Keittiön välitilan laatat

Keraaminen laatta tarjoaa kauniin ja käytännöllisen ratkaisun keittiön välitilaan ja tulisijoihin. Pukkilan laattojen puhtaanapito- ja . Näin valitset keittiön välitilan laatan. Tule tutustumaan keittiöön sopiviin laattoihin liikkeeseemme.


Nyt vuorossa on Aulangon rintamamiestalon keittiön välitilan kaakelointi.

Kuivan tilan kuten keittiön välitilan kaakeloinnin osaa tehdä kuka vain, jos on kädentaitoja ja kärsivällisyyttä. Märkätilaan, johon tarvitaan vedeneristys, . Kaikenlaiset laatat , seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan Bauhausista. Uutuutena mallistossamme myös Luna valaistu välitilaelementti, jonka taustalle on saatavissa useita erilaisia kuvavaihtoehtoja tai vaikkapa . Onko sinulla suunnitteilla pesuhuoneen laatoitus tai keittiön laatoitus ? Valikoimastamme löydät laatat niin seiniä kuin lattiaasikin koristamaan.


Meiltä löydät upeat laatat ajattoman tyylikkäissä sekä trendikkäissä kuoseissa, joilla hoidat välitilan.

Tehostelaatat sopivat hyvin esimerkiksi keittiön laatoitukseen. Yksi suosituista tehostelaatoista on Marokkolainen laatta , joka edustaa nousevaa trendiä ja sen avulla luot Marrakech-henkisen kuvioinnin esimerkiksi keittiön välitilaan. Tee itse uusi ilme keittiöön – välitilan laatoitus onnistuu täsmäohjeilla vasta- alkajaltakin. Rintamamiestaloa remontoiva Jussi Hämäläinen näyttää, miten keittiön välitila laatoitetaan. Homma vaatii kädentaitoja sekä kärsivällisyyttä: suunnittelu ja esivalmistelut kannattaa tehdä huolellisesti.


RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien käyttötarpeiden ja -tarkoitusten mukaisesti. RTV:n laaja ja monipuolinen keraamisten laattojen mallisto kattaa vaativammankin sisustajan tarpeet. Siksi lattialaatat ovat usein paksumpia.


Kylpyhuoneen laattoja valittaessa pitää muistaa helppo puhtaanapito ja turvallisuus. Karhea- tai struktuuripintainen lattialaatta ei ole liukas ja siten kylpyhuoneeseen hyvä valinta. En ole oikeastaan koskaan erityisemmin pitänyt siitä, että kylpyhuonetyylisiä laattoja laitetaan keittiön välitilaan. Niitä on toki käytetty ja käytetään edelleen paljon, mutta ne eivät vaan koskaan ole olleet oikein omaa tyyliäni.


Nykyisin on onneksi olemassa monia muitakin vaihtoehtoja välitilaan. Valkoinen kiiltävälasitteinen klinkkerilaatta sisätiloissa seinään ja lattiaan. Erinomainen laatta keittiön välitilaan.

Onko kellään kokemusta keittiön välitilan kaakeloinnista? Pitääkö vanhat kaakelit poistaa, vai voinko laittaa puhditetun kaakelin päälle laastia ja latoa uudet laatat siihen. Remonttikokemusta ei ole, mutta halua itse tehdä kylläkin. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Joskus vanha keittiö alkaa näyttää nuhjuiselta tai kyllästyttää, mutta suurempaa remonttia ei haluta suorittaa. Keittiö : kumpi ensin, laatat vai kaapit? Tällöin kannattaa kiinnittää huomio yksityiskohtiin ja keittiön ilmettä dominoiviin pintoihin: uutta ilmettä saat keittiöön . Parhaat ideat ja vinkit keittiön välitilaan. Yleisin tapa täyttää keittiön välitila on laatoitus. Toinen perinteinen tapa on välitilan laminointi.


Onko kuvassa taustalla oikea kiviseinä vai printattu välitilalevy? Kuitenkin välitilan suunnittelussa on vain mielikuvitus rajana. Uusiksi meni taas Aloitetaan hieman dramaattisesti, sillä draamaa riitti välitila laattojen kanssa.


Kaakelin ominaisuuksilla varustetulle . Sekä lattia- että seinälaattavalikoimassa on lukuisia värejä ja materiaaleja. Lumo-sarjan 10x30-laatat sopivat hienosti keittiön välitilan laatoiksi. Kiiltävälasitteiset laatat voi . Kiitos tästä, meillä nimittäin mietinnässä keittiön yhteydessä välitilan uusiminen. Laattoja ei huvittaisi alkaa pois repimään, ja maalaus tai rappaus ovat varmaan todennäköisimmät vaihtoehdot.


Tästä oli todella apua, KIITOS! Ja niin - lopputulos on oikein hyvä. Enkä itse ainakaan havaitse mitään koukeroita saumoissa ;).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto