Pihla varma kiinteä

Suuret lasipinnat ja kiinteät ikkunat kasvattavat suosiotaan. Kiinteät ikkunat ovat huolettomia, sillä niissä on vain kaksi pestävää pintaa. Voit toteuttaa suuretkin ikkunaseinät kustannustehokkaasti tinkimättä energiataloudesta.


Lasitustekniikan kehittymisen myötä . Varman ulkopuitteessa on yksi lasi, ja sisäpuitteessa kaksilasinen lämpölasi. Kiinteä ikkuna sopii erinomaisesti suuriin lasipintoihin sekä kohteisiin, joissa ikkunan avaamiselle ei ole tarvetta tai se on sijainnin vuoksi hankalaa.

Pihla Termo Kiinteällä saat aikaan suuriakin maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä, joilla huonetila avautuu kauniisti maisemaan ja puutarha astuu sisään. Pihlan Varma -tuoteperhe on Suomen suosituin valinta. Ul- konäkö, vahvat rakenteet . Uudet ikkunat parantavat kodin asu- mismukavuutta ja säästävät lämmitys- energiaa. Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Tässä ikkunassa on mukana ikkunaan integroidut sälekaihtimet ikkunanpuitteiden välissä.


Ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä. Tuuletusikkunassa on varmatoiminen AutoLock välisuljin sekä .

Pihlan kiinteät ikkunat sopivat mainiosti niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Pääasiassa niitä käytetään erityisen suurissa ikkunaratkaisuissa ja kohteissa, joissa ikkunan aukaiseminen ei ole mahdollista. Tuotteeseen on saatavilla useita eri lasitusvaihtoehtoja.


Pääasiassa ikkunaa käytetään erityisen suurissa ikkunaratkaisuissa ja kohteissa, joissa ikkunan aukaiseminen ei ole mahdollista. Kolminkertaisen energiaa säästävän eristyslasin ansiosta ikkuna yltää A- energialuokkaan. Lopputulos on siisti ja huoliteltu, mutta ennen kaikkea tiivis.


RATKAISU HAASTEISIIN Varma-mallistosta löydät ikkunat ja ovet niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Varma Kiinteän sisäpinnat ovat puuta ja ulkopuolen verhous alumiinia. Laajaan ovimallistoon kuuluu tuotteet . Kiinteää ikkunaa on saatavana sekä erityisesti matalaenergiataloihin tarkoitetusta Pihla Termo -mallistosta että korjausrakentamiseen ja uudiskohteisiin sopivasta Varma -mallistosta. Pihlan uusi ikkuna on testattu hirmumyrskyolosuhteissa . Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman.


Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona. Tyylikkäät ja energiatehokkaat ikkunat? Kiinnostaako Pihla -ikkunat? Talopekat on Pihla - ikkunoiden valtuutettu asentaja ja jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla.


Kauttamme saat Pihla -malliston avattavat, kiinteät ja paloturvallisetkin ikkunat helposti ja takuulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit