Hovi lattialaatta

Näyttävä, iso laatta on nopea asentaa laajoihin tiloihin. Upofloor Quartz Hovi on kehi- tetty kestämään julkisten tilojen kovinkin liikenne. Kestävät puris- tetut kvartsivinyylilaatat sopivat vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Laatat kestävät jopa pumppu- kärryjä ja trukkeja.


Quartz on todistanut toimivuu- tensa – Quartz-laattoja on asen- nettu eri puolilla maailmaa yli 60. M1-sisäilmaluokiteltu tuote. Tuolien siirtely, ruoka- ja viiniroiskeet sekä kengänpohjat. Onko rakentajilla kokemuksia Upofloorin HOVI -kvartsivinyylilaatoista kotioloissa?


Finntile-laatoilla on M1-rakennusmateriaaliluokitus. Laatta liimataan suoraan betoniin. Sitä käytetään paljon julkisissa tiloissa.


QUARTZ HOVI KVARTSIVINYYLILAATTA JULKISIIN TILOIHIN Q UPOFLOOR QUARTZ KESTÄVÄ LATTIANPÄÄLLYSTE JULKISIIN TILOIHIN Helppo asentaa, erittäin. LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille. Erittäin hyvin kulutusta kestävä lattialaatta. Sopii myös julkisiin tiloihin.


Laatoitus kuntoon K-raudan suurella laattavalikoimalla! Tilaa haluamasi seinälaatat, lattialaatat , mosaiikkilaatat ja sisustuslevyt kaikkiin tiloihin! Lasitettujen lattialaattojen puhdistus- ja hoito-ohjeet.


Keraamiset lattialaatat ovat helppohoitoisia, mutta normaali puhdistus ja kuivaus ovat kuitenkin tarpeen. Seuraavassa on ehdotuksia miten laatat hoidetaan parhaalla tavalla. Ohjeet edellyttävät, että laatat on puhdistettu saumaustyön jäljiltä. Perusasia on seinän ja lattian . Kiiltävät marmori- ja kivijäljitelmälaatat.


Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan Bauhausista. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom.


OLO TTC Art Octagon 97x97mm, verk. Tuotteen TTC Art Octagon 97x97mm, verk. Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja.


Viime kesänä piti piikata lattialaatat pois 60-luvun kellarista ja lähetin näytteet asbestianalyysia varten. Silti laatat muistetaan . Finnflex (kotimainen, koko 2x 2mm). Flexa ( sekapolymee- rivinyyliasbestilaatta). Tarkett ( laatta tai matto). Tuotenimiä ja niiden arvioituja käyttöaikoja.


Asbestittomat vinyylilaatat. Yleisin laattakoko oli 3x 3mm. Vanhan osan rakentamisaikaan asbestin käyttö ra- kennusmateriaaleissa on ollut vähäistä. Laajennus osan rakentamisaikaan asbes- timateriaalien käyttö on ollut jo kielletty.


Hovi-vinyylilaatasta jonka koko on 300mm x 300mm). Lattiavinyylilaatta joka sisältää asbestia. Kuvassa oleva Hovi - laatta on asbestitonta (3x 3mm).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit