Arganöljy hiuksille

Arganöljy tehokas hoito hiusten ja päänahan hyvinvointiin. Vahvistaa hauraita hiuksia ja vaurioituneita latvoja. Sopii myös parran hoitoon. E-vitamiini mm tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja edesauttaa niiden uusiutumista.


Hiukset ovat ehkä yksi tärkeimmistä asioista kauneuden saralla.

Jos on huono hiuspäivä koko päivä tuntuu ihan nuhjuiselta. Mikäli hiukset taas ovat hyvin ei meikkiäkään välttämättä tarvitse niin paljon. Itse olen aina vaalinut tarkoin hiusten kuntoa ja pyrkinyt pitämään niistä hyvää huolta. Pitkässä tukassa se helpottaa takkujen selvittämistä ja harjaamista. Hennotkin hiukset hyötyvät öljystä, sillä se kosteuttaa hiuksia ja vähentää sähköistymistä.


Millä eri tavoilla öljyllä voi hoitaa hiuksia ? Jos hiuspohjasi on kuiva tai rasvainen, kärsit elottomista ja katkeilevista hiuksista , kannataa kokeilla arganöljyä.

Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olet vakuuttunut öljyn vaikutuksesta. Hiustenpesun jälkeen hiero pari tippaa argan öljyä käsiisi ja vie elottomiin hiuksiin , erityisesti hiuspohjaan, joka . Puhdas arganöljy on paljon parempaa. Tietysti jos haluaa sillä silarilla hiuksia siloitella, niin varmaan ihan hyvä vaihtoehto. Kamalaa rahastusta ja ennenkaikkea kusetusta, kun rupee vähän lukemaan ainesosaluetteloa niin huhhuh. Itse en sijoittais tollaseen öljyyn, tulee PALJON halvemmaksi ostaa oikeasti sitä öljyä.


Itse en ole käyttänyt tuotetta hiuksiin , mutta kuulemma arganöljy kuntouttaa vahingoittuneita hiuksia. Bb- ja cc-huumasta aletaan jo pikkuhiljaa päästä eroon, mutta hiusöljy ja etenkin arganöljyryntäys velloo vielä vahvana. Tänään esittelen teille hiusöljyarsenalistani kolme eri hintaluokkaa edustavaa arganöljyä hiuksille. Tulos on ainutlaatuisen runsaasti öljyä sisältävä pähkinä. Vuosisatojen ajan Välimeren alueen naiset ovat käyttäneet arganöljyä kauneudenhoidossaan saavuttaakseen eloisan, terveennäköisen ihon ja hiukset.


Nämä kosteuttavat ainesosat hoitavat erinomaisesti ihoa ja hiuksia. Kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi öljyä käytetäänkin kosmetiikkatuotteissa. Tässä on lueteltu muutamia arganöljyn hyviä . Karhean, luonnonkiharan ja kuivan hiuslaatuni ansiosta olen jo pienestä pitäen oppinut, että oikeanlaisilla tuotteilla on ratkaiseva vaikutus hiusten ulkonäköön ja hyvinvointiin.

Itselleni olen todennut toimiviksi yleisesti ottaen . Laita illalla kuiviin tai märkiin hiuksiin arganöljy -pohjaista tuotetta ennen nukkumaan menoa. Kääri hoidetut hiukset yöksi silkkihuivilla. Silkki ehkäisee vaurioitumista samalla, kun öljy vahvistaa hiuksia. Myös silkkinen tyynyliina on puuvillaista parempi valinta, sillä puuvilla saa hiukset takkuuntumaan.


Myös poskipäät olivat kuivuuden takia punaiset. Auttaa myös kuivaan päänahkaan antaen samalla kauniin kiillon hiuksiin. Tutut ovat kysyneet mitä ihonhoitotuotetta käytän, jolloin olen suositellut heillekkin . Sisältää runsaasti vitamiineja kuten E-vitamiini sekä tärkeitä rasvahappoja. Tehokas antioksidanttinen vaikutus.


Suositellaan erityisesti aikuiselle, kuivalle iholle. Voidaan käyttää myös kosteisiin hiuksiin ravitsemaan ja vahvistamaan hiusta. Kylmäpuristettu luomu arganöljy on ylellinen kasvojenhoitoöljy. Se on ihoa ravitseva ja uudistava öljy.


Parantaa ihon elastisuutta. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen sileäksi. Kuntouttaa myös vahingoittuneita hiuksia. Lisäksi se antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa.


Siksi se soveltuu erityisen hyvin kuiville, käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. Vaikuttavina aineina tuotteessa on arganöljyn lisäksi erityisesti hiuspohjaa hoitavaa tyrnin . Käytän kans arganöljyä kasvoille, joka ilta ihan muutaman tipan sekoitan yövoiteeseen. Mun iho tykkää kans ihan älyttömästi tästä.


Nyt viikonlopun reissulla ei ollut argan mukana ja kyllä sen ihosta heti huomas ku ei yhtenä iltana laittanut öljyä. Hiuksiin en oo tätä puhdasta argania kokeillut, ku pelkään, . ARGAN HAIR OIL, HIUSÖLJY KUIVILLE JA VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE Hajusteeton arganöljy elvyttää ja ravitsee kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja kiiltävät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit