Tulikivi takat

Kiitoksia kiinnostuksestasi! Alla olevista kuvaston ja vuosikertomuksen kuvista klikkaamalla saat avattua ne. Jos haluat tallentaa kuvaston tai vuosikertomuksen omalle koneellesi, niin klikkaa kuvaston kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna kohde nimellä….


Vuosikertomuksen lukemiseen tarvitset . Ajattoman tyylikkäillä sisustuskivillä tuot laatua kodin kaikkiin pintoihin.

Tulikivi lämmittää kotisi. En tiedä,missä vika,mutta mä en ole ollu tyytyväinen tulikivi takkaani. Iso-Karhu, päältä lähtevä Kastorin hormi ja umpipelti. Polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, ja uunin massa varaa lämmön nopeasti itseensä.


Varaava takka luovuttaa lämmön tasaisesti koko huonetilaan, joka pysyy . Näin takka ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Meiltä saat takat , hormit ja piipun pellitykset asennettuna. Tutustu takkamallistoon tästä.

Takat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Vuolukivinen kiertoilmatakka on loistava valinta vaikkapa kesämökille, jossa tarvitaan lämpöä nopeasti. Paikalla muurauksen sijaan Valmistuli- tuotteet tehdään asennusta vaille valmiiksi jo tehtaalla. Tänään oli lupa lämmittää uutta takka -leivinuuniamme ensimmäistä kertaa.


Mallisto koostuu neljästä pienikokoisesta kiertoilmatakasta, joita on saatavana kahdella korkeudella ja kolmella eri vuolukiviverhoilulla. Minimalistisen moderneissa takoissa on vaihtoehtoina kulma-, pysty-, vaaka- ja läpiluukku. Marita haluaa yläkertaan takkaleivinuunin joten se rajoittaa heti valmistakkojen valikoimaa. Takka mietintää löytyy jo aikaisemmasta postauksesta täältä. Ja paljonkko olette maksaneet siitä?


Ollaan katteltu sitä meille ollkariin. Pyysin tarjouksen Rakentajalta, niillä oli joku yhteisosto juttu siellä. Mitä useampi pyytää tarjouksen sitä hanlmemmallla pitäis saada.


Monipuolinen tulisija ja takka -valikoima. Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Laajassa tulisijamallistossamme on paljon erilaisia takkoja eri käyttötarkoituksiin: varaavia takkoja , kiertoilmatakkoja, kamiinoita, leivinuuneja ja takkaleivinuuneja. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat .

Vuolukivi on uniikki luonnonmateriaali, joka täyttää kaikki tulisijan rakennusaineen tärkeimmät vaatimukset. Vuolukivellä on erinomainen lämmönvaraavuus ja lämmönjohtavuus. Tämä yhdistettynä korkeaan ominaispainoon, tekee vuolukivestä ainutlaatuisen . Muuraukset, takat ja tiilihormit kannattaa teettää ammattilaisella. Muuraustyöt toteutetaan paikan päällä suunnitelmien mukaan. Itsellä Nunnauunin pieni puuhella ja siinäkin on mielestäni liian raju varaus ja luovutus verrattuna tiileen.


Tekee lämmittäessä huoneesta pätsin ja toisaalta kylki kylmenee aamuksi. Kiertoilmatakka luovuttaa lämpöä saman tien, heti puiden sytytyksestä lähtien. Tunnelmalliset takkaillat ovat tärkeitä niin kotona kuin loma-asunnollakin. Mallistostamme löydät vuolukiviset ja keraamiset takat jokaiseen käyttötarpeeseen. Oletteko olleet tyytyäisiä tulikiven takkaan tai leivinuuniin?


Onko astmaatikolle tullut oireita ? Pitäisi kai , tutkitusti olla puhdaspäästöismmät takat nunnauunin kanssa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit