Väritulostuksen hinta

Ohessa HBC service Oy:n hinnasto, hinnat sisältävät arvonlisäveron. Isommista määristä tai muista tulostustöistä voit myös jättää tarjouspyynnön. Hinnastosta löydät peruspapereiden hinnat , mustavalkoisille 80g normaali matta tulostuspaperi ja väritulosteille 90g puolikiiltävä Colortech paperi. Onko joku selvitellyt itselleen tai löytänyt valmiita vertailuja siitä että mitä eri laitteiden käyttö maksaa?


Eli kannattaisiko hankkia mustesuihku va. Yhden sivun Amustavalkotulostus = 6snt. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos tiedoston sivua tulostetaan samalle paperiarkille kaksipuolisena, hinta on edelleen kahden sivun hinta. Voit postittaa kaikki lähetyksesi väritulostettuina, muutat vain Postita.


Kirjeen hinta perustuu kirjeiden kokonaisvolyymiin. Lisäsivujen hinta perustuu lisäsivuvolyymiin. Väritulostuksen hinta kattaa väripeiton. Ylittävästä osasta mahdollinen lisäveloitus.


E-kirjeellä tarkoitetaan sähköisen kirjeen lähettämistä tai vastaanottamista Netpostiin tai Verkostoon. Paperikirjeiden hinnat sisältävät kirjeen väritulostuksen vakiopaperille, kuorituksen vakiokuoreen sekä jakelun Economy- kirjeenä vastaanottajalle. Saapuvalla verkkolaskulla tarkoitetaan suoraan Verkostoon saapuvaa . DV BLU-RAY, HD-DVD KOPIOINTI. DVD-levyn ja 4- Väri tulostuksen levyn pintaan. Hinta sisältää Digitoinnin ja Masterin.


Tulostuksen maksamiseen käytettävää saldoa voi ostaa Unigrafian saldokaupasta. Uudistuksen myötä opiskelijoiden käytössä on satoja tulostimia ja . Paperilasku: Priority € Economy €. Skannauksen hinta sisältää laskun ensimmäisen sivun. Suomen ulkopuolelle Priority Europe . Ulkomaille lähetettävien paperilaskujen hinta. Kopiointia ja tulostusta Helsingissä.


Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa . Tarvitsetpa muutaman kopion tai tuhansia tulosteita, voit teettää ne meillä. Katso hinnat kotisivuiltamme! Puuvilla-Lycra kaulusresori. Vahvistetut niska- ja olkasaumat.


Halusimme lähestyä tulostamista uudella tavalla: edullista väritulostusta ja HP:n tulostimilta ja monitoimilaitteilta vaadittavaa laatua. Xeroxilta lisäksi seitsemän uutta monitoimitulostinta mustavalkotulostukseen 20. Xerox on esitellyt uusia monitoimitulostimia, jotka tarjoavat monipuolisten skannausominaisuuksien lisäksi asiakirjojen työnkulkuun ja turvallisuuteen liittyviä edistyksellisiä ominaisuuksia edulliseen hintaan.


Kysykää aina hintatarjousta, jos: Ette löydä teitä kiinnostavaa hintaa ! Jos työnne on suuri, monivaiheinen tai teillä on muita erityisehtoja! Piirrosten mustavalko- ja väritulostus g paperilla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit