Abloy sähkölukko

Ulkopuolella vedin, sisäpuolella painike: Ovi on avattavissa vetämällä tai työntämällä vetimestä, kun sähköinen ohjaus on . Helppokäyttöinen etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä tuo kulunvalvonnan edut myös pienten toimistojen ja kiinteistöjen ulottuville. Lukko on avattavissa sähköisellä ohjauksella (esim. lukija tai painonappi) tai avaimella. Abloyn sähkölukoista saa pulittaa itsensä kipeäksi.


Ajattelin siis, että kun uudessa ovessa on tavallinen abloy lukkorunko, niin laittaisi siihen normi avaimen ja lisäksi jyrsisi oveen ja karmiin tuollaisen kiinalaisen sähkölukon. Normi lukon voisi sitten lukita lisäksi jos lähtee vähän maitokauppaa pidemmälle. TOIMINTA: Painikkeet molemmin puolin ovea: sekä sisä- että ulkopuolen painiketta ohjataan sähköisesti (esim. lukija tai painonappi).


Yksi suuri ongelma jarruttaa Abloy -lukkojen menestystä maailmalla – Yhtiö suunnittelee nyt suurinta muutosta 1vuoteen. Avain itsessään toimii mekaanisen lukkojärjestelmän kääntäjänä, eli tämäkään ei ole aito sähkölukko , vaan pelkästään sähköinen avainpesä, joka kääntää mitä tahansa . Minulla on Abloy EL5sähkölukkorunko ja haluaisin sen käyttöön, mutta en yhtään ymmärrä miten. Haluaisin saada oven aukeamaan sellaista lätkää vilautt. Abloy Oy on johtavia lukkojen, lukitusjärjestelmien ja rakennushelojen valmistajia, sähkölukkojen tuotekehityksen maailman johtaja ja haittalevysylinteriteknologian uranuurtaja. Abloy -lukon toimintaperiaate on seuraava: haittalevyt ovat sisällä sylinterin muotoisessa kappaleessa, jonka ympärillä on vielä ulommainen sylinteri.


Sisimmäistä sylinteriä (sisäsylinterin kääntyessä lukko aukeaa) estää kääntymästä pitkittäin oleva tappi, joka ottaa kiinni sekä ulommaiseen että sisempään sylinteriin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi liikekiinteistöjen sisä- tai ulko-ovet sekä asuinkiinteistöjen ulko-ovet. Käyttö palo-ovissa takaluk- kiutuvalla teljen mm ulostulolla. Lukot soveltuvat käytettäväksi erilaisten . Kulunvalvonta on tärkeä osa turvallisuutta.


Meiltä saat abloy ja iloq ratkaisut. ABLOY EL5sähkölukkorunko. Näissä käyttökohteissa sähkölukon korkeammat kustannukset katetaan edullisilla uudelleensarjoituskustannuksilla ja lisääntyneellä turvallisuudella.


Suomi luottaa Abloy -avaimeen. Kotimainen ja vahvasti kansainvälistynyt Abloy on suomalaisen lukituksen kivijalka sadan vuoden perinteillä. K-Raudan valikoimassa on runsaasti erilaisia lukkotarvikkeita lukkorungoista lukkopesiin ja riippulukoista pyörän lukkoihin. Lisäksi markkinoille on tullut erilaisia digitaalisia lukkoja kuten Yalen älylukko. Lukkojen huoltamiseen löytyy lukkoöljyt ja lukkosulat.


Tutustu valikoimaan ja hanki lukitsemistarpeisiisi sopivat Abloy , . Yale Doorman on moderni älylukkoratkaisu, jonka avulla unohdat huolen kadonneista avaimista. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä heti, jos tarve tulee. Helppo ohjelmointi sujuu ääniopastetusti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai venäjäksi.


Pakkaus sisältää ohjainyksiköt, abloy -lukkorungon ( onefit-koko), . Tuli purettua epäkuntoinen Abloy EL5solenoidilukko. Mtähän komponentteja tuossa piirilevyssä on? Tekstien koko niin pientä, ettei edes suurennuslasilla saanut selvää. Kuva Vasemman puoleisia mitannut ja näyttäisivät yleismittarilla olevan erilaisia, ehkä toinen rikki.


Abloy sähkölukko , huollettu ja toimiva. Tämä on lukon solenoidi ja sen . Mukaan tulee käyttämätön summeri ja painikekytkin. Maksutapa: Tilisiirto, Postiennakko, Käteinen. Toimitustapa: Posti, Nouto.


Muut toimitusehdot: Sovitaan erikseen. Abloy -lukkojen rakenteellisen heikkouden rikostutkinnan yhteydessä paljastanut lukkoseppä on pakotettu oikeuden päätöksellä hiljaiseksi. Oviautomatiikka Turku - Abloy tai Dorma ovikoneisto liitettynä sähkölukolla varustettuun oveen tekee kulkemisesta vaivatonta.


Sähkölukot voidaan asentaa umpi- tai metallioveen. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai . Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. STEP on helppo asentaa ja käyttää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto