Kaiuttimien rakennus

Tarttisin apua mittäin tarkoituksena olisi tehdä aktiivikaiuttimet koulun kaiutinkurssilla ja en tiedä miten tarkalleen ottaen tehdään aktiivikaiuttimet. Katselin TM- rakennus opasta TM rakentaa: Tee itse aktiivikaiuttimet - lisäohjeet ? Tekniikan Maailma ja tmmän vahvistin vaikutti hauskan simppeliltä! Kaiuttimien rakentaminen opinnäytetyöksi 6. Miten teen hyvät kaiutinkotelot?

Tee-se-itse kaiuttimet 23. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Välimuistissa Samankaltaisia 21. Tiedän, että moni haikailee kotiinsa jotain samanhenkistä kaiutinta. Tervetuloa tutustumaan rakennussarjamallistoon.


Osatoimituksen yhteydessä yksityiskohtaisemmat ohjeet ja suodinpiirrokset. Yhteistäkin mallistolla kuitenkin on.

Jokaisesta sarjasta voi rakentaa eri kokoisia kaiuttimia tarpeen . SPL dynamicsin T-16 mielestäni nämä ovat hyvät sillä nämä ovat koaksiaalit, joten ei tarvitse jakosuotimista murehtia. Voisitteko kertoa kaiuttimien rakunnuksesta aika yksityiskohtaisesti. Tiedän että tarvin elementit ja jakosuodattimen, mutta enpä juuri muuta, jtoen voitteko valaista minua lisää. Elementtejä voisi myös suositella, kun meinaan näin alkuun 2- tai 3-tie kaiuttimet. Tarvisin infoa varsinkin noista . Opinnäytetyössä päästiin siihen tulokseen, että kaiuttimien rakentaminen on suhteellisen helppoa, valmiin rakennussarjan mukaisesti, vaikkei koke- musta olisikaan.


Onko kellään kokemusta kaiuttimien rakentamisesta? Itse olen tehnyt yhdet kunnon kaapit TKK:n audiopolin kaiutin projektissa. Laajakaistakaiutinelementin ja vahvistinrakennussarjan ympärille kasattavat aktiivikaiuttimet tarjoavat oivaa puhdetta talven pimeneviin iltoihin.


Pienille, kohtuullisen äänenlaadun omaaville aktiivikaiuttimille on helppo löytää käyttöä. Sopiva kotelon materiaali on 18–millimetrin mdf- levy. Varman päälle pelattaessa etulevyä voidaan jäykistää asentamalla tukirima elementtien välistä takalevyyn.


Kaiutin halogeenivalo mekaniikassa valkoinen. Diskanttielementti on syytä upottaa etulevyn tasoon reunaheijastusten estämiseksi, mutta basson upotus on .

Pitäisi saada uudet kaiuttimet hankittua vanhojen 70-luvulta peräisin olevien pönttöjen tilalle. Mikäs sen mukavampaa kuin itse rakennella. En nyt yhtään tiedä, onko tälläisen linkittäminen sopivaa. Halvan ja hauskan kaiuttimen kaipaajia tuntuu kuitenkin riittävän ja toisaalta uskon, että kotiverstas. Kun ostaa ainakin kahden kaiuttimen osat . Mikäli järjestelmää laajennetaan 11.


Ja free-field on vasta toiseksi paras sijoitustapa, upotus on paras. Tai oikeastaan toiseksi paras olisi kaiutin joka olisi erittäin litteä ja jossa olisi leveä etulevy ja joka voitaisiin asettaa seinälle. Sellaisia ei vain tehdä, mutta eipä tuo kaiuttimien rakentaminen niin vaikeata ole. Siten niin, että esim vanhan liiton . Symmetria laittaa äänen ruotuun. Ensimmäinen tärkeä pointti on symmetria.


Vasemman ja oikeanpuoleisten kaiuttimien olisi hyvä sijaita yhtä etäällä toisistaan ja mieluiten myös samalla korkeudella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit