Behandla puuöljy

Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön IKEA-nettisivuilla. IKEA - SKYD Puuöljy sisäkäyttöön, Öljyäminen pidentää käsittelemättömästä puusta valmistettujen keittiötarvikkeiden käyttöikää. Onko kukaan kenelläkään kokemusta Ikean behandla puuöljystä? Värjääkö tai tummentaako puuta?


Tai onko muutenkin ihan hyvä tuote? Softcare sisäkäyttöön tarkoitettu Puuöljy , joka sopii hyvin esimerkiksi keittiön työtasojen ja ruokapöytien käsittelyyn. Sopii hyvin tiikille, tammelle, mahongille ja muille puulajeille sekä lämpökäsitellylle puulle. Muodostaa kauniin, kestävän pinnan.


Suojaa kuivumiselta ja likaantumiselta. Kuivuneesta pinnasta ei erity haitallisia . Hei, kyse on mäntylevystä tehdystä pöytätasosta. Maalasin sen kuultomaalilla ( behandla Ikeasta= puuöljy pellavaöljy).


Tasosta tuli juuri sellainen kuin halusin. Nyt kuitenkin pinta tuntuu ns. Nyt ajattelisin, että pinta on hankala . Hyvä postauksen aihe tuo puutasojen käsittely.


Geve Puuöljy Strong kirkas, pähkinä ja harmaa. Vesiohenteinen, öljypohjainen puuöljyemulsio. Ehkäisee puun halkeilua sekä antaa puulle vettä ja likaa hylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan. Käyttökohteet: Uusille, käsittelemättömille pinnoille tai puuöljyllä ai-.


Ytorna behandlas 1–gånger med Geve träolja. Se on vesiohenteinen eikä sisällä liuotinaineita. KOVAN SÄÄN PUUÖLJY – TRÄOLJA FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN. Utö Akva on tarkoitettu käsitellyille ja.


Behandla on turvallinen vaihtoehto käsittelemättömien. UTÖ Akva kovan sään puuöljyllä on sävytettynä erinomainen säänkestävyys ja se soveltuu myös koville. Bruksanvisning: Ytan som skall behandlas måste rengöras omsorgsfullt. Om det finns lösa partiklar, . Työtaso on käsitelty valmistusvaiheessa kovaöljyvahalla, eikä tasoa tarvitse käsitellä ennen kuin siinä alkaa näkyä kulumisen tai kuivumisen merkkejä.


Aloita puhdistamalla pinta ja hiomalla se kevyesti puun syiden suuntaisesti hienolla. Pyyhi hiontapöly pois kuivalla liinalla. Anna öljyn imeytyä noin minuuttia.


BEHANDLA - puuöljyä liinalla tai sudilla ohut ja tasainen kerros. Avistus puupinnan väri muttui: aiemmin vaalea ja käsiteltynä väri syveni, ehkä samaan tyyliin, kuin jos kuivaa puuta olisi vedellä pyyhkinyt. Jukan taide- ja puupaja added new photos. Lelulaatikko, sydämenmuotoiset aukot, alla pyörät. No automatic alt text available.


Aliisa Lähti, Mikko Valtteri Tappura, Rea Heiskari and others like this. Etsi ja ostaa AliExpress. Pakkauksen mitat ja paino. Mehiläisvaha, vaha, pellavaöljy, puuöljy. Produkten är förbehandlad en gång med en hård vaxolja så ingen annan behandling är nödvändig för att använda produkten.


När ytan börjar bli sliten eller torr är det dags att behandla bänkskivan med BEHANDLA träolja. Börja med att göra rent ytan . Kylpytynnyrin ulkopinnat tulee käsitellä kerran vuodessa puuöljyllä , joka on tarkoitettu kovalle puulle ja sisältää. Träytorna på utsidan skall behandlas med träolja minst en gång per år.


Käsittely suojaa puuta myös kosteudelta. Toista käsittely tunnin kuluttua. Työtasot, joissa on akryylimuovipinta, puhdistetaan tason mukana tulevalla puhdistus- ja kiillotusaineella.


Pienet naarmut voit poistaa tason mukana tulevalla karkealla kuitukankaalla. Kostuta kangas veteen ja hio .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit