Kattoremontin hinta 2016

Mistä kannattaa kysyä tekijöitä. Erilaiset kattoremonttilaskurit ovat huonoja ennustamaan tarkkaa hintaa kattoremonttiisi, sillä jokainen kohde on tietyssä mielessä uniikki. Siis, tee kattourakastasi ilmoitus . Voit laskea suuntaa-antavan kustannusarvion kattoremontillesi oheisella laskurilla. Laskettava hinta sisältää seuraavat työvaiheet ja. Myös muilla peltikatteilla hinta on hyvin lähellä oikeaa.


Laskurin arvio osuu lähelle totuutta myös jos kohteessa on huopakatto joka jätetään pellin alle. Jos huopakatto puretaan pitää pieniin lisäkustannuksiin varautua. Olen verrannut laskurin tulosta noin kahdenkymmenen kattoremontin tiedossa olevaan hintaan , ja tulos . Perinteisen omakotitalon kattoremontti maksaa helposti noin 10. Hinnoissa on toki alueellista vaihtelua, mutta on selvää että asiakas haluaa useiden tuhansien remontille myös hyvän vastineen. Jotta kattoremontti tarjousten vertailu olisi mahdollista on tilaajalla (asiakkaalla) oltava hyvät pohjatiedot . Varmaan aluspuut pitää vaihtaa ja sit pelti uusiksi.


Samoin talon seinien mineriittilevyt ovat lohkeilleet ja pitäisi poistaa ja vaihtaa puupaneeliksi. Talo on kaksikerroksinen (260mkokonaisuudessaan). Yksi suomalainen yritys sanoi, ettei pysty tarjoamaan kattoremonttia , koska niitä teetetään paljon virolaisilla, joiden hintatasoon he eivät pysty. Ajattelimme, että kotimainen Ruukki on luotettava ja hinnat ovat edullisemmat, koska se on . Uusi peltikatto vanhan huopakaton päälle, ja hinta varmaan yhteensä tonnia, työ ja materiaali mukaanlukien.


Ei ollut kotitalousvähennystä. Lisäksi sisäkatto piti kuivata pari viikkoa kovalla lämmöllä, ja laittaa laudoitus uudelleen kun oli vuotanut. Mökin koko juuri luokkaa alle neliötä, ja harjakatto. Tarjouspyynnön kanssa on hyvä olla liikkeellä ajoissa, koska remontin voi saada edullisemmin ja nopeammin, kun sen teettää kesäsesongin ulkopuolella. Pihalla kaadetaan kaksi huonokuntoista puuta läheltä taloa kattoremonttia edeltävänä päivänä.


Kattoremontti ja muut katon huoltotyöt onnistuvat kaikkina vuodenaikoina. Tarjouksista seuraava näyttää. Puunkaato kannattaa vakuutusten takia . Talo pk-seutu,harjakatto, pohjapinta ala 102myksi kuisti. Pakkaskeli soveltuu hyvin kattoremontin toteutukseen.


Materiaalit säilyvät kuivina ja sääsuojauksen tarve on vähäinen. Katon uusiminen suoritetaan lape kerrallaan, joten alusrakenteet eivät käytännössä jää lainkaan sään armoille. Pakkasessa urakka etenee joutuisasti, kun syysmyrskyt eivät ole riesana. Muistuu mieleen itäblokin putkirempaaja, joka ihmetteli suomen putkiremonttien hintoja. Rauhanyhdistykseltä ne parhaat ja rehellisimmät yrittäjät löytyy!


Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Ainakin erästä iäkästä pariskuntaa meinasivat huiputtaa pahemman kerran. Asiantuntevasti tehdyt kattorakenteet ja huolella asennettu aluskate varmistavat kattoremontin onnistumisen. Torpakko arvioi kattoremontin neliöhinnan vaihtelevan sadan euron molemmin puolin. Vesikatto suojaa talon muita rakennusosia ja on siis ehdottomasti kakkosena korjausjärjestyksessä.


Hinta -arviot (sisältävät alv:n):. Suurimmat korjausvirheet ovat virheellinen tai puuttuva aluskate ja puutteellinen tuuletus. Erillistä aluskatetta suositellaan kaikille katteille yhtenäistä huopakatetta lukuun ottamatta.


Asbestia sisältävän katon purkaminen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto