Tulikivi jalanti käyttöohje

Monipuolinen Jalanti on takkaleivinuuni. Mallista löytyy kolme eri korkeutta ja leivinuunin luukku voidaan sijoittaa mille tahansa sivulle: eteen, taakse, vasemmalle tai oikealle. Sijoita leivinuuni keittiöön päin ja takkapesä oleskelutilaan - valmistat herkulliset ruoat leivinuunissa ja ihastelet takkatulta olohuoneen puolelta. Tuhkalaatikon tyhjennyksen yhteydessä tuhkalaatikon alusta kannattaa puhdistaa, ettei irtotuhkaa kasaudu laatikon alle.


Jos käytät imuria, niin siihen on hankittava tuhkan imurointiin tarkoitettu lisävaruste. Turvallisuussyistä tee huoltotoimenpiteitä vain, kun uuni ja tuhka ovat kunnolla jäähtyneitä.

Kiitämme luottamuksestasi ja olemme vakuuttuneita, että valitsemasi tulisija täyttää asettamasi odotukset. Hyvä laatu on tärkein tavoitteemme kaikkien Kermansaven uunien suunnittelussa ja valmistuksessa. Olemme koonneet tähän julkaisuun ohjeet tulisijojemme oikeanlaisesta käytöstä. Noudattamalla käyttöohjeita saat.


Tänään oli lupa lämmittää uutta takka-leivinuuniamme ensimmäistä kertaa. Tulikiven sujuvasta myynnistä kerroin jo aikaisemmin Sahlstenin Pekan blogissa. Yleensä en paljoa käyttöohjeita vilkuile, mutta nyt oli pakko.


Takassa oli erilaisia ilmanvaihdon säätimiä enemmän kuin lentokoneessa painikkeita.

Meinasin ostaa Tulikiven eli kermansaven Nietos -merkkisen takan. Tarkastettiin ja punnittiin koko lähetys kun se saapui. Lisäksi palikat oli sellaisia lecaharkon oloisia ja useat oli myös rikki. Laatu oli kaikin puolin surkeaa . Leivinuunin luukku voidaan sijoittaa mille tahansa sivulle: eteen, taakse, vasemmalle tai oikealle. Valitse takkaasi omannäköisesi . Meillä on Tulikiven takka, jossa on takan päällä tuo erillinen leivinuuni.


Ja olemme paistaneet siinä jopa pitsaa (350C). Pelkän takan lämmityksellä uunista saa tosiaan haudutuslämpöisen, mutta uuninpesässä voi polttaa normaaliin tapaan erikseen puita. Hiilet ja tuhkat kolataan takaseinän luukusta takkaan. Ennen uuden tulisijasi käyttöönottoa on hyvä tutustua huolellisesti käyttöohjeisiin.


Näin saat kaiken hyödyn ja tulisijasi kestää kymmeniä vuosia. Huomaat, että tulisijan käyttö on helppoa ja turvallista – ja voit huoletta nauttia sen tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Tulisijan asennuksen, käytön, nuohouksen ja käytettä-. Puuttuu: jalanti Kuvat aiheesta tulikivi jalanti käyttöohje Lisää kuvia haulla tulikivi jalanti käyttöohje Tee ilmoitus kuvista Kiitos palautteesta. Tee valitus toisesta kuvasta.


Oman takka-leivinuunin (Kermansaven Jalanti ) ohje menee jotensakin seuraavasti: Kolme pesällistä poltetaan puuta.

Häkäpitoisuus huonetilassa nousee . Olen valinnut taloon Tulikiven Jalanti takkaleivinuunin vesitakkaominaisuudella. Vesitakkojen eroja pohdin aikaisemmin täällä. Lähes kaikkiin Tulikiven tulisijoihin on mahdollista tuoda paloilma suoraan ulkoa ja valitsemassani takkaleivinuunissa on vakiona paikka paloilman tuonnille. Uuden malliston ominaisuudet on suunniteltu takkojen käyttötarkoituksen mukaan.


Takkaa voidaan käyttää suoran seinän . Ylläoleva kuva on viitteellinen eikä aina vastaa tehtyjä valintoja värin ja korkeuden suhteen. AALTO Modernin uutuustakan sydämenä on aito Tulikivi - vuolukivi. Aalto-tulisij a varaa pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka. Paloilman tuonti ulkoa, suunnittelu- ja asennusohje Tulikivi Green Miksi tuoda paloilma ulkoa? Takka-apuri etsii niiden perusteella sinulle sopivat mallit.


Tunnelmalliset takkaillat ovat tärkeitä niin kotona kuin loma-asunnollakin. Malliston takat ovat omiaan myös ruoanlaittajan kotiin, sillä kaikki mallit saa leivinuunilla varustettuna. Laadukkaat, harkitut materiaalit kestävät suuret.


Tulikivi Green W-lämmitysjärjestelmällä voit siirtää merkittävän osan tulisijalla tuottamastasi lämmöstä käytettäväksi kotisi muussa vesikeskuslämmityksessä ja näin leikata huomattavasti. Järjestelmä ei muuta tulisijan lämmitystapaa, vaan voit käyttää takkaa normaalisti käyttöohjeen mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit