Marokkolaiset verhot

Marokkolaisen ja etnisen sisustuksen verkkokauppa. Valikoimamme marokkolaiset ja etniset sisustustuotteet myös ravintola ja hotelli sisustuksiin. Designkauppa täynnä marokkolaista taikaa. Zocohome sai alkunsa sen perustajattaren unelmista.


Viettäessään aikaa Espanjan Andalusiassa ja matkatessaan Marokossa hän rakastui.

Ei kuitenkaan tulisilmäiseen arabiin, vaan Marokkoon , maahan jossa on tyyliä ja jotakin ainutlaatuista – selittämätöntä . Kevään sisustuksessa näkyvät nyt marokkolaiset vaikutteet! Turkoosi-sininen siksak-kuosinen Marrakech-päiväpeite tai polttopainetut Agadir- verhot ovat loistavia valintoja, kun haluat höystää sisustusta rohkeammin. Läpikuultavat, kauniisti poimuttuvat verhot voit valita turkoosina, harmaana ja luonnonvalkoisena. Vanha puutalo on täynnä upeita yksityiskohtia. Nämä ihanat marokkolaistyyliset laatat löytyvät kylpyhuoneen lattialta.


Koristeellisuutta sisustukseen marokkolaisella tyylillä.

Sisustuksessa käytetyt tuotteet: marokkolaiset astiat, tarjotin ja pouf, Amane-kattovalaisin, Beni Ourain - matto. Etnistä tyyliä henkivät sisustusmallistomme koostuvat luonnonmateriaaleista, uniikeista löydöistä ja persoonallisista sisustustuotteista. Tiesitkö, että Aveolta voit tilata myös kaikki kauniit Designers Guildin kankaat?


Välimuistissa Samankaltaisia 13. Kokoelmista löytyy jokaiselle jotain, etsitpä sitten värikkäämpää tai luonnonläheisempää tunnelmaa kotiin. Kankaat soveltuvat hienosti niin verhoiksi , tyynyiksi, sisustustauluiksi tai miksipä ei huonekaluverhoukseen.


Marcoon oli tarttunut jotakin Laitisen huolellisesta kielenkäytöstä, ja vastaavasti Laitisen muodollisuus oli pehmentynyt. Eivät he varsinaisesti ystäviä olleet, eikä ollut epäilystäkään siitä, kuka oli pomo talossa, mutta toimiston ilmapiiri oli muuttunut rennommaksi. Nuo verhot ovat palvelleet minua hyvin jo vuosikymmeniä, . Upea käsintehty marokkolainen ”pouf”, perinteinen Marrakech-malli.


Mitat: leveys 52cm x korkeus cm. Perhospuu-valmisverhon kuosi on Saara Kurkelan suunnittelema. Vieraillessaan Marokossa hänelle heräsi voimakas halu yhdistää marokkolaisen sisustustyylin mystisyys ja ylellisyys suomalaiseen ja tuoda saavuttettu tunnelma nettikaupan välityksellä kaikkien suomalaisten ulottuville.


Siitä ajatuksesta syntyi Zoco Home. Erityisen muodikkaita ovat nyt marokkolaiset matot, kuten Beni Ourain -matot tai niitä muistuttavat muut matot. Hanki verhoja ja tyynyjä tuomaan kotiin uudenlaista särmää.

Kankaat värillisiä jalokiviä - silkki, läpinäkyvä verkot ja verhot runsaasti. Kangas pitäisi pudota ja virtaus. Kudoksia marokkolainen sisustus Tyypillisiä ovat rikkaita värejä, valoisa ja värikäs, jossa monimutkaisia . Meillä on roikkunut kodin kahdessa verhokiskossa samat verhot siitä asti kun tähän neljä vuotta sitten muutimme - raskaat puuvillaiset printtiverhot. Niiden kuosit miellyttivät kovasti silmääni silloin vuosia sitten kun ne hankittiin ja periaatteessa miellyttävät edelleen, ja aikaisempiin kämppiini ne sopivatkin . Yhdistä lämpimiä maansävyjä eloisaan vadelmanpunaiseen ja koralliin. Hapsut, korit sekä eksoottiset meksikolaiset, marokkolaiset ja kuubalaiset kuviot ovat olennainen osa tyyliä.


VIERYD- säilytyskori EUR. Elsa tuijotti kuviani hetken ja kantoi hetken päästä takahuoneesta eteeni moldovalaisen käsintehdyn vintage-ruusukelimin ja sanoi sen näyttävän ihan minulta. O-olin kyllä ajatellut mustavalkoista marokkolaista mattoa”, totesin varovasi.


Semmoista, joka on nyt joka ikisessä sisutusblogissa ja -lehdessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto