Kivilattian suojaaine

Kisu kivisuoja on kivisuoja - aine , joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumauslaastit likaa ja vettä hylkiviksi. Ei muodosta kalvoa eikä ohjeen mukaan käsitelty pinta ole liukas. Ominaisuudet: - lähes näkymätön, mutta tehokas suoja - teho säilyy pitkään - ei päällevahattavissa - vain epäorgaanisille . Soledo Kivisuoja on kotimainen silaanipohjainen kivenkyllästekäsittely.


Se estää epäpuhtauksien ja kosteuden imeytymistä kiveen sekä vähentää lähtemättömien tahrojen määrää. Kiilto Silk -vahaperhe on syntynyt tuotekehityksemme tuloksena, vahojen käyttäjien toiveita kuunnellen.

Käsittely säilyttää kiven . Kiilto Silk -vahat ovat uusinta teknologiaa ja ne ovat helppoja levittää, hoitaa ja poistaa, lisäksi ne kuivuvat nopeasti. Vahatuissa lattioissa vahakalvo pysyy pitkään hyvännäköisenä ja kestää hyvin kulutusta. Suojaa lattiat heti uutena vettä ja öljyä hylkivällä kyllästysaineella.


Jos rasva, öljy, happamat ja värjäävät aineet seisovat pitkään, yli puoli tuntia kiven pinnalla, ne imeytyvät siihen helposti ja niitä voi olla vaikea poistaa. Perussiivouksena on säännöllinen imurointi, kuiva- tai nihkeäpyyhintä. Saatavilla verkkokaupassa. KIVIPINTOJEN SUOJA - AINE MELLERUD 5L.


KIVI- JA LAATTASUOJA KIILTO 5L.

Suojaavan pinnan muodostamista varten laatat voidaan käsitellä lisäksi kivilattioiden suoja-aineella. Vahaa tai muita hoitoaineita ei pidä käyttää. Suoja- ainekäsittely tehdään ennen lattian käyttöönottoa ja käsittely uusitaan tarvittaessa. Tahrat poistetaan emäksisellä tai happamalla puhdistusaineella liasta riippuen mikäli . Helppohoitoiset ja edustavat kivipinnat.


Kivipinta on edustava ja pitkäikäinen sisustusmateriaali. Lisäksi sen raaka- aine on monesti miljoonia vuosia. Palveluihimme kuuluvat seuraavat kivipintojen ja kivilattioiden käsittelyt:.


Meiltä saat myös kivipintojen suojauskäsittely -, peruspesu- sekä erikoisaineet. Ennen lattioiden käyttöönottoa. Kalkkikivi– ja marmorilattiat on syytä suojata jollakin sopivalla neutraalilla kivisuojalla.


Myös vaaleiden graniittilattioiden suojausta suositellaan. Pintakalvon muodostavaa ainetta ei saa käyttää. Nihkeä- tai kosteamoppaus.


Jos tarvitaan joskus vähän äreämpiä aineita, niin Kiillon tuotesarjaan kuuluu tarkoitukseen tehty Kivipesu (myös laattapinnoille). Samaan sarjaan kuuluu myös lattiaa ja saumaa likaantumiselta suojaava suoja - aine (Kiilto Kivisuoja), joka kannattanee levittää uudelle lattialle ennen käyttöönottoa. Kiillotettu kotimainen graniitti ei välttämättä tarvitse suoja - ainetta , mutta marmori on suojattava ennen käyttöönottoa.


Kivipintojen puhdistuksessa ei saa käyttää vahvasti happamia (pH alle 2) tai emäksisiä (pH yli 11) eikä karkeita ja hankaavia aineita. Kivilattia tarvitsee säännöllistä hoitoa.

Olisin kysynyt, että miten te koulujen yms, tilojen laikkarit hoidatte ja ylläpidätte kovassa kulutuksessa olevia kivilattioita. Käytetäänkö kristallointia missään ja onko joku kokeillut? Lantanian Avo kivensuoja - aine on tarkoitettu matta ja karkeapintaisille luonnonkiville ja betonikiville, sisä ja ulkotiloihin.


Avo muuttaa kiven sävyn märän näköiseksi ja suojaa kiveä maalia, öljyä ja likaa vastaan. Suoja - ainetta on käytetty onnistuneesti Suomessa jo kymmenen vuotta. M SCOTCHGARD KIVILATTIAN SUOJA-AINE. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Käyttökohde: Ammattikäyttö.


Luonnonkivien hoitaminen. Se antaa pinnoille vettä ja likaa hylkivän suojan. Tulikivi- kivitasot käsitellään tehtaalla valmiiksi ennen toimitusta.


Tulikivi Care - tuotesarjasta löytyvät suojausaineet niin kiiltävälle kuin mattapintaiselle kivelle. Jättää lattioille kulutusta kestävän suojakerroksen. Sisältää vahakerroksen kellertymisen esto ainetta . Vesipohjainen kyllästysaine kivilattioille.


Estää veden, lian ja öljyn tunkeutumisen lattiamateriaalin huokosiin. Muodostaa kosteutta ja likaa hylkivän suojan. Ei muuta lattian ulkonäköä ja väriä. Lasittamattomat (huokoisuus 3- ). Laattojen pinnat ovat huokoisia. Tavallisesti lattia pestään yleispuhdistusaineella, joka muodostaa suojaavan pinnan.


Nopeampi, tehokkaampi ja kestävämpi ratkaisu lattioiden puhdistukseen. Ne tarjoavat uskomatonta kiiltoa ja vähentävät huoltotarvetta. Siten ne tekevät hyvää myös pääoman tuottoprosentille. Suojakäsittely tehdään tehtaallamme Soledo Classic Kivisuoja - aineella.


Tämä käsittely tehdään huokoisille kivilaaduille sekä matalle, timanttiharjatulle ja Silk Line pinnoille. Varo kuitenkin pesuaineen roiskumista seinille ja huonekaluille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto