Rakenna laituri

Jos haluat suunnitella ja rakentaa laiturisi itse, löydät valikoimastamme laadukkaat osat laiturisi toteuttamiseen. Tee se itse - laiturin rakentaminen onnistuu, kunhan vasara pysyy kädessä. Tarjoamme myös täydellisiä Kokoa se . Katso hyvät ohjeet laiturin tekoon.


Kunnollinen laituri lisää rannan käyttökelpoisuutta ja mökkiasumisen viihtyisyyttä.

Laituria suunniteltaessa ensimmäinen tehtävä on valita laiturin paikka ja laiturityyppi, johon vaikuttaa rannan topografia. Seuraavana tehtävän on valitun laiturin mitoitus ja rakenteiden suunnittelu. Sen jälkeen on hankittava materiaalit. Useimmille mökeille rakennetaan laituri , josta pääsee uimaan.


Siellä oleskellaan ja viihdytään sekä kiinnitetään usein myös vene. Laiturille kannattaa valita sellainen paikka, että laituri sopeutuu rantaviivaan. Laiturin koko ja rakennustapa valitaan laiturin käyttötarkoituksen mukaan.

Jos maisema alkaa kyllästyttää, ulkolaitamoottori kiinni perään ja laiturin voi ajaa paremmille rannoille. HS tutki laituripakettien hintoja ja vertasi niitä siihen, mitä maksaa itse tehty laituri. Kiinnitä laiturin kiinnitysrengas, mikäli ankkuroit laiturin paaluilla. Mallilaituri koostuu käyntisillasta ja päätyosasta.


Rakenna itse UKM- laituri. Osat kootaan erikseen ja liitetään toisiinsa kulmaliitosraudoilla. Käyntisilta Jyryillä tai Jyskyillä (133x2cm). Matalaan rantaan, jossa vedenkorkeus vaihtelee vähän, sopii kiinteä laituri.


Silloin pehmeään pohjaan voi tehdä paalulaiturin ja kovempaan pohjaan pukkilaiturin. Syvään rantaan sopii puolestaan konsolilaituri, jonka voit kiinnittää rantakallioon tai rakennettuun betonirakenteeseen. Laiturin rakennus aloitetaan omien tarpeiden kartoittamisella. Tyynellä lammella tai suojaisella lahdella tulee toimeen kevyilläkin laiturirakenteilla, jotka voi jättää paikoilleen myös talveksi.


Aavalla merellä ja merenrannalla on huomioitava syysmyrskyt ja korkeat tyrskyt, jotka koettelevat rakenteita. Myymälän aukioloajat: ma-pe klo 8-16. Tavaran nouto sovittavissa myös muina aikoina.


Eli miten rakennan laiturin (joo joo tarvitsee koodeja) ja minkä koodin kanssa?

Kiitos teitäväisille. Muuten, täytyy sanoa, että ihaanaa kun kauppa a. Hei, Onko joku tehnyt itse laiturin ? TILAA NYT markkinoiden edullisimmat laiturit ja rakenna helposti itse! Säästä satoja euroja tekemällä laituri itse – se on yllättävän helppoa mukana tulevien ohjeiden ansiosta. Ja mikäli et itse halua rakentaa – katso edulliset valmiiden laitureiden hinnat hinnastostamme.


Markkinoiden laadukkaimmat osat Nopeat . Voit tutustua myös laiturin rakentamiseen videon avulla. Laiturirakentamiseen ja rantojensuojeluun liittyvistä asioista ja luvista saat tietoa kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselta. Suomen oloissa laituriin kohdistuu paljon rasitusta. Paksu jääpeite, vedenkorkeuden vaihtelu ja vedenalainen eliöstö tuhoavat vedenalaisia . Laituri on täysin valmis, ja kun asiakkaalla on pari talkoomiestä, laiturit laitetaan ran- taan ihan parissa tunnissa.


Kuljetus tapah- tuu veteen menevällä peräkärryllä, ja jos ton- tilla ei ole veteenlasku mahdollisuutta, las- kemme laituri - paketin veteen lähimmältä ve- teenlaskupaikalta, uitamme perämoottorilla loppumatkan . Mökkilaituri valitaan käyttötarpeiden, rannan olosuhteiden, pohjatyypin ja huoltomahdollisuuksien mukaan. Lue Meidän Mökin neuvot laiturin valintaan! Laituri voi olla monikäyttöinen vene- ja uimalaituri, jossa voi myös nauttia auringonpaisteesta tai kesäisestä illasta kylpytynnyrin sisällä. Kaikki toimitetaan asiakkaalle Avaimet Käteen -periaatteella, toki asiakas voi halutessaan vaikka .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto