Kuusilankku saunaan

Onko kokemusta lauteiden tekemisestä kuusilankusta (SHP 34x120)? Moi, Onko teillä kokemuksia leveistä saunan lauteista? Miten ovat kestäneet aikaa?


Osaatko joku sanoa mistä puulajista kuvan saunan lauteet on valmistettu? Toki hieman käpristynyt käytössä .

Profiloitu etulauta lauteiden rakennusta helpottamaan tee-se-itse -rakentajille. Jos kyseessä on hirsirakenteinen sauna jota ei ole sisäpinnalta paneloitu, niin lauteiden teko on todella yksinkertaista. Tähän tarkoitukseen kannattaa sahauttaa niitä ylijäreitä kuusia.


Ylälauteeksi riittää pari turpeen sahattua kuusilankkua ja alalauteeksi yksi. Jakkarat voi nikkaroida pätkistä. Jos tuosta laudasta tekee pitkittäiset.


Aikanaan piti myös saada nopeesti ja halvalla lauteet kun remppasin hiki hatussa saunaa kylpykuntoon omille kolmikymppisille. Juhlapäivänä ei ollut vielä .

Kuusilankkua saunan lauteisiin 5. Upeaa kuusilankkua saunassa - Etuovi. Välimuistissa Tämän huolellisesti viimeistellyn saunan kaikki pinnat ovat kotimaista korpikuusilankkua, joka on käsitelty saunasuojalla. Kirkkaat lasiseinät tuovat saunaan avaruutta, lauteisiin upotettu led-valo toimii tyylikkäänä yksityiskohtana ja rouhea betonilattia viimeistelee kokonaisuuden. Tämä upea Lammin kivitalo Maja nähtiin . Sauna -sivuiltamme löydät vinkkejä saunan sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin.


Tutustu upeisiin saunoihin ja ideoi seuraava saunaprojektisi täällä! Suunnitteilla saunaremontti tai saunan rakentaminen? Näillä saunapaneeleilla ja saunanlauteilla onnistut. Cellon tuotteilla saat saunasi seinille ja lauteille juuri sellaisen ilmeen kuin haluat.


Tutustu myös kiukaisiin, kiuaskiviin ja muihin saunatarvikkeisiin. Marraskuun alussa remontoimme pesuhuoneen ja silloin jäi vielä tuo saunan osuus tekemättä. Saunamme sai siis sekä uuden lattian että uudet lauteet.


Itse laudepuut ovat järeää 48×1kuusilankkua , joka kestää ilman sen kummempia runkorakenteita. Log-mallin pelkistetty muotokieli sopii niin mökin tai kesäasunnon hirsiseinäiseen rantasaunaan kuin modernimman kivi-, hirsi- tai puutalon saunaan. Erityistä Log-lauteissa on sen kiinnitysratkaisu joka mahdollistaa erillisten laudelankkujen irrotuksen kädenkäänteessä: Laudelankut on helppo pestä lauteiden molemmilta . PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA.

Huone1-ulkosaunarakennuksen ilme on laajasti muunneltavissa. Räätälöimme sinulle tarpeesi mukaisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Kuuntelemme toiveesi ja toteutamme sinulle . Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta. Ilmoita lauteen tyyppi ja raaka-aine.


Mittaa saunasi ja ilmoita tiukat X- ja Y-mitat sekä kaikkien seinien mitat. Melkein mikä tahansa laudepuu kestää eikä homehdu, jos se loppukuivatus hoidetaan kunnolla (ja saunaa myös pestään, ja rakenteet on tehty niiin, että kuivuminen onnistuu). Johtunee varmaankin siitä kun on saunassa toimiva ilmanvaihto. Meillä on laudepuuna 48x173mm höylätty kuusilankku.


Sinulla on jo varmasti ajatus siitä mihin haluat saunan asennettavan. Harkitse tarkasti reitti saunasta suihkuun. Saunahuoneen lattian tulee olla vesieristetty ja siinä olisi hyvä olla lattiakaivo.


Huoneen ilmanvaihdon tulee olla riittävä, ja tilaan tulee saada riittävän suuri sähköliitäntä kiuasta varten. Lompolo on kotimaisesta liimatusta kuusilankusta tehty laude-malli,. Puuta pintaan ja perustuksiin niin sisälle kuin ulos!


Kaikenlainen puutavara varmasti edulliseen hintaan Bauhausista! Saunan lauteiden mitoitukseen ja laudetyypin valintaan vaikuttavat eniten saunan sisämitat ja kiuastyypille määrätyt suojaetäisyydet. Laudepituutta tarvitaan vähintään 6mm henkilöä kohden.


Istumalauteella tulee olla leveyttä . Det var Inspiraatiokuvia, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit