Tee itse pöytä terassille

Lankuista nikkaroitu terassipöytä voi olla ulkona ympäri vuoden. Katso Meidän Mökin ohjeet ja tee itse tukeva pöytä ! Nyt kuitenkin päädyin tekemään jotakin itse , sillä en löytänyt mieleistä ruokapöytää terassille valmiina mistään. Toiveena oli jykevä ja näyttävä pöytä. Niinpä miehen pienellä avustuksella ryhdyin hommiin ja pöytä on nyt siinä vaiheessa että se odottaa maalaamista.


Pöytää varten on ostettu pöytälevyn.

Raksa- ja tee -se- itse -blogi. Terassille valmistui tukeva ruokailupöytä , johon lupaamani twistinä on myös tehty paikat jääpaloilla täytettäville juoma-coolereille. Terassipöytä on nyt siis niin jykevä, ettei sitä meidän pellolla tuivertava tuulikaan hetkauta yhtään. Lisäksi jätin kansilankkujen väliin puolen.


Ilman sinua olen lyijyä 19. Ilmeisesti tee -se- itse -egon kolaus ei ollut täysin ylitsepääsemättömän syvä. Onkohan tautien määrä vakio? Meillä ei olla sairasteltu varmaan vuoteen, niin nyt iski sitten kerralla kaikki.


Flunssa, yskä ja oksennustauti vierailivat meillä viime viikolla ja nyt tuntuu siltä, että seuraavan kerran voisin olla kipeänä taas vuoden päästä.

Vaikka tuntuikin, että viikko meni neljän . Tee se itse terassipöytä - DIY. Etsittiin kalusteita terassille joka ikisestä kaluste myymälästä joka keksittiin, mutta mitään järkevää ei oikein tuntunut löytyvän. Joko hinta oli kohdallaan ja ulkonäkö aivan kaamea, tai sitten löydettiin miellyttävä ryhmä, mutta hinta aivan pilvissä. Meinasi jo epätoivo iskeä kunnes . Käännä pöydän runko oikein päin ja asettele pöytälevyn.


Siitä tuli muuten samanlainen, mutta jalat on tehty erilailla, tosi tukeva noin. Ja on muuten pöydällä painoa. Nikkaroimme itse terassillemme pöydän ja siihen kuuluvat penkit. Pöydässä on jekkuna jääcooleri, jonka saa halutessaan myös piiloon. Juhlissa tämä on ihan paras pöytä , kun juomat saa viileään helposti.


Ja kun cooleria ei käytä, sen joko peittää kokonaan piiloon tai sinne voi laittaa vaikkapa kesäkukkia. Tee itse - DIY,tarjotin, kahvikupit,eripari tuolit. Tarvitsetko ison pihapöydän jo ensi viikonlopuksi? Esittelemme kolme mallia, jotka voit rakentaa itse.


Yksi niistä valmistuu päivässä! Tämä pöytä on tehty terassilaudoista, jotka on valmistettu kestämään pohjoisia olosuhteita. Säänkestävä puutarhapöytä.


Pöydän voi siis hyvin kattaa ulos terassille.

Saat porakone-ruuvinvääntimen, kaksi numeroa Tee Itse -lehteä ja digitaalisen . Tämä pihapöytä on helppo rakentaa, ja se on tukevampi kuin useimmat keittiön pöydät. Annamme rakennusohjeet, mutta voit päättää pöydän koon itse ! Puulajilla on väliä, jos aiot rakentaa terassillesi lankkupöydän. Tammi kasvaa luonnonvaraisena Suomen etelärannikolla asti, ja sitä myös tuodaan maahan Keski-Euroopasta.


Itse olen lähinnä petsannut osia harmaalla … Pöytä on tehty niin, … Siirry kotisivulle. Kukkapöydän rakentaminen aloitetaan sahaamalla sopivan mittaiset jalat ja tasojen kannakkeet (kts. oheinen mittapiirros, mitat ovat ohjeellisia ja niitä voi muokata halutulla tavalla). Jalat kootaan päätypareiksi tasojen kannakelautojen avulla. Kummassakin jalkaparissa on tällöin pidempi ja lyhyempi jalka. Teimme itse lankkupöydän ja penkin ulkokäyttöön mökin terassille.


Minä suunnittelin ja mieheni toteutti. Pöytä sekä penkki öljyttiin kelonharmaalla Tikkurilan Valtti puuöljyllä. Aluksi mietin vaihtoehtona myös Osmocolorin puuvahaa, mutta en . Jos inspis iski, ja haluat lähteä tekemään itse pöytää , löytyy näitä diy- terassipöytiä muualtakin netin syövereistä.


Ideoita voi hakea ainakin Esmeraldas -blogissa täällä (kliksis), Valkoisen Harmajan raksajämäpöytä vilahtaa täällä, Villa Ilonassa tehty pöytä näkyy täällä, ja vähän eri materiaaleista tehty . Välimuistissa Samankaltaisia Alaterassi taas grillailua ja chillailua varten. Tuo alaterassi kaipasi uutta ja sopivampaa pöytää. Ja sellaista kuin ei löytynyt valmiina, päätimme tehdä sellaisen itse.


Materiaalitkin löytyivät rakentamisesta ylijääneestä puutavarasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto