Epoksimaali biltema

Puolikiiltävä, vesiohenteinen 2-komponenttiepoksimaali. Tarkoitettu betonilattioiden maalaukseen sisätiloissa. Lattiamaali, Glesfing-järjestelmä ja Kirkas lakka on sisäbetonilattioille suunniteltu kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali , jota voi käyttää myös puu- ja kuitulevylattioihin. Soveltuu lattioihin asunnoissa sekä teollisuuden ja kaupan kevyesti liikennöidyissä tiloissa. Sopii ulkotilojen lattiapintojen maalaukseen.


Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Onko hyvää tai pahaa sanottavaa Bilteman epoksipohjamaalista? Luulisi että ei ainakaan huonoa ole jos se tosiaan on epoksimaali. Maalasin oman autotallin betonilattian kesällä Bilteman lattimaalilla.


Hintaa 3 eur ja riitti kolmeen kertaan noin m^2:n lattialle. Ohjeen mukaan pitäisi riittää. Ihan samanlaisia ne kaikki vesipohjaiset epoksimaalit on, samoista aineista tehtyjä. Maaleiksi kestäviä, mutta ei mikään maali kestä enempää kuin alustansa.


Onko kellään kokemusta tuotteesta ? Pitääkö pohja käsitellä miten ennen tuota? Yksi aika helppo ratkaisu kanssa noihin tilanteisiin on laittaa pohjalle bilteman 2komp epoksipohjamaalia (löytyy veneosastolta, sulkee kosteuden todella hyvin ja tarttuu hyvin) sitten enää massa päälle. Suhteellisen riittoisaa ja edullistakin tuo epoksimaali. Hempel Light Primer epoksimaali 25L. Liuotepohjainen, paksukalvoinen 2- komponenttinen epoksimaali.


Biltemassa myytävät puiset sytytystikut ovat erinomaisia maalin sekoitus- ja mittatikkuja. Niihin vain kynällä merkkiviivat mihin asti kaataa maalia, kovettajaa ja ohenninta. Ilmeisesti on myös niin, että jos on suihkutellut sprei purkeista ruosteenesto maaleja niin 2k- epoksi keittää niissä kohdin.


Meidän 585Ht Lohen törmäyslistan alapuoli maalattiin bilteman värillä vuotta sitten, eikä maalissa ole vieläkään sanomista tai näkyviä vaurioita. Pohja hiottiin 2hiekkapareilla kolot. Se muodostaa kiiltävän, kovan, kimmoisan ja kulutusta kestävän pinnan. Sekoita sekä Akvacoat epoksimaalin kovete että muoviosa huolellisesti ennen yhdistämistä vähintään 3-minuuttia.


Teknofloor 2K -betonimaali soveltuu kohteisiin, joihin tarvitaan kestävä,. Lisää Akvacoat epoksimaalin muoviosa kovetteeseen suhteessa osa kovetetta: osaa maalia ja sekoita huolellisesti käyttäen maalinsekoittimella varustettua hidaskierroksista porakonetta 3-minuuttia. Mikäli tarkoitat sitä punaista, onko se nyt sinkkimaali, niin takuuvarmasti keittää. Eli jotai siihen pitäisi laittaa mutta kun ei oikein mikään toimi.


Tuo bilteman punainen on toiminut minulla lähinnä korin, siis alustan ruostekorjauksissa, jolloin sen päälle ei vedetä mitään tai vedetään . Esim bilteman topcoat maali on 2-komponentti maalia ja tarkoitettu vesirajan yläpuolelle. Uskoisin että iät ja ajat on korjattu lasikuituveneitä kuidulla ja hartsilla ilman mitään kitin levitystä. Olen myös joskus kuullut maalin jonka läpi vesi ei tunkeutuisi maaliin.


Ymmärrykseni on että kyseessä on epoksi maali. Jos sinulla on askarteluhuone, autotalli, verstas, kellaritila, apukeittiö tai muu huone, jossa on betonilattia, voit käsitellä sen epoksimaalilla ohjeidemme mukaan. Epoksin avulla saat kulutusta kestävän, tiiviin ja tasaisen lattiapinnan, joka on helppo pitää puhtaana.


Jos maalaat epoksilla hieman seinien alareunoihinkin, voit . Usein käynti automaali liikeessä kanataa siellä ne asia selviää,pohja-aineissa ei kannata pihistää jos aikoo saada yli puoli-kaksi vuotta kestävän. Itse hankkisin lattiamaalit työkonemaaleja myyvästä kaupasta, 2-k epoksi tulee sieltä edullisemmaksi ja kestää varmasti jos pohjatyöt tekee kunnolla. Sinkin päälle joku muu pohjamaali . Bilteman kamathan on lähes kaikki jonkun muun keksimiä purkitettuna vähän eri pakettiin, eli voi olla ihan priimaakin. Epoksimaalin kanssa on ehdotonta käyttää kasvosuojainta maalasi ulkona tai sisällä! Itselläni on erittäin hyvä kokomus asiasta.


Maalasin kolmen tunnin ajan proppia suojain päässä ja silti olo oli kuin olisi kävellyt kuussa, joten aineen kanssa ei pelleillä. Itse suosin Bilteman maalia, sillä hinta on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto