Geelilakkaus kotona tarvikkeet

Thermo geelilakka varten geelikynnet vaihtaa väriään ja saa aikaan ahaa- elämyksiä, missä kuljetkin. Kynnen väri vaihtuu lämpötilan mukaan, niin että se näyttää aina uudelta ja erilaiselta, ympäristöstä riippuen. Näin et ikinä kyllästy nail art -koristeluusi.


Thermo-värilakoista on saatavana useita erilaisia väriyhdistelmiä ja . Toisin kuin rakennekynsien tekeminen, on geelilakkaus aika idioottivarmaa puuhaa kaikille kynsien kanssa kotona askarteleville, kunhan tuotteet, työjärjestys ja määrät ovat oikeita.

Palvelu on kynsiteknikon luota haettaessa tietysti ihanaa hemmottelua ja kiva rutiini, mutta itselleni ja monelle muulle . Kiireisempinä aikoina olen useasti haikaillut toimivan kestolakan perään. Reetta Timonen kokeili, miten geelilakkaus onnistuu kotona. Orlyn SmartGels -lakoilla syntyy kotioloissa lakkaus, jonka luvataan kestävän jopa kolme viikkoa. Poistamiseen menee noin 10–minuuttia. Aloituspakkaus €, lamppu €, ja geeliväri 2€.


Ohje geelilakkaukseen ja UV geelien käyttöön.

Kaikki kynsitarvikkeet edullisesti Kynsitukku. Rio geelilakka , geelilakkaus kotona ,. Paketissa tulee siis LED- lamppu, pari geelilakkaa ja muut tarvittavat tarvikkeet. Tässä on tosiaan LED- lamppu, toinen geelikynsiin ja geelilakkaukseen käytettävä lamppu on UV- lamppu, joten kannattaa olla tarkkoina lakkoja ostaessa. Postaus tehty yhteistyössä kynsikauppa. Reilu kuukausi sitten kerroin haluavani geelilakkaus pakkausta ja mä pistinkin TÄMÄN melkein heti tilaukseen.


Viime viikolla tein elämäni ensimmäisen geelilakkauksen ja aika hyvät näistä tulikin ensikertalaisen . Jos olet siis kiinnostunut pitkäkestoisesta lakkauksesta tai koristeluiden pohjasta, jonka voit tehdä itse kotona , niin kannattaa ehdottomasti lukea postaus. Olen nyt puolisentoista viikkoa seuraillut blogiasi ihan mielenkiinnosta, kun satuin messuilta ostamaan itselleni vähän kynsitarvikkeita ja -lakkoja ja . Ilona testasi, onnistuuko kynsitumpelo loihtimaan itselleen siistit geelikynnet kotona. Täydellisempää kynsitumpeloa saa siis hakea kokeilemaan, kuinka kynsien geelilakkaus onnistuu Orlyn tee se itse -paketilla.


Tosin tumpelon ensimmäinen pettymys on se, ettei paketin avulla saa omiin kynsiin pituutta. Lisäksi geelilakan levittämiseen voit käyttää niin paljon aikaa, kuin haluat , sillä geelilakka kuivuu vasta kun kuivatat lakan uv-uunissa. Geelilakkaus on kuin tavallinen kynsien lakkaus, mutta se kestää kynsissä 2-viikkoa.


Kokeiltiin tänään geelilakkauksen tekoa ihanalle pikkusiskolleni ja aika hyvät niistä tulikin, ainakin ensikertalaisen tekemiksi!

Onko kukaan tehnyt itse oman kynnen geelausta? Minä sain sellaisen setin ja kokeilin nyt v-loppuna, mutta en todellakaan osannut tehdä sitä oikein kun illalla sain nypättyä kaikki pois kokonaisina liuskoina. Geelilakat ja Rakennekynsitarvikkeet suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä. Tämän postauksen tekeminen on mulle vähän.


Tarvikkeet : uuni, kynsinauhojen poistoaine (cuticle remover), puhdistusaine ja vanulappuja, buffer-viila, alus- ja päällyslakka sekä värilakka. Mulla on myös CND Shellacit kotona , toimii hyvin jos tekee pohjatyöt kunnolla (kuten kaikissa muissakin rakennekynissä). Itse olen ostanut omat tuotteet ebaystä (lakat ja tarvikkeet ) ja itse valon suoraan saksalaisesta nettikaupasta (ihan vaan kuluttajasuojan takia).


Ennen kuin syöksyn luennoille ja siitä kotii muuttopuuhiin, niin luvatusti vähän kynsiasiaa :) Vähän hävettää muuten mennä tohon supertrendi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto