Kannustalo lato blogi

Uusi koti nousee asemakaava-alueen ulkopuolelle, joten prosessi on asemakaavarakentamista vaiherikkaampi. Työhuoneen sisustuksen suhteen en ole ollut kovin aktiivinen. Heti alkuun tehtiin tosiaan tuo työpöytä ja hankittiin tuoli.


Valaisin löytyi ennestään ja verhotkin kaivoin varastosta. Kevyen pöydän kaveriksi kaipasin kuitenkin laatikostoa missä säilyttää kyniä ja muita tarvikkeita.

Astelimme nimittäin muutama viikko sitten avioliiton auvoiseen satamaan ja tästä syystä blogin puolella on ollut aika hiljaista. Piti yhdet pikku juhlat järjestää. Mutta nyt voidaan taas keskittyä Latoon ja tuparitkin siintää jo lähitulevaisuudessa.


Postaustahti ei ole ihan sitä mitä suunnittelin blogia aloittaessani , mutta kyllä tänne sentään joskus muistan jotain käydä kertomassa. Lato on vaihtanut värinsä . Tosiaan, keittiö on sähkömiehet käyntiä vaille valmis, kodinkoneet siis enää odottavat . Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta KANNUSTALO LATO.

Teidän blogi on tosi kiva. Tämä blogi kertoo kodin rakennuttamisesta. Puronmutka ja Se Oikea Oma Koti. Jakson alussa talon ympärille. Blogissa kuvataan matkaa tontin ostosta eteenpäin.


Perhe rakennutti itselleen ajattoman kodin, jonka valmistuttua sisustuslehdet voi vaikka polttaa - jos malttaa. Mitään ei nimittäin uudisteta vähään aikaan. Kohde löytyy myynnistä Etuovesta.


Tummat keittiökaapit ja tasot tuovat kivaa . Suunnittelin alunperin pohjan ja julkisivun läpikäymistä blogia varten viime torstaina, mutta työkiireet veivät jälleen voiton. Loppuviikko vietettiinkin perheen kanssa tietokonevapaata pitkää viikonloppua Kolilla. Lämpimän syysilman helliessä tuli patikointireiteillä otettua kyllä ihan tarpeellinen irtiotto tähän omaankin . Yhden lato blogin löysin , ihania kuvia.


Koti on tärkeintä elämässä. Uutta ja vanhaa modernin omakotitalon sisustuksessa. Modernia mummolatyyliä olohuoneessa.

Asuntomessut: Talo Luck ja muut parhaat palat viime . Kuopiolaisilla Sopasilla oli selkeä visio siitä, millainen heidän uudesta omakotitalostaan tulee. Käsittääkseni Koskisen talo koostuu kolmesta erillisestä Ladosta, joiden keskelle. Kannustalon ladon ihailijaksi tunnustautuneena (kuten aiemmin mainittu) olen ilolla lisännyt kaksi. Kuvahaun tulos haulle kannustalo lato blogi. Omakotitalon rakentamisesta kertova blogi , Kannustalo , Lato.


Valitsin messuilta kolme minulle mieleenpainuvimpaa kohdetta, jotka tulen esittelemään blogissani lähiaikoina. Tämä ensimmäinen – ja ihan ykkössuosikkini – ei liene yllätys: Kannustalon Lato. Suuri tupa on upea, ja meidänkin talopohjan luonnokseen on ilmestynyt latomainen keittiö ja eteiseen liukuovella varustettu vaatehuone.


Kuvat julkaistu Kannustalon luvalla. Tutustu käyttäjän Anna Pinterest-tauluun Kannustalo Lato. Näytä lisää ideoita: Arkkitehtuuri,Buen dia ja Keittiöt. Onko kukaan tietoinen minkä hintaisia kannustalojen lato -talopaketit ovat?


Tietotaito liittyen omakotirakentamiseen: matala, heikko, olematon sekä tasoa aloittelija, muttei onneton! Näillä eväillä siis katsastamaan eri talopaketti ja omakotirakentamisen vaihtoehtoja. Vihervaarat, Ainolat , Rauhalat, Long Island -tyyli ja uutukaisemmat Laavu sekä Lato.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto