Hevosfakta kuolaimet

Kuolain (vanhahtavasti myös kuolaimet ) on suitsiin kiinnitettävä suukappale, jolla ohjataan hevosta ajettaessa tai ratsastettaessa. Hevosen suussa kuolain on kielen päällä suupielten kohdalla olevassa ienten hampaattomassa kohdassa, hammaslomassa. Hippoksen sivuilta löytyy ravureilla käytettävistä kuolaimista jonkinmoinen esitys, mutta minähän olen ratsuhevonen, joten minä käytän ratsuille tarkoitettuja kuolaimia. Kuolaimien vaihdosta on puhuttu meillä nyt jo jonkin aikaa, joten hohhoijaa. Kuolainasiaa, kuolaimen vaikutuksesta: Hevosfakta.


Itse asiassa, mikään kuolain ei ole oikotie onneen, vaan kyllä sen hevosen muodon pitää lähteä ihan siitä perusratsastuksesta, eikä kuolaimen koventamisesta. Kuolaimilla on tärkeä merkitys hevosen ohjauksessa ja hallinnassa. HevosFakta - sivustolla on tutustumisen arvoista asiaa kuolaimista. Toivottavasti linkki pysyy toimivana.


Jokaisen kuolaimen kohdalla on kerrottu sen soveltuvuudesta ja käyttötarkoituksesta. Etenkin tämä kuolaimen vaikutuksesta kertova . Minun ottamiani kuvia saa käyttää halutessaan muualla. Tutustukaa mahdottoman hyvään kuolainsivustoon, jossa laaja valikoima erilaisia kuolaimia kuvineen eli Hevosfaktan kuolaimiin ! Jymyllä on ollut tälläinen musta kumikuolain tosin nivelenä joskus, vaikuttaa ilmeisesti vähän eritavalla kuin tuommoinen vaalea :) Poista. Okei, intressant, varmaan se nivel tuo sen eri . Suora kuolain on vakaa kuolain jonka paine suussa kohdistuu lähinnä kieleen.


Hevosen kieli on herkkä, mutta toisalta myös erittäin vahva lihas. Haluaisin kysyä ja saada vinkkejä kuolainten suuhun saamiseksi. Meidän ranskalainen LV-tamma on ihmeellinen.


Se on varmaankin kokenut ensimmäisen vuoden aikana jotain kamalaa. Nyt neljä vuotiaana, suitsiminen on mitä mielenkiintoisinta. Välillä 45min pää nousee, pää pyörii, pää kääntyy, iskee . Käyttämäni gägi- kuolaimet eivät vain valitettavasti sovi suitsien pikalukkoihin. Pitänee tehdä pieniä muutoksia poskiremmeihin tai sitten yrittää pärjätä olympia- kuolaimella. Hevosen lihakset, nivelet ja jänteet ovat päivittäisessä valmennuksessa kovalla koetuksella.


Black Horse Valmentajien treenilinimentti hoitaa lihakset kuntoon! Treenilinimentti on kehitetty Suomen ravivalmentajien ja hevosfaktan yhteistyössä. Se on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista ja on todella tehokas apu . Laadukkaat hevosten linimentit ja hoidon apuvälineet löydät tästä kategoriasta.


Välimuistissa Koska tämä kuolain ei kuulu koulukilpailuissa hyväksyttyihin kuolaimiin , on etsintää jatkettava. Golden Wings Ainutlaatuiset siivet suojaavat hevosen suuta pieliä tinkimättä kuolaimen tehokkuudesta Mahdollistaa näin pehmeän ja hyvän kontaktin hevosen ja ratsastajan yhteityöhön Golden Wing kuolaimet sopivat myös erityisen hyvin nuorille hevosille jotka tarvitsevat positiivisen ensikokemuksen . Mikmar- ja Mylerin combi- kuolain , toimivat aivan päinvastoin kuin mitä yleensä hevoselta halutaan. The Wayback Machine is an initiative of the Internet Archive, a 501(c )(3) non-profit, building a digital library of Internet sites and other cultural artifacts in digital form.


Synteetti- ja kumikuolaimet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto