Itse tehty sängynpääty ovesta

Aikas nopskaa toiseksi parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui itse tehty sängynpääty , vanhasta ovesta tuunaten. Jo keväällä löydettiin vanha ovi jonkin netti- ilmoituksen perusteella, joka kevyesti hiottiin ja maalattiin valkoisella maalilla pariin-kolmeen kertaan. Vihdoin muutama päivä sitten saatiin pääty vielä . En tehnyt itse ovelle mitään muuta kuin putsasin sen, halusin jättää siihen kaikki kolhut ja kulumat paikoilleen.


Vanhassa ovessa on luonnetta, tuntuisi melkein rikolliselta mennä kajoamaan sen pintaan. Nyt sänky näyttää kokonaisemmalta, sängynpääty oli siinä mielessä poikaa.

Toinen samanlainen ovi olisi vielä vapaana, . Suosituin lienee vanhasta ovesta tehty sängynpääty. Mietin että sellainen voisi passata meidänkin makkariin jos siitä tekee valkean. Vanhasta ovesta voit saada itsellesi halvan sängynpäädyn , jollaista ei kenenkään toisen kodista löydy.


Jos olet haaveillut isosta, kauniista sängynpäädystä , mutta niiden hinnat ovat kauhistuttaneet, on tähän näppärä ratkaisu: tee sellainen itse ! Buildipedian Rehabitat-osion vetäjä Rachael Ranney on . Harmoninen värimaailma ja niin rauhallinen, tykkään :) sängynpääty on loistava ja itse juurikin mietin jos tekisin ja en halua laittaa seinään kiinni, hyvä idea :). Ovesta tehty sängynpääty ja pariovet ovat upeat. Viime vuodet on ympäriinsä pyörinyt erilaisia kuvia vanhoista ovista tehdyistä sängynpäädyistä ja pöydistä.

Kun itse rupesin ideaa harkitsemaan, niin tuumin, että onkohan tämä jo vähän vanha ja tylsä juttu - kyllästynkö heti? Löysimme kuitenkin vanhempieni vintiltä juuri tarpeisiimme passelin oven ja . Taulut näyttävät ehkä hieman orvoilta tuon oven kanssa, mutta olivat jo aiemmin siinä, joten ei niitä poiskaan viitsinyt ottaa. Taulutkin on muuten näperretty itse , kirjaimet väännelty suolataikinasta, kovetettu uunissa ja maalattu mustiksi. Jos ihmettelette niin joo, se -merkki on tehty hienosti väärinpäin.


Vanha aitan ovi oli kyllä täysi nappivalinta makuuhuoneen sängynpäädyksi. Sitten keksin käyttää sängynpäädyksi vanhaa umpipuista ovea , jonka olemme ostaneet pari vuotta sitten Yumbelista yhdeltä mieheltä. Ostimme kaksi vähän erikokoista painavaa ovea , vaikkemme tienneet, mihin ne tulisimme laittamaan. Arvasin, että kyllä niille vielä löytyy monta käyttöä.


Klikkaa kuvaa, niin näet tarkemmat tiedot! Makuuhuoneen näyttävä sängynpääty on mielenkiintoinen sisustuselementti. Vintage maali sävy warm latte, . Näin syntyy kätevästi upea sängynpääty makuuhuoneen sisustuksen piristykseksi. Lue vinkit ja käy hommiin!


Eilen herätessäni se tuntui. Ilo, into, odotuksen tunne. Sängynpääty Vanhasta Ovesta. Mahanpohjassa kutkuttelee, mieli on raukea.

Kun kalenteri vaihtui maaliskuuhun, mulle tuli kevätmoodi! Ja sitten alkoikin tapahtua. Viime kesästä asti meillä on ollut kaksi vanhaa . Aivan ihana sängynpääty , loistava, kaunis! Meillä on perinteisesti vanha ovi päätynä ja siinä roikkuu pari sinkkistä (jäljitelmää) kynttilälyhtyä yövaloina ;) Ihania juttuja blogi täysi, jään seuraajaksi :) Pakko vielä loppuun mainita, että kyllä vaan itse tekemällä saa enempi persoonallista, ja kun sulla tuntuu . Olisivat lentäneet kuormalavalle. Poistettiin monta kerrosta maalia ja sitten vain toinen sängynpäädyksi.


Meil ois tuolla vintillä viel yks satavuotias puuovi ja mietin tulisko siitä hyvä pöytä :) Yhestä mä tein sängynpäädyn tänään:D. Massaahan ovella on sen verran, että tuntuisi turvallisemmalta kiinnittää se seinään kiinni? Purin äskettäin jonkun itsetekemän sängynpäädyn , jossa oli kertopuusta tehty tikapuurunko erinäisin vanerivahvistein ja joka oli lyöty läjään 2ruuvilla ja 3:n tuuman nauloilla.


Mitäs pidätte lopputuloksesta? Teen makkarin sisustuksesta vielä myöhemmin oman postauksensa sitten, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto