Suksiboksin sijoitus

Seitsemän vinkkiä: näin pakkaat suksiboksin oikein. Maltti on valttia, kun hiihtolomalle suuntaava pakkaa tavaraa suksiboksiin. Liian painava kuorma voi aiheuttaa ongelmia, Autoliitto muistuttaa. Laskettelu kuva iStockphoto. Kun perhe suuntaa hiihtolomamatkalle pohjoisen . Suksien kuljetus hoituu kätevimmin auton katolla suksiboksilla.


Tarjolla on monenlaisia malleja, ja valinta kannattaa tehdä harkiten. Taakkatelineinä on Thulen tuotteet, mallia en osaa sanoa, . Pakkaus- ja kiinnitysvirheet kostautuvat erityisesti, jos ajoneuvo joudutaan pysäyttämään nopeasti. Auton kuljettaja on aina vastuussa kattokuormastaan. Kuljetat sitten anoppia mukana”, on suksiboksin kanssa kulkevalle usein lassautettava kommentti. Anoppeja on tietysti moneen lähtöön, vaikka suurimpiin bokseihin noin tilan puolesta anoppi mahtuisikin.


Boksit on kuitenkin suunniteltu rakkaimpien, eli suksien, kuljettamiseen. Alppihiihdon varusteet vievät . Eipä sitä tätä ominaisuutta osannut autoa ostaessa ottaa huomioon. Aika paljonhan noissa bokseissa on varaa säätää sitä sijoitusta , mutta ei viitsisi ostaa ilman varmaa tietoa. Boksista kun ei ole reissussa paljoakaan iloa, jos se pitää irrottaa, aina ennen takaluukun avaamista. Onko suksiboksin korkeudella väliä, ajatellen ilmanvastusta tai siihen kohdistuvaa rasitusta?


Pitäisikö väliin jättää rakoa vai mahdollisimman kiinni? Olisi ainakin paremman näköinen ) Kertokaa . Jos boksi painaa kiloa, saa siellä olla korkeintaan noin kiloa tavaraa, sillä taakkatelineet painavat noin viitisen kiloa. Suksiboxi pitäisi hankkia, mutta millainen?


Asenna taakkatelineet autonvalmistajan suunnittelemille paikoille. Selvitä, mikä on oman autosi suurin sallittu kattokuorma. Huomioi, että taakkatelineen ja suksiboksin paino ovat jo osa tätä kattokuormaa. Liian suuri kattokuorma nostaa auton painopistettä ja aiheuttaa tavallista suurempaa kallistelua kaarteissa. Tämä johtaa helposti auton hallinnan menettämiseen, . Sijoitus toiseen laitaan on auttanut kaikissa em.


Boxi on kotimainen Terhi (jota AutoBon aikoinaan ennen 90-luvun puoliväliä markkinoi). CIII Tourer THP 1Aut. Eikös niitä oo semmosiakin että ei asenneta sinne uraan vaan tulee oven ja katon väliin jolloin sijoitus on vapaa?


Vs: Tallennuksia autokameroista. Voihan sitä ohjeissa olla rajat, mutta mistäpä sitä tietää onko hyvin kiinnitetty. Viime kesänä näin kun edellä menevältä lähti suksiboksin sisältö lentoon moottoritiellä, oli siinä väistelemistä. Liikennevalvonnalla, katsastajilla ja tienkäyttäjillä on ollut erilaisia tulkintoja määräyksistä, jotka koskevat valojen määrää ja asennusta. Tulkinnoissa on ollut eroavaisuuksia lähinnä raskaiden ajoneuvojen valojen osalta.


Tällä ohjeella yhtenäistetään valojen valvonta- ja katsastuskäytäntöä. Suksia voi kuljettaa auton katolla suksitelineissä tai suksiboksissa , mutta ne lisäävät auton ilmanvastusta. HS testasi, paljonko ne kasvattavat kulutusta ja lisäävät melua. K teki sijoitusvakuutussopimuksen 15. Väärillä rengaspaineilla renkaat kuluvat epätasaisesti ja niiden käyttöikä lyhenee oleellisesti.


Lisäksi väärä rengaspaine lisää auton kulutusta. Ota boksi ja taakkatelineet aina käytön jälkeen . Poista suksiboksi auton katolta silloin, kun et sitä tarvitse. Ajoneuvovakuutus on kaikille pakollinen, mutta pohdi mitä muita vakuutuksia autollesi tarvitset.


Vertaile eri vakuutusyhtiöiden hintoja. Huolehdi säännöllisesti autosi kunnosta. Näin säästät korjauskuluissa ja saat paremman jälleenmyyntihinnan autostasi, kun .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit