Hengittävä maali sisäseiniin

Kaunis, täyshimmeä pinta. Harmony- sisustusmaali sopii olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä. Täyshimmeä Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.


Paras vaihtoehto Taika Helmiäislasyyrin ja Taika Stardust -kimallelasyyrin . Hengittävä sisäseinämaali?

Eristämiseen liittyen kysymys tietäjille: Remontoin 50-luvun purueristeistä taloa ja aion lisäeristää samalla Panu Kailan (Talotohtori)ohjeen mukaan, eli sisäpuolelle tulee pellavaeristelevyä 50mm, ilmansulkupaperi, kipsilevy ja sisämaali. Mitä maalia olette käyttäneet sisäseinissä ? Meillä yksi huone tarvitsee maalipinnan , koska paperitapeteista ei löytynyt sopivaa väriä. Seinäpaneelit kaipaavat myös maalia. Maaliliikkeessä myyjä oli esim. Tässä mittavassa remonttiprojektissa pääsin aloittamaan suunnitteluvaiheen jo viime keväänä, mistä on näin myöhemmin ollutkin apua.


Avautui uusi maailma ja uusi yhteisö, myös paljon uutta asiaa. Monissa keskusteluissa sivuttiin hengittäviä maaleja. Rakennamme hirsitaloa omin voimin.

Valitsin ulkomaaliksi vesiliukoisen Tikkurilan Winhan. Sen kehuttiin hengittävän. Valmiiksi maalatuissa ei vain ole käytetty . Kaupallinen yhteistyö: Suomen Luonnonmaalit Oy.


Rakkaan (ja niin kovin työlään) talomme sisäseinät ovat kahdenlaisia: kipsilevyisiä tai puupaneelisia väliseiniä sekä hirsisiä ulkoseiniä. Muutama viikko sitten kerroin täällä löytäneeni . Mietityttää, saammeko mökin ” hengittäväksi”, kun ulkoseinät ovat jo ihan peittävällä maalilla maalatut. Olemme kotona käyttäneet puolipaneeleihin vahaa, joka jättää kiiltävän ja pyyhittävän pinnan. Netin keskustelupalstat antavat paljon sekä oikeaa, että väärää tietoa asiasta.


Onko sellainen pinta hengittävä ? Hyvin usein myös maalikaupassa neuvotaan ostamaan väärää maalia ja se jos jokin on huolestuttavaa! Tällaisien tietojen vuoksi ihmiset saattavat pilata koko . Puuttuu: sisäseiniin rintamamiestalo. Välimuistissa Samankaltaisia 27. Tällä hetkellä meillä on tiedossa seuraavat.


Re: Mitä levyä sisäseiniin ? Pinkopahveja, kuitulevyjä sun muita on maalattu maailman sivu vernissapohjaisella maalilla ilman mitään ongelmia. Pesunkestävä puolihimmeä ympäristöystävällinen remonttimaali. Coloria Greenline Remonttimaali.

Tuote: Vesiohenteinen, puolihimmeä remonttimaali sisätiloihin. Täysin muoviton, hajuton ja hengittävä antimikrobinen sisäseinämaali. Päästövapaa seinämaali joka omaa hyvän peittävyyden. Uusi öljymaali ei hengitä , mutta vanha öljymaali hengittää.


Tämä johtuu öljymaalin kutistumisesta vanhetessaan. Kutistuminen aiheuttaa pintaan hiushalkeamia, joiden läpi vesihöyry kulkee. Kannattanee kysellä asiasta tarkemmin ennen kun teette hankintoja. Kipsilevy on hengittävä materiaali, jos se on tärkeää. Tosin, jos on lamellihirsitalo, voi miettiä kuinka hengittäviä ne liimakerrokset on siellä . Osaan ulkoseinän kipsilevyistä meillä tulee maalia.


Maalattaessa kipsilevyä, on edessä seuraava ongelma. Suurin osa sisämaaleista ei hengitä. Tässä tapauksessa rakenteen hengittävyys menetetään tai se heikkenee merkittävästi. Samalla ne oli maalattu jollain tuntemattomalla maalilla.


Sittemmin aiheeseen enemmän tutustuneena on alkanut huolettaa tuliko kaikki talon hengittävät pinnat tukittua tuolla maalilla muoviumpioksi? Itsellä sisäseinissä gyprocin päällä harmony ja eteistiloissa muistaakseni remonttiässä. Himmeäpintainen, nopeasti kuivuva ja hajuton vesiohenteinen maali kalusteiden ja sisäpintojen maalaamiseen.


Sisustusmaalit soveltuvat puu-, levy- ja kiviainespintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. NTO Sisustusmaali on sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Perinnevärikartan sävyihin. Into sisustusmaali himmeä. Uskaltaako tällä maalata koko talon sisäseinät ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit