Kiuas pieneen saunaan

Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin. Jos suunnitelmissasi on uuden saunan rakentaminen tai saunaremontti, niin Harvian laajasta valikoimasta on helppo löytää tarpeisiisi sopivat kiuas , lauteet tai koko saunasisustus. Harvialta löydät tuotteet myös, jos suunnitelmissasi on infrasauna tai höyryhuone. IKI-kulmakiukaat ovat saunan tilaihmeitä.


Kulmakiuas voidaan asentaa suoraan paneliseinää vasten. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on . Kun saunan lämmityksen tavoitelämpötila mitataan lauteilta hartiakorkeudelta, varmistetaan ettei sauna lämpiä tarpeettoman kuumaksi. Tämän lisäksi joihinkin kiukaisiin saa ovianturin, joka varmistaa että sauna lämpiää ainoastaan oven ollessa kiinni.


Erilaiset kauko-ohjauspaneelit tai kiukaan ulkopuoliset . Edustamme IKI- Kiuas Oy:n ja Kajosauna Oy:n kiukaita , tässä artikkelissa käsittelemme näiden kiuasmerkkien viiden eri kiuasmallin asentamista saunaan. Korkean ja kapean muotonsa ansiosta se sopii erinomaisesti seinämallin kiukaan tilalle. Kiukaassa ei ole ohjauspaneelia, joten se sopii mainiosti myös laudeupotuksiin. Pilarimallin kiuas tarjoaa seinäkiinnitteistä kiuasta laadukkaamman . Supreme Being (1K mainepistettä). Ryhmä: Jäsenet Viestit: 6 Vierailut: 6. Meidän saunasta tulee noin 3m2.


Kuutiotilavuutta pienentää sinne asennettava 3lirtainen lämminvesivaraaja. Toimiiko puukiuas hyvin näin pienessä tilassa, vai onko tyytyminen mieluummin sähköiseen? Suuri kivitila takaa kosteammat ja lempeämmät löylyt perinteiseen seinäkiukaaseen verrattuna. Cilindro PCon pienen (- m³) saunan pilarikiuas. Korkea ja kapea kiuas sopii erityisesti nurkka-asennuksiin mutta myös suoralle seinälle.


Lähes satavuotias Helo on ollut kehittämässä saunoja jo useille sukupolville. Vuosien varrella kertynyt kokemus takaa sen, että saunan kiuas on juuri sellainen. Kun lumi ja pakkanen saavat perheen vetäytymään sisätiloihin, on oiva aika napsauttaa päälle sähkökiuas ja lämmitellä saunan löylyissä.


K-Raudan sähkökiukaat tuovat saunomisen jokaisen ulottuville, etsitpä sähkökiuasta pieneen saunaan tai isoon omakotitalon saunaosastoon. Olipa toiveissasi näyttävä malli tai käytännöllinen puukiuas vesisäiliöllä, Harvian ja Narvin laadukkaat puukiukaat löydät K-Raudasta! Jos sauna on vähällä käytöllä, voi edullinen pienen kivimäärän kiuas olla hyvä ratkaisu.


Pieni koko ei tarkoita huonoja löylyjä. Esimerkiksi Mondexin Balance 2C -seinäkiukaan reilu kilon kivimäärä antaa muhkean pehmeät ja kosteat löylyt. Kiukaan avoin rakenne jakaa hyvin lämpöä myös jaloille.


Huomioi löylyhuoneen tilavuus, saunan mahdollinen savuhormi, huoneiston sähkötehon riittäminen kiukaalle sekä suojaetäisyydet palavaan materiaaliin. Selvitä, onko saunassa eristämättömiä kivi-, lasi- tai hirsipintoja. Laske saunojien määrä ja saunomistiheys. Jos perheessä on pieniä lapsia, kiukaan.


Vega Compact BCon oikea tehopakkaus pieneen saunaan. Kiukaan käyttökytkimet on sijoitettu sen yläosaan, mikä tekee käytöstä helppoa ja ergonomista. Tervetuloa valitsemaan saunaasi sopivaa kiuasta.


Kiuasvalitsin auttaa sinua saunasi suunnittelussa. Ole hyvä ja aloita valitsemalla haluatko puu- vai sähkökiukaan. Voip olla asia jo käsiteltykin, mutta kerrataan.


Maaliskuussa valmistuvaan pieneen kerrostalosaunaan etsin parempaa kiuasta , kuin mitä rakentaja tarjoaa. Ongelma on se, että tällaisen pikkuisen kopin 5x25x20cm (l-s-k)tilaan on kai hankala saada mahdutettua kunnon kiuasta. Vuolukivimallit vaativat . Kiuasta valitessa kannattaa miettiä, miten saunan haluaa lämmittää, minkä näköisen kiukaan haluaa ja millaiseen tilaan se tulee. Kun kansi avataan, kiuas lämmittää koko saunan. Pieneen seinäkiukaaseen tarvitaan noin kiloa ja suureen pilarikiukaaseen jopa kiloa kiviä.


Kestävä kiuas pieneen saunaan. Laadukkaista materiaaleista valmistettu kiuas, joka soveltuu 7-14m saunoihin. Hyvin hallittu paloilman ohjaus mahdollistaa puun palamisen puhtaasti.


Savuhormiliitäntä on kiukaan päältä, josta sen voi kääntää putkella eri suuntiin. Parra maalattu Parra takaa Parra 21 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit