Toimitilat kempele

Haulla toimitilat Kempele löytyi toimitilaa. Palvelusta löydät vuokrattavat ja myytävät toimitilat ympäri Suomen. Kempele : tällä hetkellä kpl vapaita toimitiloja , tutustu tästä! Kauppalehden toimitilahaku löytää vapaat toimitilat helposti ja nopeasti. Oulun seudun vapaat toimitilat löytyvät BusinessOulun ylläpitämästä toimitilapörssistä.


Pörssiin voit myös ilmoittaa omat toimitilasi ilmaiseksi.

Kattava valikoima myytäviä ja vuokrattavia toimitiloja. Löydä omasi helposti ja nopeasti. Toimitilat Yritystontit Yritysalueet. Hakusana: Tyyppi: Toimistotila Tuotanto- ja hallitila.


Liiketila Varasto Sijoituskohde Muu, esim. Alue: Oulu: Kaikki Oulu Keskusta Haukipudas Kiiminki Oulunsalo Yli-Ii. Vapaat toimitilat Kempele. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva toimitila paikkakunnalta Kempele.


Katso vuokrattavat toimitilat Kempele ja niiden esittelyajat tästä.

Oulu on alueena kiinnostava ja haluamme tarjota Oulun alueella erityisesti innovatiivisia tilaratkaisuja, jotka maksimoivat asiakkaidemme liiketoiminnan tuottavuuden. Spondan muuntojoustavat liiketilat sijaitsevat Oulun keskustassa ja Oulun lähikaupungeissa. Muun muassa Kempeleellä sijaitseva suosittu kauppakeskus . Tutustu tarjontaan ja löydä vuokra-asunto jo tänään!


Hyvällä paikalla Kempeleen keskustassa oleva liiketila. Tilassa on toiminut viimeksi kauneushoitola. Etsitkö asuntoa laajemmalta alueelta? Kerro mitä mieltä olet uusista sivuista. Hallitila omaan tai sijoituskäyttöön!


Kempele Kiinteistösijoitus ja -rakennuttajayritys Forentia Oy ja Kempeleen kunta allekirjoittivat 18. Vuokraa toimitilat ykköspaikoilta! Toisellle tontille yhtiö rakennuttaa Zatelliittiin uudet liiketilat valtakunnalliselle maatalousalan kaupalle NHK Group:ille. Tiloihin tulee myynti- ja toimistotilojen lisäksi huolto- ja varastotilat. Sähkö-Vaittinen Oy on nykyaikainen ja asiakaslähtöinen sähköliike.


Tarjoamme sähkö-, antenni ja teleasennuspalvelut sekä suunnittelu- ja . Myytävät ja vuokrattavat toimitilat. Etsit sitten pientä toimistotilaa keskustan liepeiltä, liiketilaa vilkkaalta kadulta, majoitus- ja ravitsemustilaa, tai suurta teollisuus- ja varastohallia, löydät täältä paljon hyviä vaihtoehtoja. Lehto Group Oyj harkitsee uuden toimitilarakennuksen rakentamista Kempeleeseen.


Liiketoiminnan voimakkaasta kasvusta johtuen Lehto-konsernin nykyisin käytössä olevat vuokratilat Kempeleen Voimatiellä ovat käymässä ahtaaksi, ja tilantarpeen vuoksi yhtenä vaihtoehtona on uusien toimitilojen.

Avoin työpaikka: Sähkösuunnittelun projektipäällikkö ( toimitilat ) - ELVAK OY, Kempele.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit