Tehopesu motonet

Voidaan käyttää käsipesussa tai painepesurissa. Pakkauksessa litraa pesuainetta. Erittäin tehokas geelimäinen pesuaine maantiesuolan ja pinttyneen lian irroittamiseen. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi esipesuun ennen konepesua, sekä mm.


Irrottaa tehokkaasti myös kaikki piki-, rasva- ja öljytahrat. Käyttövalmis esipesuaine vaikean lian irrottamiseen maalipintaa. Motox Mikroliuotin bio 1L trig. AutoGlym-Tar-Remover-325ml. Scholl-Concepts-ShamPol-Premium- Car-Shampoo-500-ml . Tehokas pesuaine pohjan ja vesilinjan puhdistukseen.


Sopii lasikuidulle, metallille ja maalatuille pinnoille. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa, ei saa antaa kuivua. Hyvänä kakkosena tulee Biltema Autoshampoo. Testin jumboksi jää ArmorAll car wash, jonka pesutulos on selvästi . Motonetistä saa myös Auto Glym HD Wax joka on aivan loistavaa kamaa!


Surfex-H tosin motox halvempi ja tuoksuu skidisti sitruunalle. Vaahtoaa kyllä kermakakkumaisesti niin ehtii käydä kaikki rakoset ja koloset . Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Vahat ja pesuaineet › Würth Pineline tehopesu 4L Välimuistissa l = €. Mäntyöljypohjainen, biohajoava pesuainetiiviste on monikäyttöinen ja käyttäjäystävällinen ajoneuvokaluston yleispuhdistusaine. Ei ollu wurthin pinelineä kaupassa niin piti sitte ostaa pullo wurthin tehopesua , mikä näiden aineiden ero on? Jättää puhdistetut pinnat kiiltäviksi.


Pullossa luki teollisuuden. Muuralan Honkkarin ja Motonetin kävin kiertämässä, Honkkarissa oli vain tuota ei-pineline Tehopesua , ja mieluummin sitä kyllä haluaisi tuttua ja turvallista Pinelineä :). Onkos kukaa kokeillu tota motonetissä myytävä liuotinpesuainetta (kympin pöntössä olevaa)? En siis puhu motox tehopesusta , vaan siitä toisesta, joka näytti sisältävän teollisuusbensiiniä ja on snadisti halvempaa kun em bioliukkari.


AS Teho on aito, raikas ja tehokas biohajoava luonnonöljytiiviste. Täyttää pesuainedirektiivin vaatimukset sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön. Soveltuu kuljetuskaluston kuten henkilöautojen, raskaan kaluston, maatalouskoneiden, moottoripyörien, asuntovaunujen, veneiden ja henkilöautojen moottoritilan pesuun. Kinnaspesu autoshampoolla, esim. Joo totta, että jos on lance käytössä niin toki sitä ja siihen soveltuvia aineita on käytössä, kannattaa käyttää, mutta mutta.


Olen kanssasi täysin eri mieltä siitä, että ASveisi vahan pois kertapesulla, mikäli sitä käytetään ohjeen mukaan . Erään paljon moottoripyöräilyä harrasteneen suosituksesta aloin käyttämään viimekesänä MotoNetista ostettua Wurth PineLine -pesuainetta. Kun sitten pesujen yhteydessä laitoin säännöllisesti aseöljyä lukkoon, siitä huolimatta viikko sitten tuli todellinen ylläri-pylläri käyttöönoton . Aito, raikas ja tehokas biohajoava luonnonöljytiiviste. Olin aikeissa hakea motonetistä Pinelineä mutta nehän ovatkin lopettaneet tuotteen myynnin kanistereissa. Litraisia saa, mutta helpompi tuo kanisteri olis.


Solmaster Cleaner AS Tehopesuaine. Siispä katsoin muuta tarjontaa samaisesta puljusta. Vaan onko tuo yhtä hyvää kuin aiemmin käytetty Pineline?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit