Sisustuslaasti keittiö

Nyt olisi vuorossa ensimmäinen toivepostaus kotiin ja remonttiimme liittyen. Valitessamme kotimme värimaailmaa ja remontissa käytettäviä materiaaleja eniten päänvaivaa aiheutti keittiön välitila. Olimme jo valinneet kahta eri sävyistä maalia seiniin sekä tapetin yhteen huoneeseen. Valkoinen keittiö yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan.


Esteetön tila helpottaa liikkumista lapsiperheen hektisessä arjessa. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin pöytä, jonka ympärillä voi luontevasti kestitä vieraita. BETONIMAINEN KEITTIÖN VÄLITILA. Olen saanut keittiömme välitilasta sen verran paljon kysymyksiä niin tutuilta kuin teiltä blogini lukijoiltakin, että ajattelin omistaa sille nyt oman postauksensa.


Keittiössämme oli edellisien asukkaiden jäljiltä välitilassa siniturkoosia . Runsas valikoima keittiön välitiloihin soveltuvia materiaaleja. Minua on useampaan otteeseen pyydetty kertomaan käyttökokemuksia laastipinnasta keittiön välitilassa. Piti oikein käydä postauksista katsomassa, kuinka kauan meille on käyttöä välitilalle kertynyt, kun tuntuu että se on ollut jo iät ja ajat. No, kaksi kuukautta tosi asiassa, mutta aika hyvin tässä on . Nyt päästään kurkistamaan itse keittiöremontin työvaiheisiin :) Tästä pääset kurkkaamaan vielä postaussarjan ensimmäisen osion - ennen ja jälkeen kuvat.


Tästä taas pääset hyppäämään suoraan kolmanteen osioon, josta löytyy lisää valmiin keittiön kuvia, sekä vinkkejä mm. Olemme hieman miettineet koko ajan, että pitäisikö meidän remontoida etelän kodin keittiö. Se on suhteellisen uusi, mutta kun se on tehty vähän miten sattuu, niin se ehkä varsinkin minua näin suomalaisena ärsyttää. Ja jos totta puhutaan, niin jos listojen tekeminen on ollut tälle remppamiehelle vaikeaa, niin en halua edes . Onko kenelläkään kokemusta Decos- sisustuslaastin käytöstä joko kylpyhuoneen tai keittiön seinässä?


Haluaisin keittiön seinään. Jos keittiöön haluaa lisää ilmettä, maalaa levyn tausta tai sijoita sen alle tapetti. Alumiinipintaan voi painattaa haluamansa kuvan. Viime aikoina moni on valinnut välitilaan sisustuslaastin. Betonimainen pinta on persoonallinen ja kestää hyvin, kunhan pinta käsitellään suojavahalla.


Heillä on muutama muukin sopiva tuote. Myös vessan lattia mahdollisesti. Tässä vaiheessa sisustuslaasti märässä tilassa tuntuu aika rohkealta vedolta. Ehkä on tyytyminen laastien suhteen max keittiö ym seinissä, jossa vain mahdollisia roiskeita.


Täytyy ilmeisesti vetää kaakelilla nuo pesutilat saunan puolella. Kultainen keskitie ja silleen : ). Lauantainen yllättävä laattojen putoaminen työtasojen vaihdon yhteydessä poiki ehkä yhden nerokkaimmista ideoistamme pitkään aikaan! Päätimme rapata välitilan. Ihan uniikki ideahan tuo ei ole, onhan noita näkynyt ennenkin, mutta meistä se tuntui välittömästi oikealta juuri meidän keittiöön.


Seinämateriaaliksi valittiin laattojen sijaan Decosin kalkkipohjainen TerraLime- sisustuslaasti. Tältä kylpyhuone näytti ennen. Mistä laadukas remontoija? Kaikkein hankalinta oli löytää ammattitaitoinen ja vastuullinen remontoija.


Moni ” remonttireiska” jättäytyi kilvasta, kun alettiin kysellä tilaajavastuulain . Välitila – luonnetta keittiöön. Materiaalivaihtoehtoja ja sävyjä on joka makuun! Sen voi pinnoittaa monella eri tavalla – välitilalla onkin helppo loihtia luonnetta ja tunnelmaa moneen . Weberin hienotasoite ja lakkaus? Tyhmä kysyy että mikä se dispersio On? Olisiko tuo niin helppo pitää puhtaana että sopisi keittiön välitilaan?


Sisustuslaasti sopii lähes mille tahansa kovalle pinnalle. Kylpyhuoneessa se on hyvä vaihtoehto laatalle. Sisustuksessa käytettävä mikrosementti ei ole enää varsinaisesti mikään uutuus, mutta kuluttajapuolella se alkaa lyödä itseänsä läpi vasta nyt.


Uutuustuotetta esiteltiin Habitare-messuilla niin . Hartsilla voi pinnoittaa myös esimerkiksi keittiön tasot. Tasoissa sileä Toscana-efekti. Oma sävymme Varjo on juuri oikeanlainen harmaa. Keittiön taustaseinässä Beton Design-efekti hartsigeelillä.


Marmorino Roma Rustico-efektillä sävyssä Varjo on samaan aikaan herkkä ja . Never miss a post from DEKOTUOTE. Perfectino sisustuslaastit items. Flickr and are now part of .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit