Myydään pihatto hevoselle

Talli-ja pihatto paikkoja vapaana. LAITSI-sääsuojaa voi käyttää yksinkertaisena, kylmä- pihatto -tyyppisenä rakennuksena. Malliin on saatavissa läpinäkyvää pleksiä olevat ikkunat . Pihaton yhteydessä on kätevää - ja myös suositeltavaa olla lämmin tila hevoselle. Toisaalta sairas hevonen tulee pystyä eristämään ja hoitamaan muusta laumasta.


Näin varmistetaan hoitotoimenpiteiden onnistuminen.

Hanki hevoset ja hevosurheilu edullisesti Nettimarkkina. Komea iso hirsitalo,tallit ja. Myydään : Asunnot ja tilat. Viimeistelyä vaille valmis iso, hirsinen autokatos.


Lisäksi hyväpohjainen kenttä 30x6 parin hevosen pihatto ja piharakennuksessa kotikanala. Oma tontti ha, lisäksi vuokralla n. Kaipaa kaveria joten ei yksin oloon, sopii varmasti myös pihattoon ,nyt asunut tallissa. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva helposti pystytettävä kunnollinen hevostalli, ponitalli, lampola yms.

Et tarvitse perustustöitä eikä routaeristyksiä jne. Mahdollisuus ostaa mukaan myös. Kahden hevosen pihatossa kumpikin paikka vapaana. Pihaton lisäksi käytössä myös kahden hevosen siirtotalli hoito- yms.


Islanninhevonen ja shetlanninponi varusteineen. Tamma, hiirakko, perusopetettu ja hyvä luontoinen. Ja 6-vuotias shetlanninponi. Ruuna, musta, ei ratsastettu eikä ajettu. Kyselisin aika paljon pihatosta.


Niin paksun talviturkin kasvattavat hevoset voivat olla pihatossa ympäri vuoden? Tarvitseeko pihaton rakentamiseen rakennuslupaa? Tuleeko seiniin jotkin vuoraukset, mistä pihaton pohja tehdään? Ihan kuin olisin joskus lukenut jostain kirjasta, että ei pohjaa mutta ei se . Myös vasta julkaistu Pihatto - jos hevonen saisi valita on täysin omaa luokkaansa niin aiheensa kuin sisältönsäkin puolesta. Vaikka kirja takakannessaan.


Pinewoodissa, mutta en muista rakennettiinko sitä koskaan, karsinoita yritettiin kai myydä osakeperusteella). Tuulispään hevoset viettävät vapaata pihattoelämää eli ne saavat itse päättää ovatko sisällä vai ulkona.

Huoltotilana, sairastupana ja uusien hevosten vastaanottopaikkana toimii talli, jossa on hevosille soveltuvia karsinoita sekä pesupaikka. Pihattoa on ollut suunnittelemassa Vainikan Aitta sekä eläinlääkäri Tuulia . Yhtä suurta perhettä siis. Tällä hetkellä tallilla asuu hevosta ja ponien pihatossa 3. Tallin omat hevoset tällähetkellä: poitou ruuna Vador, shire poika Patrick, Esan shire ruuna Bono , sekä PRE ruuna Poderoso, PRE tamma Altanera sekä issikat Staka , Engill , sekä Ronjan Vinur ruuna. Erilaisia talliratkaisuja suunniteltaessa tärkein asia on hevosten hyvinvointi. Rakennusmääräykset on hyvä selvittää omasta kunnasta, sillä ne vaihtelevat paljon eri kuntien välillä.


Pihatot ja ulkokatokset mahdollistavat hevosten. Monille hevosille mieluisin sisätila on pimennetty pihatto tai laidunsuoja. Polttiaiset eivät ruokaile. Ulkomaisia karkotereseptejä kokeiltaessa kannattaakin muistaa, että esimerkiksi Isossa- Britanniassa myydään kaupan hyllyltä aineita ja lääkkeitä, joiden myyntiä Suomessa säädellään tiukasti.


Kuinka monta hevosta tallissasi on? Mihin lanta on mahdollista loppusijoittaa? Voivatko hevoset laiduntaa kesällä? Ja mikäli kyllä, miten pitkään? Onko tallissasi pihatto ? Miten saat lantalasta vesitiiviin (ts. valumia ei synny)?


Hevosilla on tallissa omat seinälliset karsinat, jossa ne asuvat, syövät ja nukkuvat. Ulos ne pääsevät hoitajan vieminä. Talli on perinteinen tapa pitää hevosia.


Hevospihatto (pihattotalli, pihatto ) on kolmi- tai neliseinäinen rakennus, jonka ympärillä on aitaus. Välimuistissa Samankaltaisia sis. Yritys vuokraa karsina- ja laidunpaikkoja yksityishevosille.


Hevoset saavat itse päättää, ovatko ne . Tallin pääasiallinen toiminta painottuu hevosten koulutukseen ( ratsutus ja ajo-opetus) sekä hevosten maahantuontiin ja myyntiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit