Taulukoukku tarra

Ei reikiä seinään, irtoaa jälk. Iso sahalaitainen taulukoukku Command-tarrakiinnityksellä. Pakkaus sisältää kpl taulukoukkuja ja kiinnityspalaa.


Paketissa sahalaitainen taulukoukku ja kiinnityspalaa. Taulukoukku 6maxi valkoinen. Metallikoukku 3M Command MR01BC, kromi pieni . Sain testiin 3M Command -sisustuskoukkuja, jotka kiinnittyvät seiniin tarralla ja irtoavat jälkiä jättämättä. Itse olen jo ehtinyt muutaman seinän pilata ruuvailemalla ja naputtamalla taulukoukkuja. Jos tauluja tulee lisää tai taulujen järjestystä haluaa vaihtaa, niin ei muuta kuin uudet tarrat vain taustalle.


Kiviseinään naulattava taulukoukku käy hyvin. Se istuu tiukassa ja kantaa melko isojakin tauluja. Puisessa seinässä, esimerkiksi lastulevyssä, osa naulattavista taulukoukuista pysyy hyvin, osa kehnommin.


Hyvä valinta on esimerkiksi parisenttisillä nauloilla kiinnitettävä messinkikoukku. Hauraaseen kipsilevyseinään eivät . Uuden talon seiniin ei millään raaskisi tehdä reikiä taulukoukkuja varten, mutta silti mieli halajaa tauluja ja mielenkiintoisia kollaaseja. Ystäväni vinkkasi tehneensä. Palojen luvataan olevan helppokäyttäyttöisiä, tauluja voi järjestää uudelleen sillä tarra ei jätä jälkeä seinään.


Yhdessä pakkauksessa on useita tarroja , itselläni meni pari pakettia kollaasin. Command-kiinnityspalat tauluille ovat kuin tarranauhaa. Liimaa tarran toinen puoli seinään ja toinen taulun . Betoniseinän taulukoukut ovat onnettomia: naulaa ei tahdo saada sisään, jälkeä ei saa peitetyksi kuin paklaamalla ja maalaamalla koko seinän, kolmipiikkinen koukku repii valtavan kuopan poistettaessa.


Joskus muinoin oli ikään kuin liimatarra, jossa oli koukku, ja tarran sai poistetuksi kastelemalla sen. Koukku, tarra , kisko vai ruuvi? Valitse kiinnitystapa seinän ja taulun mukaan. Liimattavasta magneettilistasta saat kivan vaihtuvan.


Käytä käteviä tarratyynyjä kevyeen ripustukseen. Kiinnitys tapahtuu kahdella tarralla , jotka aluksi napsautetaan toisiinsa kiinni. Tämän jälkeen toisesta otetaan suojakalvo pois ja se kiinnitetään esimerkiksi kehykseen. Kun kaikki pakkauksessa olevat tarrat ovat kehyksessä, myös toinen suojakalvo irroitetaan ja taulu kiinnitetään seinälle tai muuhun . Onko mitään muita keinoja ripustaa taulu betoniseinään kuin porata reikä koukulle?


En oikein luota omiin poraustaitoihini eikä houkuta hirveästi seinääkään tuhota. Pysyykö betonissa semmoinen muovijuttu jossa on muutama naula ja joka sitten vasaroidaan seinään? Asun siis opiskelija-asunnossa, jonka seinät ovat valkoiseksi maalattua tapettia.


Niitä ei näy lainkaan taulun alta. Minulla on useita kehystettyjä postikortteja ja halusin ripustaa ne seinälle kuvakollaasiksi. Lisää tuote: Vertailuun. Tuotemerkki: Pisla, Materiaali: Muovi,. PISLA 5valkoinen taulukoukku.


Lajitelma erilaisia taulukoukkuja erikokoisten taulujen ja koriste-esineiden ripustamiseen. Soveltuvat puu,- kipsilevy- ja betoniseiniin. Suuremmat taulut on hyvä kiinnittää turvallisuussyistä kahdella koukulla.


Miten saa kiviseinään kiinnitettyä tauluja? Kuinka ne taulukoukut tai kiviseinäkoukut toimii? Entä jos kiinnittää kaksipuolisella peiliteipillä kevyitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto