Finnfoam vastaan styrox

Aiheesta löytyy ristiriitaista tietoa, niin kysyn täältä. Montako prosenttia parempaa finnfoami on styroxiin nähden eristävyydeltään? Mulla tehtiin täytöt 150mm mukaan kun piti tulla 200mm styroxia.


Auttaisiko paljon u arvoon jos saisi reunoille mahdutettua yhden kerroksen lisää finnfoamia ? Finnfoamia ei saa käyttää muualla, kuin siellä minne se on tarkoitettu.

Finnfoamin lambda (eristävyys) on heikompi, kuin EPS:llä ( styroxilla ). Palaa hyvin, levittää tehokkaasti paloa ja vielä pisaroi. Jos Finnfoamilla eristetty talo palaa, asukkaat ei ehdi karkuun. Onko se sininen (finnfoam?) routaeriste lämmöneristyskyvyltään parempaa kuin routa-styrox? Eli voisiko 10cm finnfoamia laittaa 5cm styrox-kerroksen sijasta? Finnfoam on solumuovi, jonka pääraaka-aine on polystyreeni.


Mitä helvettiä, eihän ne valkoiset finfoam levyt painu yhtään kasaan? Polystyreeniä käytetään erittäin paljon elintarvikkeiden pakkausmateriaalina.

Nimittäin kun Salon pääkatua uusittiin viime kesänä, sinne metriä syvään kaivantoon kadun alle laitettiin 120cm. JOS ne painuu kasaan, niin sehän on kauhea katastrofi. Kaikki muu ympäriltä lahoaa pois, jos saumat vuotavat. Keskivertoasentajalta se ei onnistu puhumattakaan . Alapohjien osalta finnfoam vs styrox ja vast.


Vs : TM Rakennusmaailma: Routaeristeissä pahoja puutteita. Eristekuori ympäröi passiivitaloa. Hyvin eristävien ulkoseinien, ikkunoiden ja katon takia passiivitaloa ei tarvitse juuri lämmittää. Lisälämmitystä tarvitaan vasta , kun ulkoilman lämpötila laskee alle viiden pakkasasteen. Vaipan lämmöneristyksen ominaisuuksia määrittävät rakenteen lämmöneristyskerroksen paksuus ja tyyppi, lämpösillat, rakenteen tiiveys ilmavuotoja vastaan ,. Paljonko 5cm finnfoamia vastaa styroxissa ? Nyt kun vaan joku kertois mulle paljonko laitan eristettä sinne lattialämmityksen alle.


Vauriot eivät rajoitu pelkästään perustuksiin, vaan voivat aiheuttaa vikoja myös lattiaan, seiniin ja kattorakenteisiin, mm. Routaeristeiden laatuun, eristyssuunnitteluun ja -asennukseen onkin kiinnitettävä erityistä huomiota. Suurin osa suomalaisesta maapohjasta . Minulle on tähänasti sanottu, että jos laitan autooni lisäeristettä ja käytän finnfoamia , laitan sitä esim.

Minä pöljä ku oon luottanu niitten rakennusukkojen puheisiin kymmeniä vuosia, mutta nyt aletaan tutkia vasta faktoja. Vs : mistä materiaalista styrox mehiläispesäkalusto. Siitä ovat muut pesälaatikoita tehneet.


Rakennesuunnittelija piirsi 150mm Lattia 120-EPSin päälle kymmensenttisen teräsbetonilaatan. Maallikkoa hiven epäilyttää mahtaako moinen kestää etukuormaajineen melkein 4. Aikas pehmoiselta kun se tuommoinen styroksi käpälään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit