Sous vide laitteet

Maailman mestarikokkien ruoanvalmistusmenetelmä on nyt viimeinkin kaikkien saatavilla. Sous Vide -menetelmän avulla valmistat helposti terveellistä ruokaa. Valmista herkullista ruokaa ammattilaisten tavoin.


Meiltä löydät laadukkaat laitteet , joiden avulla valmistat ruokaa turvallisesti ja helposti. Hyvä laite , huonot ohjeet. Laite itsessään oli hyvä ja simppeli, mutta laiha ohjekirja teki ensimmäisestä käyttökerrasta jännittävän ja haastavan. Sous videssä pistät lihat mausteineen.


Käytännönläheinen opas sous vide -ruoanlaittoon: ruoanlaittoa hauduttamalla matalassa lämpötilassa vesihauteessa pitkiä aikoja. Olemme usein keskustelleet sous vide –keittimen hankinnasta, mutta aina siirtyminen sanoista tekoihin on tyssännyt laitteiden valtavaan kokoon ja hintaan. Sen lisäksi tarvittaisiin vakumointilaite. Entä jos niitä ei sitten tulisikaan käytetyksi kovin usein?


Päätyisikö vesihaudekypsennyslaitekin sitten sinne . Moni on varmasti ihmetellyt hyvien pihviravintoloiden täydellisesti kypsennettyjen pihvien salaisuuksia. Päältä kauniin kiiltävä ja tumman ruskea, mutta silti sisältä ihanan mehukas ja tasaisesti kypsynyt. Taitava kokki pääsee tähän lopputulokseen ihan perinteisilläkin menetelmillä, mutta sous vide –kypsennys on . Kirjoitin tuon ensiarvion (tähteä) nelisen vuotta sitten.


Alusta saakka laite piti omituista vinkumista, jota jo silloin epäilin vesipumpusta lähteväksi. No nyt se sanoi itsensä lopullisesti irti. Pahinta tilanteessa on ettei OBH Nordican huoltoon edes saa yhteyttä. Sirkulaattorin avulla teet b-luokan lihastakin mureaa herkkua!


Sen jälkeen voit vaikkapa paahtopaistin pintaan . Eli kattila johon sopivan lämpöistä vettä ja sitten vaan uuniin oikeaan lämpötilaan ? Näyttäisi () että tämä vastaava touhu onnistuu myös esim. Jos siis ei ole heti laittaa paria satkua tuohon itse sous vide laitteeseen. Näin lihansyöjänä pitää ainakin kokeilla tätä tavalla tai toisella. Olen aikeissa jonkinlaisen sous vide - laitteen ostaa.


Tällä hetkellä saisi SVS:n Markantalosta kotiinkuljetuksena 2euroon ( SousVide-kypsennin Supreme Demi SVS09L (musta) - Keittin pienkoneet - Markantalo ), mutta onhan se silti aika kallis. Myydäänkö noita Anovan tuotteita Euroopassa? Tyhjiöpakkaamista varten voit ostaa meiltä myös vakuumikoneen, . Nosta kotikokkaus uudelle tasolle! Voit olla aina varma lopputuloksesta. Ei, ei, ongelma ei ole sotkuinen keittiö, mies kyllä siivoaa jälkensä.


Tai tarkalleen ottaen sous vide -keitin. Välillä Sirpa on joutunut käymään jopa salaa grillillä, koska on ollut pökrätä nälästä. Nyt tarvitaan vain Sansaire, pistorasia ja kattila. Kytke pistoke seinään, aseta Sansaire vedellä täytettyyn kattilaan ja aseta lämpötila sopivaksi laitteen päällä olevan säätimen avulla. Raaka-aineet on helppo tyhjiöpakata uudelleensuljettavaan muovipussiin.


C - lämpötilatarkkuus ± 0. Ongelma on ollut vain siinä, että olen kuvitellut sous vide - laitteiden maksavan tonnin ja olevan litran kattilaa isompia härveleitä. Niinpä sellainen ei ole ollut edes vakavasti harkittavien listalla. Joskus asiat loksahtavat kauniisti paikoilleen.


Anova sous vide keittimellä valmistat helposti juuri haluamasi lailla täydellisesti kypsennetyn ruoan joka kerta. Tyhjiöpakattuun pussiin sujautettu ruoka laitetaan vesihauteeseen, jonka lämpötilan sous vide keitin pitää täsmälleen asetetussa arvossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit