Sillan rakentaminen ojan yli

ViestiKirjoittaja Vallu529. Pitäisi päästä metsässä n. Niin että renkaat tulisivat suunnilleen pylväiden kohdalle ojan yli ajaessa. Se voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta isompi työ rakentaa ja purkaa pois.


Kaivattaisiin hieman ideoita ja ehdotuksia siltarakenteesta.

Tarve on päästä puron yli traktorilla ja puimurilla yms. Nykyinen silta on noin 10metriä pitkä mutta auttamattoman laho. Se on tehty puhelinpylväsitä ja 4x4:sta kansi. Terve, tuli ostettua hyvä metsäpalsta puuston osalta ( varttunutta kasvatusmetsää). Ainut ongelma on että tietä pitää vähän teettää ja.


Cattimies kirjoitti: Itse jouduin tekemään sillan isomman pelto- ojan yllittämistä varten tuossa syksyllä. Heitin kpl 25cm paksuista 3m pituista pölliä ojan yli ja ladoin niiden päälle poikittain n. Sidoin paikalleen reunimmaisista aluspölleistä halvoilla kuormaliinoilla.

Pitkän kaarisillan rakentaminen saareen. Uima-altaan rakentamisesta kertovan kuvasarjan 6. Talossa portaat, jotka vievät ei minnekään ja pihassa silta , joka ylittää ei mitään:) Minulla on ongelmana, että minkä ojan tai allikon yli sen tekisin, ettei koko piha olisi . Sillan rakentamiseen joen sekä järvessä tai meressä olevan. Olemassa ole- va taustatieto. Käyttökelpoista vanhaa aineistoa löy- tyy useimmista mitoitettavista . Alunperin ojan yli meni vain silta , pitää seuraavaks kattoo, ottivatko opikseen ja rakensivat vaan sillan vai laittokovat uuden putkivirityksen, kun satun ajaan ohi seuraavankerra. Kattaminen on ainakin varmempi, eli ei yritetäkkään jarruttaa veden liikkumista vaan rakennetaan reilusti ojan reunoja . Nämä ovat tilapäisiä siltoja , jotka usein rakennetaan rannalla ja työnnetään sitten sillan yli.


Siltoja on elementtiperusteisia (metallisia, eräänlainen rakennussarja) ja sitten ihan tilapäisvälinein, eli esim. Ainakin suomalaiset on käyttäneet näitä aikojen alusta asti ja varmasti myös . Lähettäjä: SS Tiistaina 20. Message: Meillä tehtiin valtaojan yli tukeista semmoinen alle kymmenen vuotta kestävä silta. Pyöreä puu kestää yllättävän hyvin kuormaa.


Lauantaiaamuna saimme tehtyä sillan ojan yli neljästä edellisenä päivänä tekemästäni kuusilankusta. Latvasta jäi vielä kaksi metrin . Kokko- ojan yli rakennettiin mönkijällä ja moottorikelkalla kuljettava silta ojan takana sijaitsevien vesienhoitokohteiden huoltoa, tarkkailua ja ylläpitoa varten.

Kesäaikaiselle huoltoreitille rakennetaan myöhemmin vielä yksi silta suuren metsäojan yli. Otto Moilanen ja Matti Kaskentola sekä . VIDEO: Unohda kaiki hankalat rakennelmat ja puun taivuttaminen Nyt näet, miten perinteisen kaarisillan voi rakentaa yhdessä päivässä. Loivenna ojan ja altaan reunoja ja poista heinäturpeet.


Levitä loiviin seinämiin juurimattoa ja peitä se luonnonkivillä. Jos haluat hyödyntää aluetta lisää, tee ojan äärelle mukava katettu oleskelualue. Voit myös rakentaa pienen sillan ojan yli.


Täyden lapsiturvallisuuden takaavat ainoastaan aita ja . Mikäli rummun läheisyydessä on kova virtaus, pyritään veden juoksua hidastamaan pohja- tai virtaamansäätöpadolla. Silta - ja rumputöiden aikainen lietteiden kulku. Silta oli päässyt niin huonoon kuntoon, ettei siitä uskaltanut mennä edes henkilöautolla ylitse. Rakentamisen tahdin ovat määränneet alla virtaavan ojan asukkaat. Raakkujen yli kulkeva metsätiesilta kestää ainakin seuraavat vuotta.


Kunnostushankkeen yhteydessä kyseinen oja on suunniteltu verhoiltavaksi, joten tältä osin tilanne paranee. Maatalouskoneen kestävän sillan rakentaminen ojan yli. Metsän keskellä on oja, jonka yli pienimmät lapset joutuivat ryömimään. Lähellä asuvat ikäihmiset eivät päässeet ojan yli ryömimälläkään. Lapset ehdottivat, että tehdään ojan yli silta.


Päiväkodin johtaja hoksasi, että sillan rakennus sopisi hyvin uuteen varhaiskasvatussuunnitelmaan, ja pani toimeksi. Noron, ojan tai altaan omistaja ei saa estää tai muuttaa veden vapaa- ta juoksua uomassa alapuolella olevan vahingoksi ilman tämän suostumusta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit