Sisäpuutarha yrteille

Testiin valittiin suomalaiset pöytäpuutarhalaitteet, joiden tarkoitus on ensisijaisesti pitää valmiit, kaupasta ostetut yrtit tuoreina. Testilaitteilla voi lisäksi kasvattaa yrttejä siemenestä. Valmistajien malleista valittiin ne, joihin mahtuu useampi, noin kuusi, yrttiä kerrallaan.


Pöytäpuutarhat toimivat sähköllä. Jokaiselle ovat tuttuja pöydälle tai jääkaappiin nahistuvat ja puolikkaiksi jääneet salaatit ja yrtit. Pienellä investoinnilla kaupasta ostettavat tuoretuotteet saadaan hyötykäyttöön. Pulputtavilla, lorisevilla ja valaisevilla pöytäpuutarhoilla yrteille ja salateille annetaan uusi elämä.


Mutta ovatko pöytäpuutarhat . Herbie- sisäpuutarhan ulkomuoto sopii moneen tyyliin. Laite vie pöytätilaa jonkin verran ja vaati kaksi vapaata pistorasiaa lähelle. Kaupasta ostettuja yrttiruukkuja astiaan mahtuu korkeintaan kolme ja isoja sekä rehevästi kasvavia yrttejä vain kaksi. Salaattiruukut ovat puolestaan liian hidaskasvuisia tähän . Maistuisivatko omassa olohuoneessa kasvaneet yrtit ja kasvikset? Tuotteet sisätiloissa viljelyyn(9).


Sisäpuutarha kukoistaa ympäri vuoden. Keittiöpuutarha › Yrtit vesiviljelyssä Välimuistissa Samankaltaisia 28. Genien kompakti, nykyaikainen muotoilu ja sen käyttäjäystävälliset ominaisuudet tuovat sisäviljelyn jokaiseen kotiin. Genie on tarkoitettu ruukkukasveille, taimille ja siemenistä kasvatettaville kasveille ja siinä.


Konseptina tällainen on ihan loistava - sillä teen paljon ruokaa ja käytän yrttejä monipuolisesti. Ennen menivät pilalle aika pian kaupasta kotiin tuonnin jälkeen. Basilikaa en ole ostanut pitkään aikaan.


Olen rucolahullu ja tuohon herbiehen olen tunkenut kai enimillään ruukkua ja hyvin on mennyt! Lampunvarsi on helppo ja nopea vaihtaa, eikä siihen tarvita erikoistyökaluja. Active Growing Technology perustuu samaan vesiviljelyyn jolla kasvihuoneviljelijät tuottavat 2miljoona yrtti - ja salaattiruukkua vuosittain Pohjoismaissa. Näin hankkimasi kasvit eivät mene hukkaan (kuten yrttipunteille hyvin usein käy), vaan ne säilyvät raikkaan tuoreina ja tuottavat samalla uutta satoa – salaattiruukusta saat parhaimmillaan kolminkertaisen sadon, yrteistä jopa kymmenkertaisen! Lisäksi voit tietysti kasvattaa kasvisi siemenistä alkaen itse.


Herbie -vesiviljelylaitteen avulla säilytät kaupasta ostetut yrtit ja salaatit raikkaan tuoreina ja saat samalla niistä moninkertaisesti uutta satoa. Herbie 23:lla jatkokasvatat kaupasta ostettuja yrtti- ja salaattiruukkuja välillä satoa korjaten. Tähän hätään ei näillä leveysasteilla kuitenkaan ole tuoreita, itse kasvatettuja yrttejä saatavilla, ellei omista kasvihuonetta, -lamppuja tai muuten vaan ole ihan järjetön viherpeukalo. Mun yrtinkasvatuksesta ei talvisin sisätiloissa tule mitään, eli tilaukseen meni sisäpuutarha. Ostopäätöksen tein oikeastaan . Pelastin muutaman syksyn viimoissa kituneen yrtin piharuukuista sisätiloihin.


Herbie Jo pari talvea palvellut Herbie kierrättää jatkuvasti vettä kasvien juurille ja kasvivalo innostaa yrtit. Koska pidän ruokablogia on ruoan viimeistely tärkeää ruokakuvilleni, ja tuoreet yrtit ovat tässä kohdassa hyvä lisä, ruokabloggarille jopa elinehto. Kotiin on tarjolla erilaisia pöytäpuutarhoja, jotka tuottavat tuoreita yrttejä tai salaattia. Tuoreita yrttejä tai salaatteja ei tarvitse odottaa kevääseen.


Ruukku tarjoaa yrteille ihanteellisen kasvualustan ja . Kerää sisäpuutarhasta satoa vuoden ympäri! Oletko vailla puutarhaa, vaikka mielesi tekisi itse kasvatettua satoa? Ei hätää, Syötävän herkullinen sisäpuutarha kertoo havainnollisesti, mit.


Perillä torstaina–perjantaina tai heti myymälöistä. Se on pieni, sisätiloihin suunniteltu vesiviljelyyn perustuva kotipuutarha jonka hoitaminen on siistiä koska multaa ei tarvita. Upea musta Muumi-design . Plantui-tuotteet Stockmannilta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit