Turvakalvo ikkunaan hinta

Optisesti täysin kirkas turvakalvo vahvistaa lasia ja pitää sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa. Suojatun ikkunalasin rikkominen ja läpäiseminen on erittäin hankalaa. Kustannustehokas ja nopeasti asennettava.


Keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen. Sirpalesuoja tapaturmatilanteissa.

Suojaa vakavilta loukkaantumisilta. Läpinäkyvä ja huomaamaton . Turvakalvot ikkunaan - tai toisin sanoen murtovaras suojat. Tavallinen ikkuna muuttuu murto- tai sirpalesuojalasiksi, kun sen laminoi patentoidulla GlassGard kalvolla.


Murto- ja sirpalesuojakalvot ovat yksi- tai monikerroksisia kirkkaita laminaatteja, joissa on voimakas naarmunsuojaus sekä liimapinta. Kalvo voidaan asentaa kaikkien sileiden lasien pinnalle, ja se laminoituu osaksi . Lopulliseen hintaan vaikuttaa, ikkunanpesu , sijainti, koko, aika).

Meiltä myös ikkunoiden turvakalvot. Se ei ole syyttä vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä tuote. Erikoisvahvat kirkkaat turvakalvot. M Scotchshield erikoisvahvat kirkkaat turvakalvot. M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista.


Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Tavallisesta ikkunasta saadaan murto- tai sirpalesuojalasia laminoimalla se GlassGard- turvakalvolla. Onnettomuuden, ilkivallan tai rajuilman seurauksena lasi voi olla vaarallista. Kasvavien energiakustannusten. Auton lasien tummennus: 3M film, hinnat alkaen.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Auringonsuojakalvot antavat suojan kuumuutta ja häikäisyä vastaan, suojan UV- säteilyä ja haalistumista vastaan, sirpalesuojan ja yksityisyyden suojan. Auringonsuojakalvot säästävävät myös energiaa, talvella kalvot vähentävät ikkunan kautta karkaavaa lämmönhukkaa ja kesällä vähentävät ilmastointitarvetta. Normaali- ikkunoiden UV- ja lämpösäteilyn suodatus on käytännössä olematon, kunnollinen 3M kalvo esim suodattaa UV:stä aina vähintään ja lämmöstäkin huonoimmillaan (3M NV45) ja parhaimmillaan.


Ton kalvon hinta mitä ostin oli tarjouksessa € rulla ja se riittää meillä kolmeen lasiin. Kalvot ikkunoiden energiatehokkuuden lisäämiseen.

Kalvot lasi- ja muiden sisäpintojen somistamiseen. Mainospalvelu KRM Group Oy toteuttaa ikkunateippausta Turun alueella järkevään hintaan. M-auringonsuojakalvot on suunniteltu vähentämään auringon säteilylämpöä ikkunoissa vähentämällä auringon heijastumista (mikä ei välttämättä ole näkyvää ) ja lämpösäteilyn imeytymistä ikkunalasiin. Tyypillisesti värilliset tai värjätyt kalvot toimivat siten, että ne imevät itseensä lämpöä. Ikkunoissa se ilme piilee.


Väri imee aurinkoenergiaa lasin . M - turvakalvot tekevät lasista erittäin kestävän ja sitkeän vaikeuttaen siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Ilkivallan tai tapaturman rikkoessa ikkunan turvakalvo pitää ikkunalasin yhtenäisenä, eikä lasimurska pääse leviämään ympäristöön. Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunakalvojen tulostuksen ja ikkunateippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto