Pilarikiuas pieneen saunaan

Sawon tornikiuasmallistossa on seinä-, nurkka- ja pilarikiuasmallit useissa eri kokoluokissa. Kiukaille on erilaisia ohjainmalleja. Saunastoresta on helppo ostaa edullisesti.


Pilarikiukaan valinta - kiuas on saunan sydän. Kirjoittanut Konsta Kuparinen.

Nykyään noin asiakkaistamme haluavat uuteen saunaansa tornimallin kiukaan. Tässä artikkelissa käsittelemme tornikiukaan valitsemista, . Cilindro PCon pienen (- m³) saunan pilarikiuas. Suuri kivitila takaa kosteammat ja lempeämmät löylyt perinteiseen seinäkiukaaseen verrattuna.


Korkea ja kapea kiuas sopii erityisesti nurkka-asennuksiin mutta myös suoralle seinälle. Jos sauna on vähällä käytöllä, voi edullinen pienen kivimäärän kiuas olla hyvä ratkaisu. High Balance E on ison kivimäärän kiuas, joka mahtuu pieneen tilaan.


Esimerkiksi Pipe E - pilarikiukaan älykäs ohjain tunnistaa saunasi ja oppii ylläpitämään lämpöä juuri oikealla tasolla.

Lähes satavuotias Helo on ollut kehittämässä saunoja jo useille sukupolville. Vuosien varrella kertynyt kokemus takaa sen, että saunan kiuas on juuri sellainen. Huomioi löylyhuoneen tilavuus, saunan mahdollinen savuhormi, huoneiston sähkötehon riittäminen kiukaalle sekä suojaetäisyydet palavaan materiaaliin. Selvitä, onko saunassa eristämättömiä kivi-, lasi- tai hirsipintoja. Laske saunojien määrä ja saunomistiheys.


Jos perheessä on pieniä lapsia, kiukaan . Voip olla asia jo käsiteltykin, mutta kerrataan. Maaliskuussa valmistuvaan pieneen kerrostalosaunaan etsin parempaa kiuasta, kuin mitä rakentaja tarjoa. Korkean ja kapean pilarikiukaan voit asentaa helposti seinämallisen kiukaan tilalle. Toimituksen mukana tuleva teräksinen suojaseinä pienentää suojaetäisyyksiä ja antaa näin enemmän vaihtoehtoja kiukaan sijoittamiselle.


Harvia Kivi - pilarikiuas on näyttävä pala luonnon alkuvoimaa. Luovan sisustajan valinta suurehkoon saunaan. Suuren kivipinnan edut pieneen saunaan.


Cilindro-kiukaiden uusin tulokas mahdollistaa pilarikiukaan käyttämisen myös pienissä city- saunoissa. Kiukaan mukana tuleva suojaseinä pienentää suojaetäisyysvaatimuksia. Edullinen pieni peruskiuas Suomi 1-juhlavuoden kunniaksi valmistimme 1 kotimaisen Urho-perusseinäkiukaan, joka soveltuu käytettäväksi pieniin saunoihin.

Mauno on perinteiseen suomalaiseen saunaan laadukkaasti käsin hitsaamalla tehty kiuas. HEHKU PILARIKIUAS – Atlas 6Kw tai 9. Hinta-laatusuhteeltaan e. Sähkökiukaat mahdollistavat nopean ja kätevän saunomisen ja tuovat sitä pientä toivottua luksusta arkikiireidenkin keskelle. Napsauta kiuas päälle ja puolen tunnin päästä voit jo hypätä lauteille!


Suomen laajimman valikoiman sähkökiukaita vain parhailta merkeiltä heti omasta varastosta edullisesti . Sähköverkon ulkopuolisten mökkien kohdalla ei aurinko-, tuuli-, tai vesivoima todennäköisesti riittää saunan lämmitykseen. Kota Saana - pilarikiuas , valmistaja Narvi. Toisaalta tasokiukaan kivimäärä jää suhteellisen pieneksi ja se vaatii tämän vuoksi jatkuvaa lämmitystä. Saunaprojektimme on edennyt jo eteenpäin, kun ns. Onneksi alakerrassa on vielä pientä remppapuuhaa ja aloitettin saunan teko.


On myös yleistä, että monet haluavat laittaa saunan lattian kokonaan piiloon jalkalauteilla, joihin voi upottaa esimerkiksi pilarikiukaan. Saunatilan koosta riippuen lauteita. Pieniin kerrostaloasuntoihin on mahdollista hankkia kylpyhuonesauna tai kokoontaitettava sauna. Ne voi laittaa paikoilleen . Vastukset kestävät pitkään, koska niiden yksinkertainen muoto minimoi jännitteiden syntymisen. Lyhyiden suojaetäisyyksien ansiosta IKI-sähkökiukaat sopivat pieniinkin saunatiloihin.


Sauna ja saunominen kuuluvat olennaisena osana suomalaiseen kulttuuriperintöön. Sauna on monelle suomalaiselle lähes pyhä paikka. Saunominen ei tarkoita pelkästään peseytymistä, vaan myös rentoutumista, rauhoittumista sekä murheiden ja kiireiden poispesemistä harteilta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit