Hammaskorun laitto itse

En suosittele itse kiinnitettävää hammaskorua. Se ei luultavasti pysy kunnolla kiinni. Laitoin yksityisellä ehkä neljä vuotta sitten ja hyvin on pysynyt!


Koru pitää viedä mukanaan :) 0. Niin että olisin kiinnostunut ottamaan hammaskorun niin kaikki joilla onsellainen vastatkaa please! Se laitto sen monesti uudestaan,mut irtos aina.

Sen saat hampaasta pois silloin kuin itse haluat, eika hampaaseen jaa mitaan jalkea siita. Jos ootte tehny ite hammaskorun millä kiinnititte sen ? Ja jos käytitte erikseen hammaskoruliimaa nii. D: mut älä nyt herranjumala ala ite liimailemaan.


Elä nyt vaan mee itse liimaan sitä! Oikeesti :D Mä laitatutin yksityisellä . Itse oon joskus tuolla menetelmällä koittanut itse laitella hammaskorua muttei se ole pysynyt kovinkaan hyvin :( Mulla on myös hammaslääkärissä (yksityisellä) laitettu kultainen sydän timantilla hammaskoru ja just tuli vuotta täyteen kun on pysynyt :) Riksussa aikoinaan sen otin, eikä laitto maksanut kuin euroa. Itse ostin kultasepänliikkeestä korun ja kävin hammaslääkärillä sen laittamassa.

Mulla on kyl useamman vuoden jo tää playboy pupu pysyny, kun van muutaman kuukauden. Kai se ihan riippuu laittajasta, mut hammaslääkäri joka sen laitto mulle nii sano, et hänellä pysy . Ensin hampaan pinta desinfioidaan ja puhdistetaan, minkä jälkeen hampaan pinta . Hammaskorua ei ”porata” hampaaseen kiinni. HAMMASKORU SAA HYMYSI SÄIHKYMÄÄN! Korun kiinnitys on täysin kivuton eikä se vahingoita hampaan pintaa.


Tule katsomaan korumallit. Aluksi koru tuntuu hieman oudolta ja sitä tekee mieli tunnustella kielellä jatkuvasti! Voit määrittää itse mille summalle lahjakortin haluat osoittaa. Saat lahjakortin helpoiten tilaamalla.


Puudutteen laitto ientaskuun (min). Ennen kiinnitystä hampaan pinta puhdistetaan huolellisesti. Yleensä koruja laitetaan kuitenkin vain pysyviin . Jos korun hankkii itse etukäteen, tulee varmistaa, että kyseessä on hammaskoruksi tarkoitettu, kaareva koru. Missä nykyään voi Uudellamaalla laitattaa hammaskorun ? En millään löydä mistään paikkaa,joka mainostaisi noita laittavansa. Eikö niitä enää laiteta missään?


Omistin hammaskorun noin vuotiaana, ja se on mielestani ainoa oikea ikaryhma sen hankkimiseen.

Omaan silmaani hammaskoru aikuisella naisella nayttaa teinilta ja tempaukselta jonka voisi laittaa sen napapaidan kanssa yhteiseen arkistoon. Hampaille niista ei pitaisi haittaa olla ja tottakai, jos itse hammaskoruista. Teen plakin ja hammaskivenpoistot, implanttien puhdistukset, ylläpitohoidot. Esteettinen hammashoito: värjäytymien poisto pasta- , sooda- tai jauhepuhdistuksella, laser- ja kevytvalkaisu, hammaskorun laitto , oikomishoidon pienet ensiavut.


Omahoidon ohjaus, fluoraukset. Erityistä apua tarvitset siis ikenen alaisten hampaiden pintojen puhdistamiseen ja hammaskiven poistamiseen tältä piilossa olevalta alueelta johon et voi itse päästä käsiksi. Lähetämme halutessasi kutsun tarkastukseen sovittuna ajankohtana kirjeitse , jolloin sinun ei itse tarvitse huolehtia ajanvarauksesta. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat hampaiden puhdistaminen, kotihoidon ohjaus, hampaiden valkaisuhoidot ja hammaskorujen kiinnitys.


Mikäli tarpeellista ja mahdollista,. Suuhygienistin palveluina: hammaskiven ja värjäytymien poisto, fluorihoidot, hampaiden valkaisut, hammaskorujen kiinnitys. Swarovski- hammaskoru hampaaseen 39€ (arvo 159€).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit