Täydelliset kulmat

Kulmakynän lisäksi kulmiin väriä saa nestemäisen värin, vahan tai siveltimellä levitettävän värin avulla. Ramyn mukaan moni unohtaa häivyttää kulmakarvoihin levittämänsä värin. Silloin lopputulos näyttää väistämättä vähän maalatulta.


Kulmakarvat kannattaa harjata läpi käsittelyn jälkeen. Koska olin nyppinyt kulmakarvat alkamaan aivan liian kaukaa toisistaan nenäni ja otsani näyttivät TODELLA leveiltä.

Kulmani eivät muutenkaan pelkkinä ohuina viivoina tehneet mitään kasvojeni muodolle, ainakaan mitään positiivista. Ensimmäinen askel täydellisiin kulmakarvoihin on siis niiden takaisin . Sinänsä meikkiin voi tuoda persoonallisuutta jättämällä kulmat meikkaamatta varsinkin silloin, jos omistaa tällaiset olemattomat kulmat kuin itselläni. Rehellisyyden nimissä en kyllä . Aseta kynä (a) nenänpielestä silmän ulkonurkkaan. Kulmien tulee loppua kynän kohdalle. Nypi kulmiin tarvittaessa kevyt kaari kaventamalla kulmakarvojen loppuosaa.


Kauniisti meikatut, huolella viimeistellyt kulmakarvat piristävät kasvoja välittömästi.

Suosi kulmien omaa luonnollista muotoa ja sävyä. Näillä tuotteilla onnistut tekemään kulmistasi parhaat mahdolliset. Sillä on väliä, minkä malliset tai pituiset kulmat on, perusilmettä voi muuttaa niillä aika paljonkin. Jokaisella on tietenkin myös oma käsitys siitä, millaiset ovat ne täydelliset kulmakarvat. Jollekin ne ovat pyöreämmät ja lempeämmät kun taas jollekin tosi skarpit siipimalliset.


Joku tykkää luonnollisemmista ja . Resepti täydellisiin kulmakarvoihin syntyy oikean sävyisistä meikkituotteista yhdistettynä huolelliseen ja säännölliseen nyppimiseen. Aloita karsimalla ainakin nämä yleiset virheet! Yhteistyössä Velvet Töölö.


En ole moneen vuoteen käyttänyt ripsienpidennyksiä, mutta nyt muutaman viikon päästä toteutuva Intian matka motivoi minua meikkittömyyteen. Oriflamen Giordani Gold -kulmakarvakynä (sävy brown) – Tässä kynä, joka on valehtelematta paras kautta aikain! Kulmakynä on juuri täydellisen sävyinen itselleni ja sen jälki on ihanan pehmeää.


Itsehän inhoan liian kovia kulmakarvakyniä, sillä niillä teet helposti liian meikatun näköiset kulmat , joiden jälki . Vaikka joskus teininä ehkä asiaa vähän kirosinkin, olen nykyään onnellinen siitä, että minua on syntymässä siunattu tuuheilla ja tummilla kulmilla. Se tekee meikkaamisen aika helpoksi, koska valmiiksi tuuheita ja tummia . Ensimmäisenä sinun täytyy löytää täydellinen kulmakarvan muoto. Käytä apuna vaikka sivellintä löytääksesi sen.

Nuo pienet, mutta ai että NIIIIN tärkeät osat kasvoja. Itse olen ollut jo vuosia kulmakarvafriikki. En tiedä tarkalleen mistä kaikki on lähtenyt, oliko se yksi lempparimalleistani Cara Delavignen nousu pinnalle, vai onko se tullut jostain jo aiemmin. Joku lapsuuden kehitysvaihe jäänyt kokematta? Vaikka siitä ei ole kauan aikaa kun tein kulmakarvoista videon, niin päätin tehdä sellaisen uudestaan.


Nykyään niihin menee vielä enemmän aikaa ja tököttiä, mutta en ole ikinä ollut niihin näin tyytyväinen :) Mä en oo ikinä omistanut kauniita kulmakarvoja, sillä mulla on kulmissa . Eli siis täysin symmetrisiä kulmakarvoja tulee kukaan tuskin koskaan luonnollisesti saamaan, eikä se ole tarpeenkaan, koska kenenkään kasvot eivät ole täysin symmetriset. Riittää että kulmakarvat ovat toisiaan muistuttavat, mutta jokaisen karvan ei tosiaan tarvitse olla . NEYES BROWS Täydelliset kulmat. Tämän hetken suurimpana trendinä voisimme pitää ehdottomasti kulmakarvoja. Varmasti jokainen meistä on nähnyt sosiaalisessa mediassa monenlaisia variaatioita kulmista.


Ja jokaisen haaveet ja toiveet kulmiensa suhteen ovat yksilölliset. Tässä tulisi teille helppo ja yksinkertainen meikkiohje täydellisten kulmakarvojen tekoon. Noudattamalla näitä kohtia ja ohjeita, saat itsellesi ne halutut ja toivotut kulmakarvat.


Olen itseasiassa vasta lähiaikoina panostanut kulmakarvoihini. Ennen vain nypin ne muotoon, mutta nykyään muotoilen ne myös .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto