Pieni valmismökki

Yritin etsiä ja vertailla valmismökkejä , mutta vastaan tuli kaikenlaisia superhienoja mummonmökkejä. Yksinkertainen valmismökki ? Tänä päivänä hirsirakentamisen suosio on pienen taantuman jälkeen kovassa kasvussa ja suurin osa mökeistä valmistetaankin juuri hirrestä. Hirsien materiaaleina käytetään mäntyä ja kuusta, joista mänty on yleisempi.


Hirren suosion taustalla on erinomainen kestävyys ja materiaalin hengittävyys. Voikin sanoa, että oikein . VALMISMÖKKI (jalasmökki). Pienet rakennukset (n. mja sitä pienemmät) saunamökit, aitat, varastot, grillikatokset yms. Rakennukset kuljetetaan sovittuna päivänä kuorma-autolla tontillenne ja nostetaan kuljetusauton nosturilla perustuksilleen . Aidosti talviasuttava mökki , missä myös suunnittelussa on huomioitu eri vuodenajat mökin käyttäjän näkökulmasta. Jos porukka on niin rohkeaa tekoa, että pieni epämukavuus ei näissä asioissa haittaa, niin tilan voi käyttää vaikka aurinkosähköjärjestelmän akkujen säilytykseen.


Salvoksen suosituin mökkimalli on IsoHaka, jonka kahta erillistä mökkiosaa yhdistää katettu ja lasitettu terassi. Mökin toisessa osassa on tilava tupakeittiö, makuuhuone sekä kylpyhuone. Lasiterassin toisella puolella on pieni makuuhuone, joka soveltuu vaikkapa vierashuoneeksi. Tarkoitus olisi purkaa perustuksiltaan osin romahtanut ja täysremontin tarpeessa oleva vanha lautavuorattu 1. Mm kastellilta löytyy hyvännäköisiä . Viihdyt siellä päivin ja öin, sillä hirsihuvila tai hirsimökki luo rauhoittavaa tunnelmaa kiireiseenkin elämään. Riippumatta siitä vastaako tarpeitasi valmismökki tai esimerkiksi uniikkiin suunnitelmaan perustuva moderni mökki , . Tarjoukset löydät kun vierität sivua alaspäin.


Kaupankäynti kanssamme on helppo asia. Olkaa ystävällinen ja maksakaa valitsemanne. Kaunis pieni Hirsisauna tai Hirsiaitta TYP Ilona I. Eur alennuksella nettohintaan 4. Suomi- Hirsihuvila TYP 34 . Valmiina toimitettavissa mökeissä näkyy pieni trendi: nuoremmat ostajat haluavat mökkinsä ihan valmiina, varttuneemmat viimeistelevät mökin itse. Minkä kokoisia mökkejä nyt tilataan? Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitalorakentajien joukkoon!


Toteutamme unelmiesi hirsikodin tai loma-asunnon. Myös aidosti muuttovalmiina. Parakista remontoitiin neliön pieni mökki. Paperisodaltakin vältyttiin, sillä jalasmökki ei rakennuslupaa tarvitse. Tapion Mökki m- Suomalaista puuta, porilaista puusepäntyötä - Porin Puupojat.


Hirsimökki ei nouse pystyyn itsestään. Kaksi miestä voi kuitenkin rakentaa mökin ja kuistin yhdessä päivässä. Katso tästä, miten se tehdään.


Valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisia laadukkaita hirsirakennuksia kokemuksella, sekä perheyrityksen lämpimän sisukkaalla otteella. Olemme pieni ja siksi ketterä yritys. Luotettavana rakentajana toiminnastamme huokuu osaaminen, yksilöllisyys ja edullisuus. Tuo järjestelmä on pitkästä rakentamista ja jos tuollaisen pienen talon suunnittelisi, niin suunnittelijan . Meilt pihapiiriin erilaiset pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Hossa on mukavan kompakti hirsimökki, jossa sopivasti tilaa pienelle perheelle.


Makuuhuoneen lisäksi mökin parvella on yöpymistilaa - hengelle. Tämän hirsimökin runko rakentuu nopeasti ja helposti hirrestä ylös vesikattoon saakka. Mallista on valmiiksi saatavilla sekä saunallinen että saunaton hirsimökkiversio.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit