Sokeripaperi kakkukuva käyttö

Myös haljenneen kuvan voi käyttää yhdistämällä palaset kakun päälle jos kakkukuva ei ole aivan palasina. Kesähelteillä kannattaa noutaa kakkukuva postilaatikosta pian koska esim. LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN MINIGRIP- PUSSIN AVAAMISTA. Mikäli olet tilannut pelkän kakkukuvan ja teet kakun itse, sinun tulee ottaa huomioon muutama seikka jotta kakkukuva säilyy mahdollisimman pitkään, mahdollisimman hyvänä. Lue nämä ohjeet tarkasti ja noudata niitä jotta . Tässä tutoriaalissa paneudun kuitenkin enemmän valmiiden kakkukuvien käyttöön.


Nuo valmiit kakkukuvat on tehty ohuen vohvelimaisen levyn päälle. Kakun päälle olin ajatellut sellaista syötävää kakkukuvaa ja kuvan toimittajan sivuilla kyllä on ohjeet kuvan käytöstä , mutta halusin kysyi onko teillä kokemusta ko. Valokuvasta sokeripaperille tehty kuva pelittää hienosti, leikkautuu vaivatta ja maistuu vain makealle. Meiltä löydät laajimman valikoiman valmiita vohvelisia kakkukuvia , joissa lasten suosikkihahmot seikkailevat!


Käyttöohjeet ja vinkkejä valmiin kakkukuvan käyttöön löydät täältä, kurkkaa myös käyttöohjevideo ! Käsittelethän kakkukuvaa ennen käyttöä varoen, se murtuu helposti! Uutuutena voit nyt tilata kakkukuvan. VALMIS SYÖTÄVÄ VOHVELINEN KAKKUKUVA Valikoimamme sisältää valmiita, vohvelisia kakkukuvia joissa seikkailevat lasten suosikkihahmot!


Kuvaa täytyy käsitellä varoen, jottei se napsahda rikki. Suosittelemme vohvelista kakkukuvaa käytettäväksi sokerimassa-, kreemi- ja marsipaanikakkujen päälle, jotta vohveli jää . Lähes joka paikassa neuvotaan, että vohveliset kakkukuvat pitää laittaa kakun päälle vähintään tuntia (tms) ennen tarjoilua, jotta kuva ehtii kostua. Valmiit kakkukuvat ,APUJA! Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Välimuistissa Samankaltaisia 4. Lisäksi kakusta tulee pienellä vaivalla näyttävä juhlapöydän kruunaaja. Vohvelisista kakkukuvista liikkuu paljon mielipiteitä - kuta kuinkin yhtä paljon puolesta kuin vastaankin. Pikkaisen pelkäsin, ehtiikö kuva viikonlopuksi, kun pähkäilin kakkukuvan käyttöä ihan viime tinkaan.


Aseta kakkukuva kakun päälle ja koristele kakku lopuksi suklaalehdillä. Nuo sokeripaperille tulostetut on todella ohkasia eivätkä maistu miltään. Säilytys: - 20c astetta, valolta suojattuna.


Käyttö -ohje: Käännä kuva mukana tulevan alustan päällä niin että kuva puoli on alaspäin, levitä varovasti ohut kerros voikreemiä kuvan taakse, nosta kuva kermakakun . Yritän koittaa välttää liivatteen käyttöä ja laitankin sitä yleensä niin vähän, että useimmiten joudun pelkäämään hyytymisen puolesta. Tarkastele: Taulukkona Listana. Veroton: € Verollinen: €. Laita kuva kakun päälle noin 1-tuntia ennen tarjoilua. Jos ei kuva irtoa alustasta niin irroittamiseen voi käyttää palettia tai ohutta veistä. Kerran aikaisemmin olen kakkukuvaa käyttänyt.


Ei muistaakseni repeillyt yhtään ja muutenkin käyttö helppoa. Tilasin sen bake ja partysta vaikka jännittikin särkyykö postissa. Kuvan mukana tuli ohje,miten käyttää ja niin tein. Kakku löytyy blogistani täytekakku kategoriasta,toivottavasti kuvasta saa selvän kun . Sokeripaperi : Sokeri, kuivattu tärkkelyssiirappi Kosteutus: sorbitoli (E420), vesi, hydrogentoitu palmunydinöljy Stabilointiaineet: ksantaanikumi (E415), johanneksenleipäpuujauhe (E410), traganttikumi Säilöntäaine: . Kuvat kestävät taivuttelua ja ovat kuin sokerina huipulla juhlapöydän antimien viimeistelyssä.


Kakun leikkauskaan ei kaunista kuvaa murenna, vaan pala päätyy lautaselle . Onko teillä hyviä vinkkejä, miten täytekakun reunalle tulevan pähkinä- tai suklaarouheen saa levitettyä tasaisesti ja siististi ? Kakkukuvat tekevät kakusta superhoukuttelevan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit