Thule suksiboksi kiinnitys

Autoliiton vinkit suksiboksin kiinnittämiseen. Thule suksiboksin kiinnikesarja jopa 82mm leveille telineille. Suksiboksin kiinnikesarja AS3. U-pultin leveys 98mm ja korkeus 87mm,.


Thule kiinnitysavain kiinteällä Torx -päällä, jossa reikä. Löydät sopivan kattotelineen tästä.

Täältä löydät johtavat auto- ja kuormakohtaiset ratkaisut. Thulen kattoboksi on turvallinen, varma ja tyylikäs valinta. Kontti katolle – vinkit suksiboksin tehokäyttöön. Hyvää suksiboksia tai sen kiinnitysjärjestelmiä voi hyödyntää myös muihin harrastuksiin. Tila tarkoittaa yleensä leppoisampaa tunnelmaa, oli sitten kyseessä himohiihtäjät tai hiihtoperhe matkalla.


Samaa mieltä hänen kanssaan. Minulla on Thule Spirit ja tässä tapojani toimia farmariautoon asennukseen liittyen. Takaluukku auki, taakkatelineet kaiteille ilman kiristyksiä kaiteisiin.


Boksi katolle ja kiinni taakkatelineisiin.

Spiritissä voi säätää taakkatelineiden kiinnityskohtia. Tiguan ja suksiboksit 16. Roomster-yhteensopivat suksiboksit 8. Keskustelualueet › Autot ja muut moottoriajoneuvot Välimuistissa Samankaltaisia 24.


Hintaeroa ainakin on melkoisesti. Sopiiko nuo jalkasarjat ja suksiboksit keskenään ristiin, eli jos ostan motonetistä Jetbag jalkasarjan ( Motonet - JetBag Jalkasarja JET7kattokaiteisiin) ja bongaan huutonetistä . Thule Touring Alpine (700) titan aeroskin. Thule -Dynamic-M-800-black- glossy-kuljetuslaatikko. Thule Dynamic M (800) black glossy kuljetuslaatikko. Erittäin urheilullinen, aerodynaaminen ja.


Osta Thule - suksiboksi , kun haluat parhaan mahdollisen suksiboksin ja luotettavan kuljetusratkaisun vuosikausiksi. Kuorma pysyi paikallaan ainoastaan yhdessä suksiboksissa , Thulen boksissa. Se on myös kokonaan vedenpitävä ja helpoin käyttää. Se oli selvä testivoittaja.


Seuraavaksi parhaiten pärjäsivät halvimmat suksiboksit , Biltema ja Jula . Asentaminen onnistuu vaivatta lähes kaikkiin taakkatelineisiin. Boksin kiinnittäminen onnistuu taakkatelineisiin, joissa . Niiden virtaviivainen muoto on aikaansaatu tuhansien suunnitteluun käytettyjen tuntien ja testien tuloksena. Silloin ei tarvitse huolehtia kuorman kiinnityksestä , likaantumisesta tai muista vastaavista asioista.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri . Suunniteltu optimaalisesti tilan ehdoilla. Valmiiksi asennettu Power-Click- pikakiinnitysjärjestelmä sisältää vääntömomenttimittarin. Järjestelmän avulla kuljetuslaatikko voidaan kiinnittää helposti ja tukevasti.


Kuljetuslaatikko voidaan avata molemmilta puolilta, mikä helpottaa asennusta ja kuorman käsittelyä. Nostan boksin käytön jälkeen Thulen vinssillä (maksoi n. Ekee) kattoon kattotelineiden kanssa. Helppo laskea aina takasin ja kattotelineiden kiinnitys kaiteisiin on pikkujuttu. Vinssi on muuten tosi kätsy, suosittelen.


Suuri koko ja aerodynaaminen muotoilu. Näppärä molemminpuolinen avaus. Urheilullinen ja virtaviivainen muotoilu, ilmanvirtausta optimoiva aerodynaaminen tekniikka sekä katon muotoa myötäilevä pohja, joka sopii täydellisesti auton katolle.


Calix-kattokotelot on valmistettu iskun-, pakkasen- ja UV- säteilynkestävästä ABS-termomuovista, seinämän varaosamyyntivahvuus on mm. Kaikissa koteloissa on keskuslukitus, kaasujouset sekä sisällä kiinnityshihnat. Nova-sarjan koteloissa on pikakiinnitys - sarjan lisäksi mukana myös T-ura . Näin pakkaat suksiboksin. Varmista säännöllisesti taakkatelineen ja suksiboksin kiinnitykset.


Raskaimmat tavarat tulee sijoittaa keskelle boksia niin, että niiden paino jakautuu tasaisesti molemmille taakkatelineille. Myös suksiboksissa kuljetettavat sukset ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit