Meesauuni

Uunin pituus on tyypillisesti -1metriä ja halkaisija kahdesta neljään metriä. Keittokemikaalit kierrätetään mustalipeästä uudelleen valkolipeäksi talteenottoprosessissa, mikä sisältää haihduttamon, soodakattilan, kaustisoinnin ja meesauunin. Soodakattilan alaosa toimii pelkistävänä, eli siihen ei syötetä koko poltossa tarvittavaa ilmamäärää.


Näin lähes kaikki natriumsulfaatti (Na2SO 4) muuttuu . Polton onnistumisessa on tärkeintä tasainen, tuotantomäärän suhteen optimaalinen lämpötilaprofiili. Tämä vaatii ilmamäärän hallintaa sekä tietoa muuttujien ristikkäisvaikutuksista.

Kehitetyn ohjausjärjestelmän . Toimittajien tarjouksia pohdi- taan Työn tulokset -luvussa yleisellä tasolla. Tärkeimmät työn tulokset ovat toi- mittajilta saadut tarjous- ja esittelymateriaalit, joiden pohjalta on mahdollista tar- kemmin vertailla eri järjestelmiä keskenään. Asiasanat: meesauuni , kunnonvalvontajärjestelmä, mekaaninen värähtely, akustinen . Mitä tarkoittaa meesauuni. Ilmainen sivistyssanakirja.


Raskaan polttoöljyn, sekä maakaasun hinnat ovat nousseet viime vuosina merkittävästi. Myös päästömaksut voivat tulevaisuudessa aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia .

Hakusanat: meesauuni , meesa, lämmönsiirto, sulfaattisellu, kalkkikierto. Keywords: limekiln, heat transfer, pulp mill, lime cycle. Tässä kandidaatintyössä kerrotaan meesauunin rakenteesta ja toiminnasta osana sulfaattisellutehtaan kalkkikiertoa. Lisäksi kirjallisuusosan ohella tehdään meesauunimalli,.


Vuodenvaihteessa Stora Enso lunastaa itselleen tehtaan voimalaitoksen Fortumilta. Lisäksi on käynnistymässä hanke, jossa polttoöljyä säiliörekkakaupalla päivässä nielevä meesauuni muutetaan sahanpurulle. Enocell Oy:n toimitusjohtaja Sauli Purho kertoo, että noin miljoonan euron investoinneilla . Yleensä uuni lämmitetään öljyllä, mutta Äänekoskella öljy on korvattu puun kuoresta kaasutetulla tuotekaasulla.


Maakaasun käsittely eli maakaasun syöttö meesauunin polttimelle. Polttoöljyn käsittely eli polttoöljyn syöttö meesauunin polttimelle. Metanolin käsittely eli metanolin syöttö meesauunin. Valmetin toimitukseen sisältyy soodakattila, sellun kuivatuslinja, kaasutuslaitos, meesauuni ja tehtaan laajuinen Valmet DNA -automaatiojärjestelmä.


Tilaus sisältyy Valmetin vuoden . Lindellä on vankka kokemus sulatusuuneista ja palamisprosesseista useissa eri maissa. Meesan polton tehtävänä on muuttaa kalkki takaisin karbonaatista oksidiksi. Meesan poltossa käytettävä päälaite on pyörivä meesauuni. Kalkin regenerointitapahtuu seuraavan reaktioyhtälön mukaisesti.


Meesan eli kalsiumkarbonaatin hajoaminen kalsiumoksidiksi ja hiilidioksidiksi käynnistyy,.

Meesauunin tuotantonopeutta voidaan lisätä hapen avulla. Kirjoittanut Ari Kotimäki 24. Botnian Äänekosken tehtaan meesauunin puhdistus- ja huoltoseisokki on ohi. Uuni oli huollossa keskiviikkoaamusta sunnuntaiyöhön, jolloin hajukaasut.


Metso ostaa FLSmidthin meesauuni - ja kaustisointiliiketoiminnan hankkimalla kyseisen teknologian yksinoikeuslisenssin. Ostettava liiketoiminta liitetään Metson Massa, paperi ja voimantuotanto -segmentin Kuidut-liiketoimintalinjaan. Pitääksemme rummut pyörimässä olemme kuluvan talven aikana päivittäneet hiontalaitteistoamme.


Pystymme nyt palvelemaan niin pieniä kuin entistä isompia kohteita tehokkaasti . Palvelun kuva ei ole painokelpoinen. Kuvatilauspalvelu voi olla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit