Tiivi ulkoovet

Välimuistissa Samankaltaisia Kristalli- ovien edistyksellisen rakenteen ansiosta ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi lupaamme oville markkinoiden kattavimman takuun. Kaksikomponentti maalaustekniikka ja erikoiskova Tiivi Kestopinta -pintamateriaali takaavat, että ulko -oven . Tiivi Kristalli on kestävyydeltään ja viimeistelyltään tavanomaisesta poikkeava ulko - ovi.


Kulmikasta ja modernia muotokieltä ilmentävä ulko - ovi KR-7on erinomainen valinta silloin, kun kodissa suositaan hillittyjä ja pelkistettyjä ratkaisuja.

Tämä ovi on yksi uudisrakennusten suosikkimalleista. Vastaavaa tyyliä on saatavilla myös viidellä lasiaukolla KR-7-ovimallissa sekä upealla design-lasituksella mallissa. Kookkaalla ristikoidulla lasiaukolla varustettu Tiivi KR-9on klassinen ulko - ovi , jossa toistuu selkeys ja suorat kulmat. Oven muotokieli sopii niin uudisrakennuksiin kuin korjausrakentamiseen.


Tyylikäs, kapealla lasiaukolla varustettu KR-5on suosittu ulko - ovi , jossa pystylaudoitusta muistuttavan kuviourituksen laidasta erottuu uudempaa arkkitehtuuria edustava linjakas ikkuna. Sileään ovilehteen upotetut neljä neliön muotoista lasiaukkoa antavat ulko -ovelle Tiivi KR-7ryhdikkään, mutta pelkistetyn ulkoasun. Neliömallisella lasiaukoilla varustettu KR-9on persoonallinen ulko - ovi , jonka pintaa hallitsee voimakas kuviouritus.

Edes Tiivi -oven mallia ei tässä tilausvahvistuksessa mainita lainkaan. Olisi ilmeisesti silloin liian helppoa katsoa netistä että onko hinnassa huijattu. Paikalleen asennettuna kotimaisia ulko - ovia tarjotaan melkein puoleen . Valitse joko moduulimittainen ovi tai räätälöi yksilöllinen mittatilausovi mielesi mukaan.


Ulko - ovi edullisesti verkosta. Lujat ulko - ovet kotiin toimitettuna, tilaa täältä! Asennus nopeaa, siistiä ja ammattitaitoista. Kolme asentajaa oli meille tulleessa porukassa.


Vertailimme pitkän tovin ikkunatoimittajia. Hinta-laatu suhde oli kohdallaan. Otimme myös ulko - ovet Skaalalta. Plussana heille, onnistui myös erikois mitoilla pääovi (pariovi) ja juuri sellainen ulkonäöllisestikin, kuin . Palvelussa on hieman parantamisen varaa,ja . Tiivi valmistaa puualumiini-ikkunoita, ulko -ja parvekeovia sekä ulkoliukuovia.


Tiivillä on maankattava myyjä- ja asennusverkosto. Rakennusmateriaalit › Ovet ).

TOIMITUKSET KOKO SUOMEEN. Toinen tärkeä ominaisuus oli, ettei ikkunoiden ja ovien valitulla ulkovärillä (musta ) ollut vaikutusta pitkään takuuaikaan (mm. Kristalli-sarjan ovilla on vuoden suoranapysymistakuu). Tällainen on ulko -ovemme. Tiivi tarjosi myös Yale Doorman -älylukkojen asennusta kohtuuhintaan suoraan tehtaalta . Tutkitusti Suomen laadukkain ja tunnetuin ikkuna- ja ovimerkki Tiivi kertoo ikkunoista, ovista.


Täytyy myöntää, että vaikka arvostan huippuluokan teknisiä ratkaisuja, on ulko- oven ja etenkin talon pääoven tärkein ominaisuus kuitenkin ulkonäkö. Ikkunan asennuksessa käytetään erilaisia kiinnikkeitä. Tässä kuvassa on vierekkäin kaksi eniten käytettyä ruuvia.


Molempia olen käyttänyt, oikeanpuoleinen on ehdottomasti oma valintani. Se on ensinäkin halvempi, mutta palkkatöissä sillä ei ole ollut väliä, vaan nopeudella ja tarkkuudella. Ikkunavalinnasta voi lukea omasta osiostaan, mutta kuinka kävikään ovien kanssa, veikö Tiivi koko kokonaisuuden?


Matti valmistaa kotimaisia sisäovia, joita meillä oli edellisessä talossamme. Heidän valikoimastaan ei löydy ulko - ovia ja tämän kyllä tiesimme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto