Öljytäytteinen sähköpatteri 1000w

W öljytäytteisessä lisälämmittimessä termostaatti, ylikuumenemissuoja ja siirtelyä helpottavat pyörät. Helppokäyttöinen lämmitin kotiin tai mökille. Varustettu turvakytkimellä.


Valmiin liitosjohdon ansiosta, lämmitin on helppo ottaa käyttöön liittämällä sen maadoitettuun pistorasiaan. Kasviöljytäytteinen Kaba-lämmitin on oikea valinta täydentäväksi lämmönlähteeksi kotiin tai tiloihin, joita käytetään vain satunnaisesti. Sähkölämmittimessä on helppokäyttöinen lämpötilansäädin, joten se on selkeä valinta .

Miellyttävää, tasaista lämpöä tarjoava öljytäytteinen Yali Digital -sähkölämmitin on varustettu uusilla ja moderneilla toiminnoilla. Tuplapaneelimallissa on erilliset lämpötilasäädöt etu- ja takapaneelille, mikä takaa entistä energiatehokkaamman toimin. Mukana tulevat seinäkiinnikkeet kiinteään asennukseen ja jalat vapaasti lattialle sijoittamista varten. Takuu sähköosat 2- vuotta, runko ja . Säädettävä termostaattiohjaus. Laadukas öljytäytteinen 5-lohkoinen ElectroGEAR-lisälämmitin.


Kytkentärasialla, kiinteästi seinään asennettava. Elektroninen termostaatti, säätöalue 5…35°C. Voidaan asentaa kaikkiin kodin kuiviin tiloihin.

Pintalämpötila alle astetta. Patteri on varustettu kiinteällä 5 . Vai mihin se sähkö häviää, jos ei lämmöksi? Sähköpatteri sen sijaan viilenee huomattavasti nopeammin, samoin lämpötila huoneessa kun patteri ei ole päällä. Remontin tieltä kunnon ruotsalaisvalmisteinen lämmitin. Leveys korkeus paksuus seinätelineen kanssa 8cm.


Lämpöpattereiden valikoimassa on paljon valinnanvaraa – valitse joko seinälle kiinnitettävä tai vapaasti seisova patteri, tai joko paikoilleen asennettava tai siirrettävä lämmitin, jossa on pistoke. Lämmitin sisältää merkkivalolliset kytkimet, termostaatin, ylikuumenemissuojan ja kaatumissuojakytkimen. Joissakin lämmittimissä taas on . Paneelilämmittimet halpaan hintaan Powerilta! Hintarobotti vertaa hinnat puolestasi.


Sama halpa hinta myymälässä ja netissä. Kaba on oikea valinta kun halutaan edullinen ja pistotulpallinen lämmitin kaikkiin kodin tiloihin. Samoin se sopii erinomaisesti esimerkiksi autotalliin tai askarteluhuoneeseen lämmittämään silloin kun niissä oleskellaan. Kaba lämmittimen mukana toimitetaan jalkapari jolloin sitä on helppo . Tehokas öljytäytteinen sähkölämmitin.


Sopii kodin ja toimistojen lämmitykseen. Itse pitäisin vaatehuoneen ovea hiukan raollaan, että lämpö pääsisi sinnekin. Sisätiloissa lattialla käytettäväksi.

Kytketään maadoitettuun 2V:n seinäpistorasiaan. Valitse tavaratalo Loading .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit