Hirsipöytä rakentaminen

Hirsien kuorinta pöydän valmistuksessa on vaativa osuus. Eli hirsipöydän tekeminen jossa on tarkoituksena käyttää puolitettuja hirsiä penkkeinä sekä pöytänä. Mistähän löytyisi ohjeita ulkoportaiden rakentamiseen , puusta ? Olemme rakentamisen loppusuoralla ja meiltä puuttuu enään maanpaineseinän rima-aita sekä parvekkeen (terassi) rima-kaide. Mökin pihalta pitää kaataa suurehko kuusi ja olen pohdiskellut josko siitä yrittäisi tehdä hirsipöydän.


Miten puun kaatamisen kanssa pitäisi toimia, itse olen harkinnut seuraavia vaihtoehtoja: 1. Tarvitsetko ison pihapöydän jo ensi viikonlopuksi? Esittelemme kolme mallia, jotka voit rakentaa itse. Yksi niistä valmistuu päivässä!


Aikeissa on rakentaa miehekkään jykevä pihapöytä halkaistuista hirsistä. En ole löytänyt ohjeita netistä, joten kysyn teiltä, kertokaa jos tiedätte:. Millä hitsillä moottorisahalla pystyy niin tarkkaan sahaamaan, että viiva puolittuu! Vai onko näissä tarkkuuskynävaroissa joku leveämpää viivaa piirtävä kynä?


En nyt mitään taloa meinaa rakentaa , mutta hirsipöytää vois koettaa tehdä. Muutkin neuvot ja kokemukset tästä hommasta kiinnostais. Kevättalven työlistalla on järeä hirsinen ulkopöytä penkeillä. Puut on kaadettu ja nyt pitäisi pari metristä rungon pätkää halkaista mahdollisimman nätisti pöydän kanneksi ja penkeiksi. Ennen muinoin homma hoidettiin kirveellä (kun sahoja ei ollut), mutta kai se nykyisin kannattaa moottorisahalla tehdä?


KÄSINVEISTETYT HIRSIKALUSTEET VUODEN KOKEMUKSELLA. Perinteikäs piharakentaminen puusta on suomalaista luovuutta aidoimmillaan. Puutyö antaa tekemisen iloa ja mahdollisuuksia omaan suunnitteluun – puutavara ja oma työ tuovat enemmän vaihtoehtoja kuin valmispaketit. Rakentamisen ja puukäsityön taitaja Osmo Perälä on tehnyt havainnollisen oppaan . Näyttävä, pitkä hirsipöytä ja -penkit kutsuvat viettämään iltaa, joka jatkuu pitkälle yöhön. Jos mökillä ei ole terassia tai se on kovin pieni, kannattaa rakentaa erillinen viherhuone kesäiseksi olohuoneeksi.


Helppo viherhuone syntyy vaikkapa valmiiseen . Elikkäs olis tarkoitus kaataa kuusi ja ensi vuonna sitten tehdä siitä hirsipöytä. Eli kysymys olisis että millä käsitellä tuo pöytä ettei siitä sitten paljoa tulisi pihkaa tarttumaan. Mielellään ei käyttäisi valttia tms.


Opintoihin kuuluvan ulkoilureittien rakentaminen ja hoitaminen –jakson aikana ovat opiskelijat halutessaan saaneet veistää maastokalusteen. Hirsipöytä penkkeineen onkin jo viimeistelyä vaille valmis. Pöydän kannelle on parhaillaan suunnitteilla eräruokailua varten vielä erillinen koroke, johon kupit tai . Hirsirakennuksissa voidaan hyödyntää asiakkaan omia puita. Yleensä rakennusmateriaali on mänty, mutta mm. Alla kuvia valmistuneista rakennuksista vuosien varrelta.


Teemme halutessasi rakennuksen täysin valmiiksi, katon, lattiat, ikkunoiden ja ovien asennukset . Ulkoverhousremontti ja laajennus. Ikkuna lattiassa :) Kattoremontti. Kodan tekoa uudellanosturilla. Käyttöhinnat alkaen: €. Tietysti hirsipöytä on hirsipöytä , mutta usein - cm:ä paksu pöydänkansi tulee useimpien jalkojen tielle.


Jos projektit antavat aikaa tehdä hirsipöydän , niin kanneksi todennäköisesti laitan n. Puuttuu: rakentaminen Broowood Ay - Kotimaisten hirsituotteiden ja huonekalujen valmistaja. Pöytä ja penkit, Perinteinen hirsipöytä nojilla, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut,. Pihakeinu, pyöröhirsi, keinu, Broowoo Pihakalusteet ja grillit, Piha ja puutarha,. Rakennamme myös avaimet käteen periaatteella, eli kautta hoituu kaikki työt puiden kaadosta alkaen.


Tällöinkin niin rakennuttajan tahtoessa voimme osan töistä jättää hänelle. Rakennussuunnittelua pystymme myös omalla osaamisella suorittaa, toki käytössämme on myös osaavia yhteyskumppaneita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit