Valmiiksi maalattu lauta

Valkoiseksi pohjamaalattu 1mm leveä ulkoverhouspaneeli, jossa reunoissa viisteet. Soveltuu vaaka- ja pystyverhoukseen. Maalattava vielä asennuksen jälkeen työmaalla.


Ulkoverhouspaneeli 20x1mm UTV pohjamaalattu. Hienosahattu, valkoiseksi .

Tilaa tehtaalla valmiiksi maalattu ja sävytetty ulkovuoripaneeli Taloon. Saat meiltä kaiken puutavaran rakentamis. Kyllä varastosta myymämme pohjamaalattu lauta on aina valkoista. Laudat ulkoverhouksiin, aitoihin, näkyviin kohteisiin.


Sopii myös pieli- tai smyygilaudoiksi. K-raudasta saat laadukkaan puutavaran talon rakentamiseen sekä remontointiin. Kaikenlainen puutavara varmasti edulliseen hintaan Bauhausista!

Suomen vaativat sääolosuhteet edellyttävät entistäkin kovempaa kestävyyttä talosi materiaaleilta. Perinteisesti paneelit on pohjamaalattu tehtaalla ja pintamaalattu vasta työmaalla. ProHouse-menetelmässä ulkoverhouspaneelit käsitellään kahteen kertaan valvotuissa olosuhteissa maalauslinjalla ja työmaalle jää vain yksi . Meidän kauttamme saat tilauksesta ulkoverhouslaudat ja paneelit haluamillasi väreillä pohjamaalattuna tai valmiiksi pintamaalattuna.


Kysy rohkeasti tarjousta, me autamme sinua. Höylätty kaidepuu piharakentamiseen. Laudat on pohjamaalattu ja valkoiseksi pintamaalattu. Valmiiksi maalatun puutavaran ansiosta työmaalla säästyy huomattavan paljon aikaa, kun puutavaraa ei.


SILVER on kertaalleen pohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu laadukas ulkoverhouslauta. Valitse mieluisa väri, asenna seinälle ja valmista tuli. GOLD PRO - ulkoverhouslauta on valmiiksi pohja- ja pintamaalattu lauta , joka on asennuksen jälkeen heti valmis. Piilonaulaus ja päätyponttaus viimeistelee huolitellun ja kestävän ulkoasun. Näkyviltä pinnoiltaan kokonaan hienosahattu tuote imee maalin tehokkaasti ja . Kannattaako vuorilauta maalata kertaalleen eka maassa vai paikoillaan?


Mieheni meinaa että vedetään pohjamaali maassa ja sitten kiinni.

Ja valmiiksi pohjamaalattua lautaa ei kuulema voida käyttää kun, valkoinen . Mitallistettua pohjamaalattua hienosahattua lautaa käytetään yleensä rakennusten ulkoverhoiluun, kun ei tarvita pontilla olevaa lautaa. Mitallistetussa puutavarassa mittapoikkeamaa sallitaan alle 100mm paksuisilla ja leveillä laudoilla . Puuvalmis ulkoverhouslauta tai -paneeli kannattaa pohjamaalata ennen asennusta, jolloin paneelin tai laudan eläessä ei paljastu käsittelemätöntä puuta. Mikäli valitset valmiiksi pohjamaalatun puutavaran, voit suorittaa asennuksen säästä riippumatta ja pintamaalata pinnan myöhemmin.


Teollisesti maalattu ulkoverhous kestää takuulla. Puutavaran kiinnittämiseen . Kun haluaa saada nopeasti valmista , valmiiksi käsitelty ulkoverhouspaneeli vaatii työmaalla enää naulojen piiloon maalauksen. Vaakasuuntaiseen ulkoverhoukseen tarkoitettuja lautoja ovat lähinnä UTV-, UTK-, UTW ja UYL- profiilit.


Leima kertoo myös siitä, että laudalle annetaan takuu sinistäjä-lahottaja- homesieniä vastaan kymmenen vuoden ajaksi. Kuvissa näkyvään pintaan käytettiin lautaa , joka oli lisäksi valmiiksi pohjamaalattu. Tällainen lauta kestää pelkän pohjamaalin turvin ensimmäisen talven yli, joten julkisivu voidaan haluttaessa maalata. BRONZE-ulkoverhouslautaa on saatavilla joko puuvalmiina tai pohjamaalattuna.


Pohjamaalattu tai puuvalmis ulkoverhouslauta. Erinomainen raaka-aine , korkealuokkainen työstöjälki ja pohjamaalatussa hallituissa olostuhteissa suoritettu pintakäsittely takaavat hyvän lopputuloksen. Tuote vaatii vielä 2-maalauskertaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit