Helppoja sisustusvinkkejä

Tykkään sisustaa ja kaipailisin uusia, kivoja ideoita sisustaa kämppää. Ja on aina mukava saada tietää erilaisia hauskoja tapoja piristää huonetta. D En tiedä onko oikea keskustelualue, mutta älkää antako sen häirita. Kertokaa tänne eksyneet ainakin yksi pikku sisustusvinkki jonka olet kokenut kivaksi.


Jos vuokrakodin sisustaminen tuntuu vaikealta, ota nämä vinkit käyttöön. Paljon ihania syysuutuuksia on tullut taas kauppojen hyllyille, mutta sisustaa voi myös pienellä rahalla, kierrättäen ja itse tehden. Kun päästää mielikuvituksen valloilleen, silloin saa juuri omanlaistaan ja persoonallista kädenjälkeä . Parhaat sisustusideat yhdessä paikassa. Tiesitkö, että SATOn vuokra- asunnoissa saat remontoida myös itse? Haluatko raikastaa kotisi kevään kunniaksi?


Se ei vaadi paljon, sillä jo pienillä nikseillä pyyhit talven hetkessä pois! Ensi viikonloppuna moni perhe järjestää juhlat kotonaan esimerkiksi lapsen valmistujaisten kunniaksi. Vaikka juhlajärjestelyt olisivat jääneet viime tippaan, ei ole syytä huolestua. Sisustussuunnittelija Raisa Myyryläinen kertoo, kuinka asuntoa voi koristella helposti ja edullisesti juhlateeman mukaan. Jokin aika sitten kirjoittelin ystäväni Ilonan Valkoinen puutalo- blogiin hiukan helposti toteutettavia sisustusvinkkejä ja ajttelinpa nyt ne julkaista myös täällä, josko niistä on jollekin iloa ja hytötyä.


Olkaapa hyvät: Jokaiselle tavaralle oma paikkansa! Seilaavat esineet rumentavat kauneimmankin sisustuksen. Pienillä ja helpoilla keinoilla makuuhuoneessa on entistä mukavampaa viettää aikaa. Cayenne kuuluu makuuhuoneen trendiväreihin.


Neutraalissa ympäristössä tämä vahva puna pääsee oikeuksiinsa. Vihersisustaminen on tällä hetkellä tosi suosittua. Vielä hetki sitten… Lue lisää.


Pintamateriaalien valinta saattaa äkkiseltään tuntua kiehtovalta ja helpolta , mutta… Lue lisää. Laura Satamo on rakastunut käytännöllisiin ja tyylikkäisiin sisustusratkaisuihin. Hän etsii persoonallisia ja helppoja sisustusvinkkejä sekä yhdistelee mielellään uutta vanhaan. Funktionaalisuus ja leikkisyys inspiroivat Lauraa eniten, ja oman kodin sisustus muuttaakin alati muotoaan.


Kotonani on ollut samanlaista jo vuosikausia. Tuttu ympäristö kieltämättä alkaa jo kyllästyttää, mutta minulla ei ole varaa muuttaa poiskaan. Siispä ajattelin vihdoinkin tehdä sisustukselleni muuttumisleikin. Seuraavilla keinoilla pääsin alkuun: 1) Uudet verhot. Verhoilla saa luotua halvalla uutta ilmettä . Lähde: Peggyn pieni punainen keittiö.


Rakastan joulunodotusta, ja kuumeisesti odotan koska voin tehdä kodistamme joulumaailman – lyhtyjä, kynttilöitä, tonttuja ikkunalaudalla, jouluherkkuja. Joka vuosi pohdin tuleeko olohuoneeseen aito kuusi vai valkoiset koristeoksat ja kauniit joulukoristeet. En ole vielä päättänyt miten tänä vuonna käy, . Piristä syyskotiasi helpoilla tee se itse-ihanuuksilla!


Vanhat paistinpannut, kakkuvuoat, piirakkavuoat ym. Kolme sisustusvinkkiä onnellisempaan elämään - ota haltuun hygge- asiantuntijan helpot ohjeet. Tanskalaisesta hygge-elämäntavasta kirjan kirjoittanut Meik ng kehottaa kiinnittämään sisustuksessa huomiota pehmeään valaistukseen ja maanläheisiin . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta DIY-sisustus. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön!


Joo, täällä kans kaipaillaan helppoja ja halpoja vinkkejä! Oon muuttamassa soluasuntoon ja 15neliöö olis itellä tilaa sisustaa. Vaaleet seinät ja lattiat. Asuntoa en oo nähny ja vähän pelottaa missä kunnossa kämppä on.


Eli jotain pitäis seinille ainaki keksiä! Helppoja ratkaisuja tavaroiden säilytykseen kauniisti. Katso blogista miltä vierashuoneessa näyttää ja miten siellä on ratkaistu säilytysongelmat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto