Muurikka sähkösavustin ohjeita

Kalan savustus sähkösavustimella on helppoa ja vaivatonta. Tässä harrastajasavustaja, Jorma Vatajan. Savustin soveltuu vain ulkokäyttöön.


Ennen savustamisen aloittamista aseta savustin maahan tai tukevalle, palamattomalle alustalle. Takuu ei koske sellaisia vaurioita eikä vahinkoja, jotka ovat syntyneet huolimattomasta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä.

Haluamme, että ihmiset kokoontuvat yhteen nauttiman ruoan laittamisesta. Yhä edelleen etsimme uusia tapoja toteuttaa yhteisiä, mieleenpainuvia hetkiä ruoanlaiton parissa. Tämä antaa paljon uusia mahdollisuuksia tehdä ruokaa yhdellä ja samalla laitteella. Savulla aateloituna tai ilman. Itse voit keskittyä ottamaan rennosti!


Oikealla huollolla ja käytöllä ne säilyvät sukupolvelta toiselle. Kerroskattila sisältää haude- ja höyrykypsennykseen tarkoitetut osat sekä perinteisen kattilan.

Kattilakokonaisuudella voidaan valmistaa useita erityyppisiä ruokia, joko keittämällä, hauduttamalla tai höyryttämällä. Nykyaikainen ja varmasti monipuolisuutta kuvaavampi nimi kerroskattilalle onkin MONITOIMIKEITIN. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu savustin toimii käytössä läpi vuoden ja savustaminen onnistuu helposti myös talvipakkasilla.


Omasta mielestä sähkösavustin tai kaasusavustin on parempia kuin perinteiset, koska sillä saa tasaisen lämmön. Sähkösavustin tuli pahvilaatikossa osissa ja sen kokoaminen oli simppelin ohjeen avulla nopeasti tehty. Vaikeusastetta nostin kokoamalla grilliä touhukkaan pikkupojan kanssa terassilla , joten ruuveista ja muttereista sain pitää tosissani huolta. Pohjalle heitin kourallista. Sitten vähensin kaasun määrää ja laitoin pönttöä vähä raolleen, kun luin ohjeita että niin tulisi tehdä (en kyllä ymmärrä miksi).


Muurikka sähkösavustin rocks! Noin tunnin jälkeen paksuin kohta . Tarvitset vain kalaa- ja suolaa- niin ja tietysti sen savustimen. Olen koko pienen ikäni haaveillut isosta ja mahtavasta amerikkalaistyyppisestä savustimesta- smokerista, sellaisesta jonka lämpötilaa voi säätää ja jolla voisi tehdä . Prego ja Easy Cooking maksavat 49.


Kolme Kovaa ovat yksimielisiä siitä, että sähkösavustin on helppo ja siistimpi vaihtoehto nuotion kanssa pelaamiseen verrattuna. On tietenkin makuasia, jos . Sillä savustat tai paistat kalat, lihat, vihannekset, makkarat ym.

Savupurujen kanssa laite savustaa ja ilman puruja se toimii paistavana uunina ja grillinä. Tasaisen lämpötilan ansiosta onnistut aina, ympäri vuoden, pihassa, . Lämmönsäätöominaisuuden ansiosta käyttö on entistäkin monipuolisempaa. Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa.


Meillä opan sähkösavustin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit