Nissan micra tyyppiviat

Katso tästä Nissan Micra tyyppiviat , katsastuksessa havaitut viat sekä mahdolliset takaisinkutsut. Nettiautossa on 2autoarvostelua automallista Nissan Micra – katso millaisia kokemuksia muilla käyttäjillä on sen ominaisuuksista ja kerro oma mielipiteesi! Yhtä toimintavarmalta vaikuttaa näin vuoden ja yhden leiman jälkeen mitä vuotta sitten.


Mittarissa tosin tässä on 100tkm enempi . Näissä taisi olla käyntivikaa jonkin verrran.

Ilmamassamittarissa voi olla kylmäjuotoksia ja siitä johtuu käyntiviat yleensä. Ruoste taitaa olla se yleisin tyyppivika. Koneet pitäisi kestää samoin vaihdelaatikot. Kertokoot viisaammat enemmän :). Datsun Cherry 120A N-80.


Millainen auto olisi Micra K? Pieni ja ketterä auto mielletään usein kaupunkiautoksi.

KMicra kulutus, käyntiongelmat 24. Micrassakin on edelleen parasta ketteryys ja kaupunkiajon helppous, mutta mikä on auton yleiskunnon taso? Malli uudistui kymmenen vuotta myöhemmin, ja uusi Micra tuli ryminällä.


Tuo uusikoppainen Micra on tietääkseni ihan kelpo peli muuten, mutta on se vaan aika homon näköinen lulla. Siis oikeasti, kyseinen härveli näyttää. Micra oli Renaultin ja Nissanin yhteistyön ensimmäinen konkreettinen tulos, ja se perustui samaan perusrakenteeseen kuin myöhemmin seuraava Renault Clio. Yleisimpiä ongelmia ovat elektroniikkaviat. Koeajossa Nissan Micra 1. Pikkuautoluokkaan on viime aikoina esitelty poikkeuksellisen paljon uutuusmalleja.


Onneksi useimmat uudet pikkuautot ovat persoonallisuuksia, jotka erottuvat joukosta. Edellinen Micra oli tuotannossa peräti vuotta, mikä on poikkeuksellinen lukema . Nissan Micra on vuodesta toiseen säilynyt yhtenä suomalaisten suosikkina pikkuautoissa. Keula on kokonaan uusiksi . Saksalaisen autonostajan raamattu, ADAC:n vikatilasto paljasti taas voittajat ja häviäjät. Vs: Micra Kkäyttöautoksi.


Käyttökokemuksia ei ole, mutta paljon ajettua tekniikkaa ja viat yleisessä tiedossa.

Luotettavia nuo ovat ja tuohon tarkoitukseen sopivia. Tuunata tuota ei kannata, se on vain säälittävää, varsinkin jos kuskina on mies. Ajaa tuollaisena jos kerran. Käsiteltävyys kaupunkiajossa.


Takaosan muotoilu on sen sijaan toista maata ja töpöperä tuntuu tylsänmallisine . Nissan Micra K1 eli toisen sukupolven Micra oli yksi ensimmäisistä autoista, joita rakennettiin Nissanin Sunderlandin tehtaalla Englannissa. Se tuli myyntiin Japanissa nimellä Nissan March. March ei eroa Micrasta muuten, kuin että se valmistettiin Japanissa. Pystyvätkö hiljattain uudistettu Micra ja täysin uusi Yaris pitämään pintansa, vai vyöryykö uusi haastaja, Kia Rio, kärkeen? Olisi nyt vielä punaisen värinen.


Teippaisit takaikkunaan sellaisen Motoneteistä ja Biltemoista saatavan Älä ole päätön - Anna tietä! Olen aina pitänyt Nissania hyvänä autona, mutta nyt odotan vaan että päästään tosta eroon. Mieheni kutsuu leikkisästi Primeraamme hajuttomaksi pieruksi, ei oikeen sytytä autona. Toyota Corolla Versoa katotaan seuraavaksi. Aika semmonen mitään sanomaton kulkupeli.


Tuoteryhmään kuuluvat: vakaajan runko- ja päätyhelat, sekä vakaajan yhdystangot (= koiranluu). OE-laatuiset alustanosat ovat joko TRW- tai Lemförder-valmisteita. Meyle-HD on vahvistettu vaihtoehto alkuperäisestä osasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit