä, ja muutto hoitui kivasti seuraavien päivien kuluessa. Väsyneenä muuton jäljiltä ajattelin ottaa ensimmäisen suihkun uudessa kodissa. Se oli kaikkea muuta kuin mukava kokemus.


Ruosteinen vanha sadesuihku roikkui seinästä puoliksi irti, suutin oli niin ällöttävässä . Tehtyämme pientä tutkimusta netissä tarjolla olevista tuotteista, uskaltauduimme jo myymälän puolelle. K-raudasta saimmekin erinomaista palvelua ja meille esiteltiin Vniminen tuotesarja. Sarja oli tullut juuri heille myyntiin, joten heilläkään ei siitä kauheasti kokemusta ollut, mutta vähäinenkin oli ollut . Tällä kertaa eteinen sekä pikkuvessa ovat saaneet maalia pintaansa. Villa Viinerissä riittää remontoitavaa. Pikkuvessan kalusteet ovat . Kesäloman kunniaksi työlistalla on ollut muun muassa ullakko, piha, pari autoa, useampia huonekaluja ja pienehkö kylpyhuone-vessa.


Kylppäriremontista on puhuttu pitkin talvea sitten joskus - projektina, kunnes sateinen kesä yhdistettynä ipanan pitkään . Ideoimme viime kesänä äidin kanssa vanhempieni kylpyhuoneeseen ja saunaan kevyen faceliftin, jonka lopputuloksen näin itse tänä viikonloppuna vasta. V33- kaakelimaali lattioille on mainio tuote kodin laattalattiapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä vaadi erillistä pohjamaalausta. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa.


Laattojen maalaus on nopea ja edullinen vaihtoehto uusia vanhat kaakelit, jos ne vain ovat ehjät ja vesieristys on kunnossa. Minnan kokemuksen mukaan kolmaskaan maalauskerta ei olisi ollut pahitteeksi, mutta ihan hyvän pinnan sai myös kahdella sivelykerralla. Uudet tasot vaativat rinnalleen uusia kaakeleita. Tässä kuva välitilalaatoista ennen. Kaakeleita ei kuitenkaan ruvettu vaihtamaan, kun budjetti ei moista sallinut eikä perusteellinen keittiöremontti nyt ollut muutenkaan ajankohtainen.


Uusien laattojen asentamisen sijaan maalasin vanhat kaakelit kauttaaltaan valkoisiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto